Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Нова лимитирана Tattoo серия на Canyon

Май 17, 2013

Нова лимитирана Tattoo серия на Canyon

CANYON създаде визията на новата си лимитирана Tattoo серия зедно с известния холандски татуист Хенк Шифмахер

CANYON има удоволствието да ви представи новата си лимитирана серия Tattoo – съвместен проект на марката заедно с популярния холандски татуист Хенк Шифмахер. Портфолиото включва слушалки, чанти за лаптоп, тонколони и компютърни мишки, които щя се появят на пазара в началото на месец юни 2013г.
 

Хенк Шифмахер, известен със своите рисунки върху телата на звезди от световния шоубизнес като Лейди Гага, Кърт Кобейн, Роби Уилямс, Ред Хот Чили Пепърс, Пърл Джем и др., заедно с иновативната марка компютърни аксесоари CANYON успяха да създадат уникална серия с характерен стил и алтернативен дизайн.


Чанти и раници

Серията предлага три практични модела за лаптопи до 15.6” – две раници и чанта. Всеки от тях има подплатено отделение за максимална сигурност на Вашия ноутбук,  допълнителни джобове за аксесори и специално място за 7’’ и 10“ таблет (CNL-TNB17). Всички те са с ергономичен дизайн, изработени от висококачествен, водоустойчив материал.

Слушалки

Перфектните слушалки за музикални маниаци! Потопете се в любимата си музика навсякъде и по всяко време със слушалките на Canyon от новата лимитирана серия Tattoo. Моделите разполагат с 40 мм говорители и плътен бас за невероятен звук, регулируема лента за глава и подплатени, меки кожени наушници за изключителен комфорт.  Слушалките от Tattoo серията са компактни и леки, със стилен и удобен дизайн. Формата им прилепва плътно към ухото, което ще ви позволи да се изолирате от околния шум и да се наслаждавате единствено и само на музиката, която слушате.

В портфолиото са включени и два модела тапи с микрофон, с които не само можете да слушате любимите си парчета с изключително качество на звука, а и едновременно с това да приемате обаждания от Вашето мобилно устройство.

Колонки

Друг чудесен аксесоар от Tattoo серията са колонки със стилен, компактен дизайн, които се отличават с мощен, изпълващ стаята звук – всичко необходимо, за да се наслаждавате на любимата си музика и филми от вашия лаптоп или таблет.


 

Мишки

Гамата включва две оптични мишки (жична и безжична) за компютър, които ще зарадват тези, които търсят повече ергономичност, прецизност и функционалност. И двата модела са с 3 бутона + скрол. Резолюция 1000 dpi (жична) и 800-1600 dpi (безжична)

Bluetooth® продукти

Новата серия Tattoo на CANYON включва и безжични колонки с Bluetooth ® технология, което ви позволява да се насладите на кристално чист звук с динамичен бас от вашия iPhone, лаптоп или таблет. Bluetooth колонките са с акумулаторна батерия, която издържа до 3 часа,  радиус на действие до 10 метра и вграден микрофон за провеждане на разговори от мобилно устройство. На същия принцип са разработени и Bluetooth® слушалките с микрофон, които правят живота ви по-лесен със своето удобство и ефективност. Сгъваемият им дизайн ви спестява място и прави носенето им още по-удобно.

Специален гост

                                                                          
Виж видеото с Хенк

Самият Хенк Шифмахер ще бъде специален гост и ще рисува на живо пред публика на 31 май 2013г. по случай официалното представяне на новата лимитирана Tattoo серия на CANYON в България. Предстоят много изненади и приятни емоции, за които ще разберете скоро...

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.