Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 05, 2023
Проектирай. Изгради. Ускори. Най-добрият процесор за работни станции
Ноември 23, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и ...
Ноември 22, 2023
Оторизираните партньори на Dell Technologies могат да печелят допълнителни ...
Ноември 16, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на IT и IoT ...
Ноември 15, 2023
За Omada SDN важен фактор при избора на идеалното решение е броят на свързаните ...
Ноември 14, 2023
Максимален капацитет за съхранение за най-висока ефективност
Ноември 06, 2023
Mill, норвежки производител, специализиращ се в създаването на интелигентни ...
Октомври 23, 2023
В допълнение към стандартните точки, членовете на Intel Partner Alliance могат ...
Октомври 20, 2023
Отличаващ се с широка гама от аксесоари и батерии, с възможност за бърза ...
Октомври 17, 2023
Шест нови отключени процесорa за настолни компютри, предоставящи до 24 ядра и ...
Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

Ноември 30, 2022

Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на IT и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция с Edbak, разширявайки своето портфолио от системи за монтаж на AV решения.

Споразумението обхваща повечето страни от ASBIS Group, включително следните региони и държави: Близък изток, Централна Азия и Кавказ, страни от ЕС (с изключение на Полша, Литва, Латвия, Естония), Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Южна Африка, Алжир, Египет, Мароко, Тунис.

С 28 годишен опит на пазара, Edbak се превърна в един от водещите в индустрията производители на монтажни системи за LCD/LED екрани и проектори на европейския пазар, предлага също стойки за видеостени с няколко монитора, стойки за стена и бюро и решения за всяка индустрия.

«Като доставчик с добавена стойност, ние от ASBIS винаги се стремим да разработваме най-изчерпателните и ефективни решения. Част от тази работа е намирането на синергия между нашите частни марки и най-добрите в класа предложения от пазара. Искрено вярвам, че Prestigio Solutions LCD, LED екрани, digital signage и бизнес дисплей със съвместните усилия на решенията за монтаж на EDBAK ще заемат значителна позиция на пазара. Сега сме в състояние да изпълним всяко изискване на проект за Digital Signage за почти всеки вертикален пазар. » - коментира Александър Мартиненко, главен директор бизнес развитие в Prestigio Solutions.

За Edbak:

Edbak е полска семейна компания с богат опит на пазара от над 28 години. Ключът към успеха на компанията е постоянното и динамично развитие, както и адаптирането към очакванията на клиентите и променящите се пазарни условия.

Компанията произвежда стандартни продукти под собствената си марка Edbak за индустриите AV и Digital Signage и е договорен производител на метални компоненти за индустрията. Повече информация на https://edbak.com/

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.