Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Приготви се да спестяваш през зимата: AENO обявява специална оферта за нагреватели

Януари 11, 2024

Приготви се да спестяваш през зимата: AENO обявява специална оферта за нагреватели

Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за водещи модели нагреватели

В духа на удължаване на празничната радост, AENO е развълнуван да разкрие специалната оферта за своите иновативни решения за отопление. От 10 януари клиентите могат да получат до 25% отстъпка и да се възползват от тази възможност, за да получат добре познатия Premium EcoSmartHeater, носител на наградата Red Dot 2023 и Red Dot 2023 SmartProductAward, само за 369 лева. Междувременно подобреният модел Premium EcoSmartHeater LED се предлага на намалената цена от 439 лева.
 
Двойни спестявания с AENO нагреватели
 
Спестяванията с AENO Heaters надхвърлят примамливите 25% намаление на цената. Клиентите не само се възползват от предимството на първоначалните разходи, но нагревателите AENO също допринасят за значителни икономии на енергия. Превъзхождайки конвенционалните методи за отопление като конвекторно отопление, климатизация, подово отопление и централно отопление, нагревателите AENO са по-енергийно ефективни.
 
Използвайки ефективно всичките 700+ вата мощност, температурата на панела може да се регулира чрез приложението, като варира от 120 градуса по Целзий до 60 градуса по Целзий, осигурявайки гъвкавост и пестене на енергия. Нагревателите AENO са два пъти по-ефективни от конвенционалните модели; след достигане на желаната температура, нагревателят автоматично се изключва, като се гарантира липса на ненужна консумация на електроенергия, като същевременно се поддържа стайната температура в режим SMART.
 
Нагревателите AENO EcoHeaters изпълняват персонализируеми температурни настройки, давайки възможност на потребителите да оптимизират консумацията на енергия и да намалят разходите. Брандираното мобилно приложение позволява управление на устройството, като дава достъп до мониторинг на консумацията на енергия и планиране за подобрена енергийна ефективност.

Домашен комфорт и здраве в комбинация 

Нагревателите AENO дават приоритет както на комфорта, така и на здравето. За разлика от обикновените климатици, те не изсушават въздуха и не изгарят кислород. Тази функция е особено полезна за хора, които се грижат за здравето си. Нагревателите работят без издухване на въздух, което ги прави идеални за хора с алергии, като предотвратява разпръскването на полени или прах.
 
От друга страна, нагреватели AENO помагат да създадете уют във вашия дом. Елегантният ултратънък дизайн (само 11 mm), изработен от първокласен анодизиран алуминий, LED модел също има стилен LED дисплей. Тези нагреватели безпроблемно се вписват във всеки интериор, като се превръщат във фокусна точка или дискретно се сливат във фона, с опцията да бъдат монтирани на пода или стената.
 
Нагревателите AENO Premium EcoSmart предефинират отоплението на дома, като комбинират функционалност с естетическа привлекателност. С пет модела, налични в три цвята – бял, черен и сив – оборудвани с LED дисплей и бутони за регулиране на температурата отстрани (модел Premium EcoSmart LED) и в приложението (всички нагреватели), тези авангардни нагреватели са предназначени да допълват всяка стая, независимо дали са поставени на пода или монтирани на стената.
 
Не пропускайте шанса да подобрите домашната си среда с нагревателите AENO — революционна топлина, енергийна ефективност и стил. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.