Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 20, 2023
Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите ...
Януари 19, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 18, 2023
Уникалната, целенасочено създадена 1080p уеб камера позволява на потребителите ...
Януари 18, 2023
Logitech H390 кабелни слушалки за компютър/лаптоп, стерео слушалки с микрофон с ...
Януари 13, 2023
Intel подчертава високата степен на внедряването им сред основните CSP, OEM, ...
Януари 11, 2023
МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО, СЪЗДАДЕНО С ОГЛЕД НА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

Ноември 30, 2022

Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на IT и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция с Edbak, разширявайки своето портфолио от системи за монтаж на AV решения.

Споразумението обхваща повечето страни от ASBIS Group, включително следните региони и държави: Близък изток, Централна Азия и Кавказ, страни от ЕС (с изключение на Полша, Литва, Латвия, Естония), Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Южна Африка, Алжир, Египет, Мароко, Тунис.

С 28 годишен опит на пазара, Edbak се превърна в един от водещите в индустрията производители на монтажни системи за LCD/LED екрани и проектори на европейския пазар, предлага също стойки за видеостени с няколко монитора, стойки за стена и бюро и решения за всяка индустрия.

«Като доставчик с добавена стойност, ние от ASBIS винаги се стремим да разработваме най-изчерпателните и ефективни решения. Част от тази работа е намирането на синергия между нашите частни марки и най-добрите в класа предложения от пазара. Искрено вярвам, че Prestigio Solutions LCD, LED екрани, digital signage и бизнес дисплей със съвместните усилия на решенията за монтаж на EDBAK ще заемат значителна позиция на пазара. Сега сме в състояние да изпълним всяко изискване на проект за Digital Signage за почти всеки вертикален пазар. » - коментира Александър Мартиненко, главен директор бизнес развитие в Prestigio Solutions.

За Edbak:

Edbak е полска семейна компания с богат опит на пазара от над 28 години. Ключът към успеха на компанията е постоянното и динамично развитие, както и адаптирането към очакванията на клиентите и променящите се пазарни условия.

Компанията произвежда стандартни продукти под собствената си марка Edbak за индустриите AV и Digital Signage и е договорен производител на метални компоненти за индустрията. Повече информация на https://edbak.com/

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.