Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Май 27, 2024
Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната ...
Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

Ноември 30, 2022

Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на IT и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция с Edbak, разширявайки своето портфолио от системи за монтаж на AV решения.

Споразумението обхваща повечето страни от ASBIS Group, включително следните региони и държави: Близък изток, Централна Азия и Кавказ, страни от ЕС (с изключение на Полша, Литва, Латвия, Естония), Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Южна Африка, Алжир, Египет, Мароко, Тунис.

С 28 годишен опит на пазара, Edbak се превърна в един от водещите в индустрията производители на монтажни системи за LCD/LED екрани и проектори на европейския пазар, предлага също стойки за видеостени с няколко монитора, стойки за стена и бюро и решения за всяка индустрия.

«Като доставчик с добавена стойност, ние от ASBIS винаги се стремим да разработваме най-изчерпателните и ефективни решения. Част от тази работа е намирането на синергия между нашите частни марки и най-добрите в класа предложения от пазара. Искрено вярвам, че Prestigio Solutions LCD, LED екрани, digital signage и бизнес дисплей със съвместните усилия на решенията за монтаж на EDBAK ще заемат значителна позиция на пазара. Сега сме в състояние да изпълним всяко изискване на проект за Digital Signage за почти всеки вертикален пазар. » - коментира Александър Мартиненко, главен директор бизнес развитие в Prestigio Solutions.

За Edbak:

Edbak е полска семейна компания с богат опит на пазара от над 28 години. Ключът към успеха на компанията е постоянното и динамично развитие, както и адаптирането към очакванията на клиентите и променящите се пазарни условия.

Компанията произвежда стандартни продукти под собствената си марка Edbak за индустриите AV и Digital Signage и е договорен производител на метални компоненти за индустрията. Повече информация на https://edbak.com/

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.