Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
INFINIDAT е лидер в магическия квадрант 2018г. на Gartner за дискови масиви с общо предназначение

Март 09, 2019

INFINIDAT

INFINIDAT е лидер в магическия квадрант 2018г. на Gartner за дискови масиви с общо предназначение

Успехите на INFINIDAT - производител на иновативни системи за съхранение, са оценени положително от уважавани експерти на Gartner.

През 2018 г. INFINIDAT е обявен за един от лидерите за дискови масиви с общо предназначение.

NFINIDAT е основан от легендарния Моше Янай, който създава продукти като EMC Symmetrix и XIV. За последните три години INFINIDAT е оценен от Gartner като иноватор, който постепенно подобрява позицията си на параза. През 2018 г. В същото време според мащаба “на визията”, INFINIDAT изпреварва лидери на пазара като - HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM.

В сравнение с предишната 2017г.

Водещият продукт на INFINIDAT е хибридна система за съхранение InfiniBox, която успешно се позиционира като алтернатива на всички флаш масиви, като осигурява време за реакция на подмилисекунди и почти автономна работа. INFINIDAT в световен мащаб се доставя основно по модела “Capacity on demand”. Максималният размер на по-стария модел InfiniBox 6212 е до 8.3 петабайта.

InfiniBox гарантира надеждност (99.99999%), като системи за съхранение с оптимизирано използване на флаш технологии и комбинация от DRAM, SSD и голям капацитет NL-SAS дискове за писане, четене и съхранение на данни. За разлика от традиционните масиви за съхранение, които поставят най-активно използваните данни (така наречените “горещи данни”) в кеш паметта, за да се изравнят със съхранението на данни с пълна производителност, In fiBox използва иновативния алгоритъм за Neural Cache, който поставя всички “горещи данни”. "В DRAM. Neural Cache ви позволява да извършвате повечето операции за четене с DRAM скорост, която е почти 1000 пъти по-висока от тази на флаш паметта. Невралният кеш е алгоритъм за самообучение, който в крайна сметка оптимизира работата му. Infinibox използва голям SSD флаш слой, който служи като "подложка" за пропускания на DRAM. Тъй като Neural Cache въвежда I / O модели и оптимизира разполагането на данни в DRAM, флаш слоят превключва от обработката на DRAM пропуски до обработката на I / O промени, които алгоритъмът не може да предвиди (например периодични одити, за които се изискват данни липсват в DRAM). Ефективността на алгоритъма Neural Cache позволява на клиентите да постигнат ефективност на съхранение на нивото на всички флаш масиви и да плащат по-малко.

Продуктовото портфолио на INFINIDATAT включва и InfiniSync, уникална алтернатива на репликацията с три стъпки. InfiniSync репликира всеки вход / изход към DR сайта, без да е необходим буфер за данни. Това се постига чрез запазване на пожароустойчивите, удароустойчиви и водонепроницаеми безопасни операции, които все още не са потвърдени от InfiniBox, инсталиран на уеб сайта на DR. Когато се открие неизправност в мрежа или съхранение, тези съхранени данни се предават чрез високоскоростна Wi-Fi или 4G (LTE) връзка към друг сайт.

Експертите на Gartner в доклада посочват липсата на поддръжка за 16Gbit / s и 32Gbit / s в INFINIDAT функционалността, което може да повлияе на желанието на продавача да се конкурира на пазара на всички флаш масиви. Според INFINIDIDAT, настоящият капацитет за свързване на InfiniBox - 24 порта с 8 Gbit / s и 12x10GbE е повече от достатъчен, за да се гарантира уверено декларираните показатели за ефективност.

 

INFINIDAT може да се похвали, че потребителите, които използват това решение, са много положително настроени към своя опит и са готови да препоръчат INFINIDAT в повечето случаи, отколкото клиентите, използващи Dell EMC или NetApp (според проучването на Gartner Peer Insight).

За повече информация, моля, свържете се със: Bmanov@asbis.bg

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.