Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
Май 12, 2023
Най-новата марка в портфолиото на Асбис България е водещо име в мобилната ...
ASBIS стартира партньорство с IP Infusion в региона на EMEA

Юли 25, 2022

ASBIS, IP Infusion

ASBIS стартира партньорство с IP Infusion в региона на EMEA

Клиентите на ASBIS вече ще могат да получат достъп до водещия мрежов софтуер и решения на IP Infusion

През юни 2022 г. ASBIS, дистрибутор с добавена стойност подписа споразумение за дистрибуция с IP Infusion, като допълнително разшири своето портфолио от мрежови решения с водещи в индустрията софтуерни продукти. Оторизираната зона обхваща региона на EMEA и включва всичките 27 страни, в които ASBIS работи.

IP Infusion е водещ доставчик на мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Водещият софтуер OcNOS на IP Infusion е класиран като лидер в индустрията за мрежови операционни системи (NOS), позволявайки на мрежовите оператори да разделят мрежите си, за да ускорят иновациите, да рационализират операциите и да редуцират Total Cost of Ownership (TCO).

Мрежовите производители могат да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion работи с над 500 клиенти и има над 10 000 внедрявания от операторски клас за агрегиране, дезагрегирани "гейтуей" за клетъчни мрежи, предоставя периферно рутиране, оптични транспортни мрежи, мрежи за центрове за данни и др.

“Това е чудесно допълнение към нашето портфолио от мрежови решения и това споразумение ще ни помогне да работим пълноценно с нашите клиенти в много региони. ASBIS се радва да приветства IP Infusion като свой партньор и сме готови да дадем всичко от себе си за взаимно успешно бъдеще!“ - коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBIS.

“Имаме удоволствието да си партнираме с ASBIS на пазара на EMEA, за да разширим обхвата си в регионите на EMEA чрез канала за дистрибуция на ASBIS,” каза Том Савои, главен търговски директор за IP Infusion. „Заедно IP Infusion и ASBIS предлагат дезагрегирани софтуерни решения за нашите клиенти, за да получат предимствата на отворената мрежа.

 

За ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за ИТ, IoT, IoT и AI в ЦИЕ, БСС и Близкия изток. Компанията е специализирана в дистрибуция с добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от глобални доставчици. Като лидери в ИТ индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни решения, базирани на облачни услуги и технологии, за да създадат търговски жизнеспособни решения по избор. За повече информация посетете сайта на компанията www.asbis.com.

За IP Infusion

IP Infusion е водещ доставчик на отворен мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Нашите решения позволяват на мрежовите оператори да разделят своите мрежи, за да ускорят иновациите, да оптимизират операциите и да намалят Total Cost of Ownership (TCO). Мрежовите производители на оригинално оборудване могат също така да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion е със седалище в Санта Клара, Калифорния, и е изцяло притежавано и независимо управлявано дъщерно дружество на ACCESS CO., LTD. Допълнителна информация може да бъде намерена на http://www.IPInfusion.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.