Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
SonicWall и ASBIS подписаха договор за дистрибуция

Януари 15, 2018

SONICWALL, DISTRBUTION AGREEMENT, SOLUTIONS

SonicWall и ASBIS подписаха договор за дистрибуция

15-ти януари 2018

Санта Клара, Калифорния — SonicWall, под чиято протекция са над 1 милион мрежи в света, анонсира партньорството си с ASBIS, европейски VAD дистрибутор и ИКТ експерт, по силата на което офисите на ASBIS в централна и източна Европа придобиват права за продажби на SonicWall продукти.

“ASBIS e компетентен, ангажиран и последователен партньор, който ще развие бързо бизнеса ни в Европа", сподели  Стив Патаки, Вицепрезидент в компанията. “Дистрибуторските канали на АСБИС са бързи и ние сме уверени, че организациите в тези страни ще могат да защитят своите мрежи, данни и клиенти по най-добрия начин".

Договорът дава широк достъп на SonicWall до множество страни в централна и източна Европа, включително Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чешка република, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Малта, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Украйна и Казахстан.

“Сътрудничеството със SonicWall е добър пример за ‘win-win’ стратегия, особено като се има предвид ускореното развитие на пазара на сигурността в нашия регион.", каза Юри Уласович, COO в ASBIS Enterprises. “Киберсигурността е важна част от всеки бизнес и значението й ще нараства с всяка изминала година. Решенията на SonicWall ще помогнат на нас и нашите партньори да предложим едно от най-добрите решения за киберсигурност на организациите в Европа и извън нея.”

Споразумението включва дистрибуцията на всички решения за сигурност на SonicWall — облачни, Capture Advanced Thread Protection sandbox услуги, както и хардуер, и ценовия модел за доставка на услуги по сигурността на база Security as a Service (SECaaS).

С централен офис в Кипър, ASBIS е гъвакав и ефективен дистрибутор, доставящ продукти от производители като Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung,Supermicro и др. Компанията притежава офиси в целия регион на EMEA и има повече от 1300 служители и 30 000 активни партньори в повече от 60 страни по света.

Дистрибуторският договор стартира от началото на януари 2018.

За повече информация
За да разберете повече за възможностите да си партнирате със SonicWall, моля посетете:

За ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) притежава филиали в 24 страни с централен офис в Кипър, и дистрибутира ИКТ продукти и решения от водещи производители като Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD и други.

Дистрибутор е за региона на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и 30000 активни партньора в над 60 страни по света. За повече информация посетете www.asbis.com.

За SonicWall

SonicWall успешно се бори с кибер-криминалната индустрия повече от 25 години, защитавайки малки, средни и големи организации по целия свят. Изследванията на SonicWall Capture Labs спомагат да се откриват и предотвратяват нарушения и престъпления в реално време. Работи с повече от 18000 лоялни партньора по света, които осигуряват защита на над 1 000 000 мрежи (бизнес и мобилни) с техните имейли, приложения и данни.

Тази комбинация от продукти и партньори дава възможност за защита и предотвратяване на кибер атаки в реално време в над 150 страни. 

За повече информация посетете www.sonicwall.com.    

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.