Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Logitech G празнува 10 години от излизането на легендарната геймърска мишка G502

Май 07, 2024

Logitech G празнува 10 години от излизането на легендарната геймърска мишка G502

Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и съвършенство в дизайна

ЛОЗАНА, ШвейцарияиСАНХОСЕ, Калифорния — 2 май 2024 г. — Днес Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор на гейминг технологии и оборудване, празнува 10 години от излизането на легендарната геймърска мишка G502. В това първо десетилетие, G502 се наложи като фаворит в геймърската общност, тъй като предоставя ненадмината производителност, иновативни технологии и несравними дизайнерски елементи, които я превръщат в най-продаваната геймърска мишка в света, с повече от 18 милиона продадени мишки от първоначалното ѝ излизане на пазара.

Logitech International - Logitech G Celebrates the 10th Anniversary of the  Iconic G502 Gaming Mouse

„G502 е любимата ми мишка от години насам. Тя е идеалният баланс между екстри под формата на допълнителни бутони, без да е ненужно сложна и натоварваща. Тази мишка е изключително удобна за ползване за продължителни периоди от време. G502 има елегантен и готин дизайн. Тя винаги е била неповторим избор за геймърите, които искат няколко допълнителни, леснодостъпни бутона и гладка игра без прекъсване“, каза Мег Кейли, популярен гейминг стриймър и продуцент, която използва G502 от 2019 г.

  От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на нуждите на геймърите. С всяка актуализация екипът от инженери и дизайнери на Logitech G определя кои фактори влияят на играта и вдъхва живот на тези прозрения под формата на конкретни характеристики и функции в оригиналната G502 и всеки модел след това.  

През 2014 г. Logitech G представи първата G502 с дълбока персонализация, несравнима производителност при проследяване и отзивчивост плюс максимален комфорт. През 2016 г. дойде ред на G502 Proteus Spectrum, която предостави на геймърите до 16,8 милиона цветови персонализирани опции за подсветката. Оттам нататък през 2018 г. беше представена мишката G502 HERO, проектирана със сензора HERO 25K на Logitech G – най-ефективният сензор за времето си. През 2019 г. G502 беше надградена с безжичната технология LIGHTSPEED за неповторима реакция и надеждност, както и безжичното зареждане POWERPLAY; най-наскоро G502 беше актуализирана до G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS с хибридните оптично-механични суичове LIGHTFORCE.

  „В Logitech G се гордеем с това, което постигнахме през последното десетилетие“, каза Уджеш Десаи, генерален мениджър на Logitech G. „Това, което отличава G502 – авангардни технологии и иновативен дизайн – се превърна в златния стандарт за геймърски мишки навсякъде“.  

При проектирането на G502 екипът от дизайнери и инженери трябваше да определи кои фактори влияят най-много на играта, за да изобрети мишка, която предоставя изобилие от превъзходни функции. Оригиналната мишка G502 разполагаше с мощен, изключително точен и прецизен сензор, който можеше да бъде настроен към повърхността, върху която геймърът движи мишката за безупречно проследяване и оптимална производителност на сензора. Чрез използване на технологии като топлинно картографиране и експериментиране с геометрията на повърхността, екипът създаде мишка, която осигурява истински комфорт, новаторска визия и дизайн и се усеща като естествено продължение на ръката на геймъра.

„Дизайнът на G502 оптимизира всяка част от ръката, приспособява устройството към всяко геймърско желание и нужда и предлага гъвкавост при разположението на бутоните, за да максимизира гейминг изживяването. G502 е като едно автентично продължение на самите нас и подобрява нашите способности десетократно“, каза Джереми „Squatingdog“ Педрон, създател на съдържание и геймър.

Присъединетесекъмпразника!  

През следващата една година Logitech G ще обявява специални активации, подаръци и празнични събития по случай 10-годишния юбилей на G502:

· От 2 май Logitech G обявява партньорството си с PUBG: BATTLEGROUNDS на KRAFTON, един глобален дует, който ще представи многоетапен турнир с множество продуктови и парични награди, включително шанса да спечелите G502 X PLUS мишка от ограничен тираж, както и G640 подложки за мишки. Турнирът ще бъде предаван на живо в официалния канал на PUBG: BATTLEGROUNDS в Twitch. За да се регистрирате, моля, посетете официалния канал на Logitech G в Discord.

За повече информация как да се включите в тези активности, моля посетете Discord канала на Logitech G или следете @LogitechG.

За Logitech G

Logitech G, марка на Logitech, е глобален лидер, посветен на обслужването на нуждите на геймърите и творците с всепризнати и награждавани хардуер, софтуер и компютърни решения. Водещите в индустрията продукти на Logitech G включват клавиатури, мишки, слушалки, подложки за мишки, продукти за симулация като волани и джойстик контролери, уеб камери, осветление, микрофони и специализирани решения за мебели. Всичко това е възможно благодарение на иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст към игрите и творческите общности.

Logitech помага на всички хора да преследват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е добър за хората и планетата. Основана през 1981 г., със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, блога на компанията или @LogitechG.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.