Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
АСБИС подписа договор за дистрибуция с Edgecore Networks

Юни 29, 2022

ASBIS, Edgecore

АСБИС подписа договор за дистрибуция с Edgecore Networks

АСБИС ще предлага цялото портфолио от мрежови решения на Edgecore в Европа.

През Юни 2022 АСБИС постави основите на едно ново партньорство с Edgecore Networks, добавяйки в портфолиото си от мрежови технологии един от водещите производители както на хардуер, така и на софтуер в бранша. Договорът покрива региона на EMEA и включва всички 27 държави, където АСБИС оперира.

Edgecore Networks предлага на своите клиенти разнообразни мрежови решения, предназначени за дейта центрове, доставчици на телекомуникационни услуги, доставчици на управляеми услуги, големи корпортавини клиенти и други. Портфолиото на вендора се фокусира върху т.нар. „open networking” решения и предлага ethernet комутатори от 1G до 400G, core routers, cell site gateways, virtual PON OLTs, packet transponders, Wi-Fi 6 точки за достъп. Идеологията на Edgecore е да предлага професионални технологични решения за кабелни и безжични мрежи, от дейта центъра до крайния потребител.

“Това са едни много добри новини както за нас така и за многобройните клиенти на АСБИС в региона на ЕМЕА, които ще могат да се възползват от по-голямото разнообразие и по-ниски разходи за закупване, и работа с продуктите на Edgecore. Доверяваме дистрибуцията на този бранд в ръцете на нашите екипи във всяка една държава и очакваме високи резултати.“ – отбеляза Marek Horyl, Продуктов Маркетинг Директор в АСБИС.

“За нас е огромно удоволствие и привилегия да имаме АСБИС като партньор за дистрибуция за пазарите в ЕМЕА, като по този начин разширяваме териториите където се предлага Edgecore, но и добавяме един нов, водещ производител на мрежови решения в портфолиото на АСБИС. Това е поредната крачка за нас по пътя на глобална трансформация и сме уверени, че ще имаме много поводи да празнуваме успешното ни партньорство за в бъдеще." - каза Michelle Shu, Търговски вице-президент за EMEA и CIS, Edgecore Networks. 

За АСБИС

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за IT, IoT, IoT и AI в CEE, FSU и Близкия изток. Компанията е специализирана в дистрибуция с добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ICT продукти от глобални доставчици. Като лидери в IT индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, базирани на облак услуги и технологии и решения по избор. За повече информация посетете сайта на компанията на: www.asbis.com.

За Edgecore Networks

Edgecore Networks Corporation е дъщерно дружество на Accton Technology Corporation, водещият мрежов ODM. Edgecore Networks доставя кабелни и безжични мрежови продукти и решения чрез търговски партньори и системни интегратори по целия свят за центрове за данни, доставчици на услуги, корпоративни и малки и средни клиенти. Edgecore Networks е водещ производител на "open networking" решения. Разполага с цялостна гама от Wi-Fi точки за достъп, packet transponders, virtual PON OLTs, cell site gateways, комутатори от 1G до 400G работещи с операционни системи с отворен код, както и SDN софтуер. За повече информация: www.edge-core.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.