Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS стартира партньорство с IP Infusion в региона на EMEA

Юли 25, 2022

ASBIS, IP Infusion

ASBIS стартира партньорство с IP Infusion в региона на EMEA

Клиентите на ASBIS вече ще могат да получат достъп до водещия мрежов софтуер и решения на IP Infusion

През юни 2022 г. ASBIS, дистрибутор с добавена стойност подписа споразумение за дистрибуция с IP Infusion, като допълнително разшири своето портфолио от мрежови решения с водещи в индустрията софтуерни продукти. Оторизираната зона обхваща региона на EMEA и включва всичките 27 страни, в които ASBIS работи.

IP Infusion е водещ доставчик на мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Водещият софтуер OcNOS на IP Infusion е класиран като лидер в индустрията за мрежови операционни системи (NOS), позволявайки на мрежовите оператори да разделят мрежите си, за да ускорят иновациите, да рационализират операциите и да редуцират Total Cost of Ownership (TCO).

Мрежовите производители могат да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion работи с над 500 клиенти и има над 10 000 внедрявания от операторски клас за агрегиране, дезагрегирани "гейтуей" за клетъчни мрежи, предоставя периферно рутиране, оптични транспортни мрежи, мрежи за центрове за данни и др.

“Това е чудесно допълнение към нашето портфолио от мрежови решения и това споразумение ще ни помогне да работим пълноценно с нашите клиенти в много региони. ASBIS се радва да приветства IP Infusion като свой партньор и сме готови да дадем всичко от себе си за взаимно успешно бъдеще!“ - коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBIS.

“Имаме удоволствието да си партнираме с ASBIS на пазара на EMEA, за да разширим обхвата си в регионите на EMEA чрез канала за дистрибуция на ASBIS,” каза Том Савои, главен търговски директор за IP Infusion. „Заедно IP Infusion и ASBIS предлагат дезагрегирани софтуерни решения за нашите клиенти, за да получат предимствата на отворената мрежа.

 

За ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за ИТ, IoT, IoT и AI в ЦИЕ, БСС и Близкия изток. Компанията е специализирана в дистрибуция с добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от глобални доставчици. Като лидери в ИТ индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни решения, базирани на облачни услуги и технологии, за да създадат търговски жизнеспособни решения по избор. За повече информация посетете сайта на компанията www.asbis.com.

За IP Infusion

IP Infusion е водещ доставчик на отворен мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Нашите решения позволяват на мрежовите оператори да разделят своите мрежи, за да ускорят иновациите, да оптимизират операциите и да намалят Total Cost of Ownership (TCO). Мрежовите производители на оригинално оборудване могат също така да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion е със седалище в Санта Клара, Калифорния, и е изцяло притежавано и независимо управлявано дъщерно дружество на ACCESS CO., LTD. Допълнителна информация може да бъде намерена на http://www.IPInfusion.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.