Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 25, 2022
До 50% енергоспестяваща и екологична технология за комбинирано инфрачервено и ...
Септември 15, 2022
Нов клас уебкамери и модернизирани хедсети предлагат качество, стил и ...
Август 30, 2022
Линията G502 X надгражда наследството на G502 като е преосмислена и ...
Август 29, 2022
ASBIS Group представя ключови продукти от бранд портфолиото си на партньорския ...
Август 26, 2022
Новите точки за достъп от серията SonicWave 600, базирани на стандарта Wi-Fi 6, ...
Август 16, 2022
Всички събрани дарения, ще отидат за закупуването на C-arc X-ray машини
Август 04, 2022
Logitech G представя нова колекция, която поставя на фокус приобщаването и дава ...
Август 02, 2022
Раниците отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните ...
Август 01, 2022
Новата версия предоставя на потребителите допълнителни инструменти за ...
Юли 28, 2022
Последният доклад за заплахите на Sonicwall разкрива нарастване на кибератаките ...
BlackBerry е признат за водещ доставчик на UEM в доклада на IDC MarketScape

Юни 17, 2022

BlackBerry

BlackBerry е признат за водещ доставчик на UEM в доклада на IDC MarketScape

Доставчикът беше отбелязан в две категории за сигурност, съответствие и интеграция.

Dowload here

IDC MarketScape Report

В края на май 2022 г. IDC MarketScape публикува своята оценка на доставчиците на UEM софтуер за малки и средни предприятия по целия свят, като подчерта BlackBerry в две категории – като ЛИДЕР в цялостното UEM и за внедряване на устойчиви/IoT устройства и като ОСНОВЕН ИГРАЧ в отчетите за устройства на Apple и SMB.

Докладът обръща внимание на различни силни характеристики на решенията на BlackBerry:

  • UEM предложението на BlackBerry отговаря на широка гама от правителствени и индустриални сертификати относно сигурността и съответствието, включително FedRAMP, FIPS 140-2, NIAP Common Criteria и PCI-DSS, наред с няколко други. Продуктът UEM е в одобрените списъци на доставчици за редица американски и чуждестранни правителствени организации.
  • Обширното портфолио от продукти за киберсигурност на BlackBerry и AI технологията зад неговите възможности за откриване и коригиране на заплахи осигуряват връзка с UEM решението, особено за случаи на използване, изискващи непрекъснато удостоверяване и проверки на крайните устройства, които имат достъп до корпоративни данни и приложения.
  • Технологията за управление на мобилните заплахи на BlackBerry се интегрира с продукта UEM, за да осигури сигурност за крайна точка за управление/сигурност за смартфони, таблети и IoT устройства, работещи с мобилни ориентирани операционни системи като Android.
  • BlackBerry UEM се интегрира тясно с SaaS платформите за уведомяване и управление на критични събития на доставчика, BlackBerry Alert и BlackBerry AtHoc. Това включва изпращане на специализирани съобщения до крайните устройства, както и интегриране с настройките и правилата за контрол на достъпа на устройството за адаптиране към извънредни ситуации.

Това е страхотно потвърждение за качеството на продукта UEM на BlackBerry, възможностите за безпроблемна интеграция и отдадеността за предоставяне на ключови функции за клиентите.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.