Юни 03, 2022
Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical ...
Май 31, 2022
Европейската асоциация по хардуер (EHA) обяви устройствата и компонентите, ...
Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Август 13, 2008

Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна.

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна, но в крайна сметка трябваше да има победител.

Голямата награда се присъжда на снимката озаглавена “Light Flight”

Автор е Шакир Зейранов от Русия. "Започнах да правя интересни фотографии от 18 годишен, като в последствие разбрах, че това е моето призвание. Все още не се имам за професионалист, по скоро за любител. Фотографията е като танц по начина, по който аз я разбирам - помага ти да изразиш себе си и да намериш общ език с хората. Предпочитам да снимам хора в различни ситуации, когато са най-непринудени. Предполагам това прави снимките ми толкова харесвани. - казва победителя.
Той ще получи голямата награда от $1000.

Второто място отива при Нимай Чандра Гош от Индия за нейната фотография “Winning team”:

Победителката получава Prestigio DVD player 710 и $300.

Третото място отива при Кван Цар от Бирма. Неговата фотография се казва Web master” :

Наградата е  Prestigio DVD player 585 и $200.

Наградата на публиката отиде при Катя Ивануша от Словения. Нейната снимка е озаглавена “Jump”

Наградата е Prestigio Power Bank 501. Устройството представлява външна батерия, която е съвместима с почти всички устройства на пазара.

Третият конкурс за авторска фотография приключи, но ние гледаме напред за следващия конкурс на Prestigio, а именно през Декември започва конкурса за карикатури, като победителя ще бъде показан в Дома на Хумора и Сатирата в Габрово по време на традиционния фестивал следващата година.