Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Canyon Gaming с нови продукти за любителите на електронни спортове.

Февруари 09, 2021

Canyon Gaming с нови продукти за любителите на електронни спортове.

 София, февруари, 2021 г

  Canyon разшири портфолиото си от гейминг периферия с нови интересни и ценово ориентирани продукти, предназначени предимно за начинаещи и средно напреднали любители на компютърни и конзолни игри. Марката предлага бюджетни решения, които кореспондират напълно с изживяване на професионално ниво.

 

 Снимка: PUNCHER GM-20

  Puncher серията включва два модела ултралеки мишки с перфориран корпус - GM-20 и GM-11.

  GM-20 се отличава с висока производителност, здрава конструкция и минимално тегло от 65 грама. Тя е оборудвана с висок клас професионален оптичен сензор Pixart 3360 с резолюция от 1000 до 12000dpi, 7 програмируеми бутона с възможност за множество настройки чрез интуитивен софтуер, гъвкав оплетен кабел, който улеснява движението на мишката при работа, RGB подсветка с десет режима и тефлонови крачета. Мишката е подходяща за дясна ръка и е еднакво удобна с всеки от трите вида захват-palm, grip или claw. В заключение можем да добавим, че  GM-20 е модел , който определено си струва да бъде добавен към гейминг аресенала на всеки играч.

  GM-11 e малко по-нисък клас ултралека мишка с перфориран корпус, която тежи само 69 грама. В ядрото и се намира висококачествен Pixart сензор PAW3519 с резолюция от 800 до 4200dpi. Оборудвана е със седем програмируеми бутона, които могат да бъдат къстамизирани чрез софтуер, UPE крачета, RGB подсветка с 6 режима на работа и гъвкав оплетен кабел с феритен филтър, който осигурява отлично качество на сигнала.

GM-20 и GM-11 се предлагат от Canyon в двата класически цвята – черен и бял.

 Освен Puncher, oще двa нови модела гейминг мишки с кабел са вече част от портфолиото на Canyon Gaming - Corax GM-5N и Merkava GM-15.

  Corax GM-5N е изцяло обновен вариант на добре познатия си предшественик Corax GM-5, чиито характеристики обаче не могат да се сравнят по достоство с тези на новия му заместител. Екипиран със Sunplus 6651 оптичен сензор с отлична производителност за цената си, новата Corax мишка предлага до  6400dpi, RGB подсветка, ергономична форма за дясна ръка, 8 програмируеми бутона, включително ‚целеви‘ с възможност за персонализация и вградена памет за запазване на профили.

Снимка: MERKAVA GM-20

 

  Меrkava GM-15 e отлично гейминг оръжие, предпоставка за доброто представяне на всеки запален играч. Покритието на мишката е устойчиво на износване, осигурява стабилен захват и приятно тактилно усещане в допълнение към стабилен корпус с класически дизайн, изработен от материал, характеризиращ се с изключителна здравина. Оптимизирана за игри от всякакъв жанр, Merkava има максимална скорост на проследяване от 66ips и ускорение от 22.5G. Възможността за регулиране на честотата на анкетиране и скоростта на сканиране от 6000 FPS осигуряват отлична отзивчивост в целия DPI диапазон. Прецизният оптичен сензор от ново поколение SUNPLUS 6662 предлага чувствителност в спектъра от 400 до 12000 dpi. Тези, както и още много други настройки могат да бъдат направени, благодарение на отзивчивия и лесен за използване софтуер. Не на последно място, мишката е оборудвана с 12 програмируеми бутона (вкл. 4 макро + ‚целеви‘), RGB подсветка, памет за запазване на профили и три допълнителни тежести по 3.5 гр, с които можете да променяте масата в съответствие с динамиката на вашата игра.

Снимка: INTERCEPTOR GK-8

  Още един нов продукт, който заслужава специално внимание е механичната клавиатура Interceptor GK-8. Тя е оборудвана с линеарни червени Outemu суичове, известни с добрата си тактилност и дълъг живот - до 60 милиона клика. Общият ход на суичовете е 4мм с точка на активация 2мм и необходима сила от 60гр. Капачките на бутоните са практически неизтриваеми, благодарение на Double injection технологията на изработка.    Антистатичният метален корпус осигурява здравина и надеждност на устройството, но няма как да не отчетем и приноса му към елегантния външен вид на Interceptor. Панелът за управление на мултимедийните функции и подсветката е изнесен отделно, в долната част на клавиатурата с цел по-голямо удобство. RGB подсветката предоставя възможност за 21 комбинации на лицевия и 3 на страничния панел. Има и 6 предварително зададени режима, оптимизирани за най-популярните игри с възможност за препрограмиране. Всички настройки отново се случват чрез интуитивен софтуер, който можете да свалите от официалния сайт на Canyon.

  За любителите на гейминга и като допълнение към цялостния игрален сетъп, Canyon предлагат на пазара няколко нови решения. Три размера нови подложки с различни характеристики са вече налични в магазинната мрежа – CMP-10, CMP-8 и CMP-5.

Снимка: CMP10

  CMP-10 e текстилна гейминг подложка с размер 930х350х430мм и форма, която позволява върху нея да бъдат поставени клавиатура и мишка като същевременно е ‚изрязано‘ място, което обичайно се заема от монитор. Нейната повърхност е оптимизирана за максимален контрол на сензора. Краищата са обшити, а основата от естествен каучук не позволява паразитни движения върху плота.

  CMP-8 e с размер 500x420мм и повърхост, оптимизирана за бързина на мишката. Отново краищата са обшити , а основата – каучукова.

  CMP-5 е с идентични на CMP-8 характеристики и свойства. Двете подложки се различават само по размер. Тук той е 350x250мм.

Oще два модела джаджи за улеснение на любителите на гейминг приключения ще намерите в обновеното портфолио на Canyon gaming.

Снимка: WH200, WH100

  WH200 комбинира няколко функционалности в едно. Устройството представлява удобна поставка за слушалки, двупортов USB 2.0 хъб и бънджи. Предлага се в бяло и черно с елегантна RGB подсветка.

  WH100 от своя ствана е държач за кабел (бънджи) със стабилна основа и гъвкаво силиконово рамо. Тук са добавени 4 свободни USB 2.0 порта.

  В края на миналата 2020 година Canyon добави в опаковките на добре познатите си гейминг слушалки GH-1A, GH-3A, GH-5A aдаптор от 2x3.5mm жака към един универсален, което позволява по-широкото има приложение и възможност да бъдат използвани в конзолните игри.

  Любителите на конзолния гейминг също не са пренебрегнати от Canyon. Двата нови безжични контролера вече се радват на широка популярност сред аудиторията. CND-GPW3 e предназначен за Nintendo Switch / Android / PC / PS3, докато CND-GPW6 покрива WinXP, Win10, PS3 и Android.

  Също през втората половина на миналата година бяха добавени и два модела камери за стрийминг: C6 – 2k Ultra full HD с трипод в комплекта и C5 - 1080P full HD версия.

Снимка: C6

Вижте целият каталог тук

      За Canyon

  Canyon е бързоразвиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

  Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.

   РЕГИОНИ Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт         

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.