Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
Февруари 09, 2024
Разширяването на фамилията процесори Intel Core 14th дава на масовите ...
Февруари 06, 2024
Геймърските монитори Alienware на Dell Technologies бяха отличени на ...
Януари 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) е нов модел точка за достъп с монтаж на тавана, която ...
Януари 23, 2024
Prestigio Solutions, собствена марка на ASBIS Enterprises Plc, обяви пускането ...
Януари 22, 2024
Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, ...
Януари 11, 2024
Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за ...
Приготви се да спестяваш през зимата: AENO обявява специална оферта за нагреватели

Януари 11, 2024

Приготви се да спестяваш през зимата: AENO обявява специална оферта за нагреватели

Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за водещи модели нагреватели

В духа на удължаване на празничната радост, AENO е развълнуван да разкрие специалната оферта за своите иновативни решения за отопление. От 10 януари клиентите могат да получат до 25% отстъпка и да се възползват от тази възможност, за да получат добре познатия Premium EcoSmartHeater, носител на наградата Red Dot 2023 и Red Dot 2023 SmartProductAward, само за 369 лева. Междувременно подобреният модел Premium EcoSmartHeater LED се предлага на намалената цена от 439 лева.
 
Двойни спестявания с AENO нагреватели
 
Спестяванията с AENO Heaters надхвърлят примамливите 25% намаление на цената. Клиентите не само се възползват от предимството на първоначалните разходи, но нагревателите AENO също допринасят за значителни икономии на енергия. Превъзхождайки конвенционалните методи за отопление като конвекторно отопление, климатизация, подово отопление и централно отопление, нагревателите AENO са по-енергийно ефективни.
 
Използвайки ефективно всичките 700+ вата мощност, температурата на панела може да се регулира чрез приложението, като варира от 120 градуса по Целзий до 60 градуса по Целзий, осигурявайки гъвкавост и пестене на енергия. Нагревателите AENO са два пъти по-ефективни от конвенционалните модели; след достигане на желаната температура, нагревателят автоматично се изключва, като се гарантира липса на ненужна консумация на електроенергия, като същевременно се поддържа стайната температура в режим SMART.
 
Нагревателите AENO EcoHeaters изпълняват персонализируеми температурни настройки, давайки възможност на потребителите да оптимизират консумацията на енергия и да намалят разходите. Брандираното мобилно приложение позволява управление на устройството, като дава достъп до мониторинг на консумацията на енергия и планиране за подобрена енергийна ефективност.

Домашен комфорт и здраве в комбинация 

Нагревателите AENO дават приоритет както на комфорта, така и на здравето. За разлика от обикновените климатици, те не изсушават въздуха и не изгарят кислород. Тази функция е особено полезна за хора, които се грижат за здравето си. Нагревателите работят без издухване на въздух, което ги прави идеални за хора с алергии, като предотвратява разпръскването на полени или прах.
 
От друга страна, нагреватели AENO помагат да създадете уют във вашия дом. Елегантният ултратънък дизайн (само 11 mm), изработен от първокласен анодизиран алуминий, LED модел също има стилен LED дисплей. Тези нагреватели безпроблемно се вписват във всеки интериор, като се превръщат във фокусна точка или дискретно се сливат във фона, с опцията да бъдат монтирани на пода или стената.
 
Нагревателите AENO Premium EcoSmart предефинират отоплението на дома, като комбинират функционалност с естетическа привлекателност. С пет модела, налични в три цвята – бял, черен и сив – оборудвани с LED дисплей и бутони за регулиране на температурата отстрани (модел Premium EcoSmart LED) и в приложението (всички нагреватели), тези авангардни нагреватели са предназначени да допълват всяка стая, независимо дали са поставени на пода или монтирани на стената.
 
Не пропускайте шанса да подобрите домашната си среда с нагревателите AENO — революционна топлина, енергийна ефективност и стил. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.