Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 20, 2023
Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите ...
Януари 19, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 18, 2023
Уникалната, целенасочено създадена 1080p уеб камера позволява на потребителите ...
Януари 18, 2023
Logitech H390 кабелни слушалки за компютър/лаптоп, стерео слушалки с микрофон с ...
Януари 13, 2023
Intel подчертава високата степен на внедряването им сред основните CSP, OEM, ...
Януари 11, 2023
МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО, СЪЗДАДЕНО С ОГЛЕД НА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
АСБИС подписа договор за дистрибуция с Edgecore Networks

Юни 29, 2022

ASBIS, Edgecore

АСБИС подписа договор за дистрибуция с Edgecore Networks

АСБИС ще предлага цялото портфолио от мрежови решения на Edgecore в Европа.

През Юни 2022 АСБИС постави основите на едно ново партньорство с Edgecore Networks, добавяйки в портфолиото си от мрежови технологии един от водещите производители както на хардуер, така и на софтуер в бранша. Договорът покрива региона на EMEA и включва всички 27 държави, където АСБИС оперира.

Edgecore Networks предлага на своите клиенти разнообразни мрежови решения, предназначени за дейта центрове, доставчици на телекомуникационни услуги, доставчици на управляеми услуги, големи корпортавини клиенти и други. Портфолиото на вендора се фокусира върху т.нар. „open networking” решения и предлага ethernet комутатори от 1G до 400G, core routers, cell site gateways, virtual PON OLTs, packet transponders, Wi-Fi 6 точки за достъп. Идеологията на Edgecore е да предлага професионални технологични решения за кабелни и безжични мрежи, от дейта центъра до крайния потребител.

“Това са едни много добри новини както за нас така и за многобройните клиенти на АСБИС в региона на ЕМЕА, които ще могат да се възползват от по-голямото разнообразие и по-ниски разходи за закупване, и работа с продуктите на Edgecore. Доверяваме дистрибуцията на този бранд в ръцете на нашите екипи във всяка една държава и очакваме високи резултати.“ – отбеляза Marek Horyl, Продуктов Маркетинг Директор в АСБИС.

“За нас е огромно удоволствие и привилегия да имаме АСБИС като партньор за дистрибуция за пазарите в ЕМЕА, като по този начин разширяваме териториите където се предлага Edgecore, но и добавяме един нов, водещ производител на мрежови решения в портфолиото на АСБИС. Това е поредната крачка за нас по пътя на глобална трансформация и сме уверени, че ще имаме много поводи да празнуваме успешното ни партньорство за в бъдеще." - каза Michelle Shu, Търговски вице-президент за EMEA и CIS, Edgecore Networks. 

За АСБИС

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за IT, IoT, IoT и AI в CEE, FSU и Близкия изток. Компанията е специализирана в дистрибуция с добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ICT продукти от глобални доставчици. Като лидери в IT индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, базирани на облак услуги и технологии и решения по избор. За повече информация посетете сайта на компанията на: www.asbis.com.

За Edgecore Networks

Edgecore Networks Corporation е дъщерно дружество на Accton Technology Corporation, водещият мрежов ODM. Edgecore Networks доставя кабелни и безжични мрежови продукти и решения чрез търговски партньори и системни интегратори по целия свят за центрове за данни, доставчици на услуги, корпоративни и малки и средни клиенти. Edgecore Networks е водещ производител на "open networking" решения. Разполага с цялостна гама от Wi-Fi точки за достъп, packet transponders, virtual PON OLTs, cell site gateways, комутатори от 1G до 400G работещи с операционни системи с отворен код, както и SDN софтуер. За повече информация: www.edge-core.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.