Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Една преродена икона: Logitech представя G502 X Gaming Mouse в кабелна, безжична и PLUS версии

Август 30, 2022

Една преродена икона: Logitech представя G502 X Gaming Mouse в кабелна, безжична и PLUS версии

Линията G502 X надгражда наследството на G502 като е преосмислена и препроектирана с най-усъвършенстваните геймърски технологии

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния 30-ти август, 2022 г. – Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в геймърските технологии и оборудване, днес обяви G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS, най-новите версии на най-популярната геймърска мишка в света с набор от революционни иновации за възможно най-доброто геймърско преживяване.

G502 X продължава традицията да осигурява несравнимо представяне в игрите посредством щателен редизайн на формата на G502 и обновяването ѝ с най-напредничави геймърски технологии, включително представянето на хибридните опто-механичните суичове LIGHTFORCE.

„G502 е икона в игрите и знаем, че геймърското общество с нетърпение очакваше предложението от следващо поколение,” каза Ujesh Desai, вицепрезидент и директор на Logitech Gaming. „Представихме си наново иконичната G502 с дизайнерски и инженерни обновления, които извеждат легендарната геймърска мишка в нова ера. С по-леки материали и върхови технологии новата G502 X обещава да продължи традицията на G502 относно най-доброто представяне и тоталния контрол.”

Ексклузивно за Logitech G, всички G502 X модели идват с изцяло новите хибридни опто-механични суичове LIGHTFORCE за невероятна скорост и надеждност, както и с прецизно задействане с ясна отзивчивост.

LIGHTFORCE е революционна микросуич технология, която комбинира предимствата на оптичните суичове с важното чувство при задействане на механичните, което геймърите толкова обичат. Оптичните суичове предлагат висока скорост и производителност, и добра надеждност през целия живот на мишката.

LIGHTFORCE използва галванични контактуващи части в суича, които действат като механични суичове, за да запазят ясното усещане при натискане. В резултат оптични и механични активатори работят в унисон, осигурявайки върхово представяне в игрите. Хибридните суичове LIGHTFORCE осигуряват надеждно оптично задействане с ултра ниска латентност, комбинирано с най-добрите страни на отчетливите механични кликове с обратна връзка.

G502 X предлага препроектиран, реверсивен, отстраняващ се бутон за промяна на разделителната способност (DPI), за да пасне на много широк набор от размери на ръцете и типове захвати, препроектирано скрол колелце с висока стабилност и намалено тегло, което запазва иконичното двойно хипер бързо безкрайно скролиране и прецизните стъпкови режими, USB-C зареждане за безжичните версии и тънък екзоскелет на стените за намаляване на теглото и максимална здравина.

G502 X идва с високо прецизен геймърски сензор HERO 25K, който предлага 1-1 съотношение на точността на ниво под микрон и нулево изглаждане, филтриране или ускорение.

При запазване на активността и производителността, но без кабел и в комбинация с LIGHTFORCE, времената за реакция са 68% по-бързи в сравнение с предишното поколение. Безжичният протокол LIGHTSPEED също е обновен и позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник, посредством инструмента Device Pairing Tool в G HUB. Играчите могат да избират да изполват G502 X със същия приемник като на геймърските клавиатури Logitech G915, G915 TKL или G715.

В допълнение, линията G502 X е съвместима с безжичните подложки Logitech G POWERPLAY за неограничен живот на батерията без кабели.

Моделът G502 X PLUS идва с LIGHTSYNC RGB със светлина от 8 светодиода, която може да се персонализира и да се адаптира по време на играта, предлага ефекти при включване и изключване, и оптимизация на батерията чрез засичане на активна игра.

  И трите мишки са налични в черен и бял цвят.  

Цена и наличност

G502 X Plus е налична на склад в АСБИС България. Останалите два модела от серията се очакват след средата на месец септември.

  За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включват Logitech,Logitech G,ASTRO Gaming,Streamlabs,Blue Microphones,Ultimate Ears и Jaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.