Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

Септември 15, 2022

Новата серия уебкамери Brio 500 и хедсети Zone Vibe на Logitech са проектирани за ерата на хибридната работа

Нов клас уебкамери и модернизирани хедсети предлагат качество, стил и достъпност за съвременните офис служители за ултрамодерно преживяване при онлайн общуването

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния14-ти септември, 2022 г. - Днес, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разкри две нови продуктови серии - уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe, проектирани да посрещат нарастващите нужди на хибридните служители.

 

Скорошно проучване показва, че над 89% от работещите от вкъщи възрастни се борят с неподходящи ъгли на камерите, лоша светлина и ограничения на зрителното поле при използване на вградените в лаптопите камери.* УебкамеритеBrio 500 и хедсетите Zone Vibe отговарят на предизвикателствата, които потребителите срещат, докато работят от вкъщи, като същевременно модернизират преживяването при работа и игра. И двете серии продукти улесняват IT мениджърите в задачата да снабдят отдалечените служители с подходящо оборудване и то по устойчив начин.

 

„Много отдалечени и хибридни служители все още не разполагат с необходимото оборудване и се мъчат с решения още от преди пандемията,” каза Scott Wharton, Генерален директор на Logitech Video Collaboration. „Нашето иновативно поколение от уебкамери Brio и хедсети Zone Vibe отговарят на нуждите на модерните служители, които се нуждаят от качеството, стила и достъпността на бизнес класа. Нови възможности като Show режима на Brio дават възможност на учители, дизайнери и архитекти лесно да презентират физически обекти, записки и скици отдалечено във видео формат.”

    Уебкамерите Brio 500

Създадена за тези, които искат видео и аудио качество от корпоративен клас, възможности за персонализиране и по-ангажиращо преживяване във видеоконференциите Brio 500 представляват нов клас видеокамери, които решават най-често срещаните предизвикателства при видео разговорите. Серията Brio 500 за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

 

Стилният дизайн и модните цветове графитно, бяло и розово дават на индивидуалистите свободата да персонализират своите работни станции, така че да отговарят на личността и вкуса им. Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

    Хедсетите Zone Vibe

Новата сертия Logitech Zone Vibe са първите безжични хедсети на пазара, които комбинират представяне от бизнес клас с комфорт, стил и достъпност. Те също са налични в графитно, бяло и розово и са проектирани да осигуряват комфорт през целия ден по време на колаборацията с колеги и връзка с близките. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат само 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

    ITмениджмънт

За IT екипите, които снабдяват служителите в офисите и домовете серията Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom. Logitech Sync интеграцията с Brio 505 позволява на IT администраторите да ъпдейтват фърмуера и да диагностицират проблеми, така че хибридните служители да не спират работа.

   

Новите уебкамери и хедсети на Logitech помагат на служителите да успяват в съвременната хибридна ера — те са достатъчно професионални за офиса, перфектни за работа от вкъщи и улесняват IT екипите да подпомагат колегите си да работят на най-доброто ниво и да допринасят за доброто на планетата.

 

Устойчивост
Серията Brio 500 и хедсетите Zone Vibe са сертифицирани като въглеродно неутрални, което означава, че въглеродният отпечатък на продуктите е намален до нула, благодарение на инвестицията на Logitech в проекти за компенсиране и неутрализирание на въглеродния диоксид. Пластмасовите части на Brio 500 включват рециклирана пластмаса: 68% за графитната и черната и 54% за бялата и розовата версии. Zone Vibe са изработени с минимум 25%** рециклирана пластмаса.

 

​И двете продуктови фамилии са пакетирани в хартия, която идва от FSC®-сертифицирани гори и други контролирани източници.

  Цени и наличност

Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe 100 вече са налични в АСБИС България. Препоръчителната цена за Brio 500 е 269,99 лв. с ДДС. Препоръчителната цена за Zone Vibe 100 229,99 лв. с ДДС.

  За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включватLogitech,Logitech G,ASTRO Gaming,Streamlabs,Blue Microphones,Ultimate Ears иJaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

(LOGIIR)   ###

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.