Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
SonicWall и ASBIS подписаха договор за дистрибуция

Януари 15, 2018

SONICWALL, DISTRBUTION AGREEMENT, SOLUTIONS

SonicWall и ASBIS подписаха договор за дистрибуция

15-ти януари 2018

Санта Клара, Калифорния — SonicWall, под чиято протекция са над 1 милион мрежи в света, анонсира партньорството си с ASBIS, европейски VAD дистрибутор и ИКТ експерт, по силата на което офисите на ASBIS в централна и източна Европа придобиват права за продажби на SonicWall продукти.

“ASBIS e компетентен, ангажиран и последователен партньор, който ще развие бързо бизнеса ни в Европа", сподели  Стив Патаки, Вицепрезидент в компанията. “Дистрибуторските канали на АСБИС са бързи и ние сме уверени, че организациите в тези страни ще могат да защитят своите мрежи, данни и клиенти по най-добрия начин".

Договорът дава широк достъп на SonicWall до множество страни в централна и източна Европа, включително Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чешка република, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Малта, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Украйна и Казахстан.

“Сътрудничеството със SonicWall е добър пример за ‘win-win’ стратегия, особено като се има предвид ускореното развитие на пазара на сигурността в нашия регион.", каза Юри Уласович, COO в ASBIS Enterprises. “Киберсигурността е важна част от всеки бизнес и значението й ще нараства с всяка изминала година. Решенията на SonicWall ще помогнат на нас и нашите партньори да предложим едно от най-добрите решения за киберсигурност на организациите в Европа и извън нея.”

Споразумението включва дистрибуцията на всички решения за сигурност на SonicWall — облачни, Capture Advanced Thread Protection sandbox услуги, както и хардуер, и ценовия модел за доставка на услуги по сигурността на база Security as a Service (SECaaS).

С централен офис в Кипър, ASBIS е гъвакав и ефективен дистрибутор, доставящ продукти от производители като Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung,Supermicro и др. Компанията притежава офиси в целия регион на EMEA и има повече от 1300 служители и 30 000 активни партньори в повече от 60 страни по света.

Дистрибуторският договор стартира от началото на януари 2018.

За повече информация
За да разберете повече за възможностите да си партнирате със SonicWall, моля посетете:

За ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) притежава филиали в 24 страни с централен офис в Кипър, и дистрибутира ИКТ продукти и решения от водещи производители като Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD и други.

Дистрибутор е за региона на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и 30000 активни партньора в над 60 страни по света. За повече информация посетете www.asbis.com.

За SonicWall

SonicWall успешно се бори с кибер-криминалната индустрия повече от 25 години, защитавайки малки, средни и големи организации по целия свят. Изследванията на SonicWall Capture Labs спомагат да се откриват и предотвратяват нарушения и престъпления в реално време. Работи с повече от 18000 лоялни партньора по света, които осигуряват защита на над 1 000 000 мрежи (бизнес и мобилни) с техните имейли, приложения и данни.

Тази комбинация от продукти и партньори дава възможност за защита и предотвратяване на кибер атаки в реално време в над 150 страни. 

За повече информация посетете www.sonicwall.com.    

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.