Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
INFINIDAT е лидер в магическия квадрант 2018г. на Gartner за дискови масиви с общо предназначение

Март 09, 2019

INFINIDAT

INFINIDAT е лидер в магическия квадрант 2018г. на Gartner за дискови масиви с общо предназначение

Успехите на INFINIDAT - производител на иновативни системи за съхранение, са оценени положително от уважавани експерти на Gartner.

През 2018 г. INFINIDAT е обявен за един от лидерите за дискови масиви с общо предназначение.

NFINIDAT е основан от легендарния Моше Янай, който създава продукти като EMC Symmetrix и XIV. За последните три години INFINIDAT е оценен от Gartner като иноватор, който постепенно подобрява позицията си на параза. През 2018 г. В същото време според мащаба “на визията”, INFINIDAT изпреварва лидери на пазара като - HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM.

В сравнение с предишната 2017г.

Водещият продукт на INFINIDAT е хибридна система за съхранение InfiniBox, която успешно се позиционира като алтернатива на всички флаш масиви, като осигурява време за реакция на подмилисекунди и почти автономна работа. INFINIDAT в световен мащаб се доставя основно по модела “Capacity on demand”. Максималният размер на по-стария модел InfiniBox 6212 е до 8.3 петабайта.

InfiniBox гарантира надеждност (99.99999%), като системи за съхранение с оптимизирано използване на флаш технологии и комбинация от DRAM, SSD и голям капацитет NL-SAS дискове за писане, четене и съхранение на данни. За разлика от традиционните масиви за съхранение, които поставят най-активно използваните данни (така наречените “горещи данни”) в кеш паметта, за да се изравнят със съхранението на данни с пълна производителност, In fiBox използва иновативния алгоритъм за Neural Cache, който поставя всички “горещи данни”. "В DRAM. Neural Cache ви позволява да извършвате повечето операции за четене с DRAM скорост, която е почти 1000 пъти по-висока от тази на флаш паметта. Невралният кеш е алгоритъм за самообучение, който в крайна сметка оптимизира работата му. Infinibox използва голям SSD флаш слой, който служи като "подложка" за пропускания на DRAM. Тъй като Neural Cache въвежда I / O модели и оптимизира разполагането на данни в DRAM, флаш слоят превключва от обработката на DRAM пропуски до обработката на I / O промени, които алгоритъмът не може да предвиди (например периодични одити, за които се изискват данни липсват в DRAM). Ефективността на алгоритъма Neural Cache позволява на клиентите да постигнат ефективност на съхранение на нивото на всички флаш масиви и да плащат по-малко.

Продуктовото портфолио на INFINIDATAT включва и InfiniSync, уникална алтернатива на репликацията с три стъпки. InfiniSync репликира всеки вход / изход към DR сайта, без да е необходим буфер за данни. Това се постига чрез запазване на пожароустойчивите, удароустойчиви и водонепроницаеми безопасни операции, които все още не са потвърдени от InfiniBox, инсталиран на уеб сайта на DR. Когато се открие неизправност в мрежа или съхранение, тези съхранени данни се предават чрез високоскоростна Wi-Fi или 4G (LTE) връзка към друг сайт.

Експертите на Gartner в доклада посочват липсата на поддръжка за 16Gbit / s и 32Gbit / s в INFINIDAT функционалността, което може да повлияе на желанието на продавача да се конкурира на пазара на всички флаш масиви. Според INFINIDIDAT, настоящият капацитет за свързване на InfiniBox - 24 порта с 8 Gbit / s и 12x10GbE е повече от достатъчен, за да се гарантира уверено декларираните показатели за ефективност.

 

INFINIDAT може да се похвали, че потребителите, които използват това решение, са много положително настроени към своя опит и са готови да препоръчат INFINIDAT в повечето случаи, отколкото клиентите, използващи Dell EMC или NetApp (според проучването на Gartner Peer Insight).

За повече информация, моля, свържете се със: Bmanov@asbis.bg

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.