Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Усетете производителността с първата механична MX клавиатура на Logitech, проектирана за творчество и продуктивност

Юни 03, 2022

LOGITECH

Усетете производителността с първата механична MX клавиатура на Logitech, проектирана за творчество и продуктивност

Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical Mini помагат на опитните дигитални създатели да се насладят на всеки момент от творческия процес.

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния – 25-ти май, 2022 г. - Днес, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разширява своята Master серия с две нови механични клавиатури – пълноразмерната MX Mechanical и минималистичната MX Mechanical Mini, както и с новата мишка MX Master 3S. Серията Master на Logitech дава на напредналите дигитални творци ултимативни инструменти за продуктивност, които предлагат високопроизводително механично писане и прецизно проследяване по екрана.

„Съществува растящо общество от софтуерни разработчици, които се влюбват в механичните клавиатури, когато започнат да играят игри и сега искат същото усещане за прецизност и контрол от тяхната професионална настолна клавиатура,” каза Tolya Polyanker, Шеф на MX серията за креативност и продуктивност в Logitech. “MX Mechanical комбинира най-доброто от двете – съвършенството на геймърска клавиатура Logitech с усещането за класа на MX Master серията.”

 

MX Mechanical и MX Mechanical Mini предлагат последно поколение нископрофилни механични суичове. Тактилните тихи (кафяви) суичове на клавишите допринасят за най-тихата механична клавиатура на Logitech до сега, която се отличава със страхотно усещане за механично писане. Кликващите (сини) и линейните (червени) суичове също са налични като опции на определени пазари. Клавиатурите са проектирани с двуцветни капачета за оптимално разпознаване с периферното зрение. Умната подсветка с шест опции автоматично настройва яркостта спрямо околната светлина и се изключва, когато не е нужна, за да пести батерията.

За да отговори още по-добре на нуждите на напредналите творци, MX Master 3S има  8,000 DPI оптичен сензор, който проследява движението върху почти всякакви повърхности, включително стъкло и предлага бърза работа с монитори с висока резолюция. Кликовете вече са 90% по-тихи в сравнение с MX Master 3, без да се жертва удовлетворяващото чувство за прецизност, така че потребителите могат да се фокусират върху работата, а не върху шума.

 

MX Master 3S е с MagSpeed Electromagnetic™ колелце, което препуска през 1,000 реда текст за една секунда, и може да се накланя и настрани за хоризонтална навигация, а ергономичната му форма е изваяна за дълги часове комфорт.

MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S са съвместими със софтуера Logi Options+. Потребителите могат да персонализират индивидуално бутони, да използват предварително дефинирани или да създават свои собствени профили за конкретни приложения, да настройват скоростта на проследяване, да избират ефекти на подсветката и други, за да оптимизират своя работен процес. И трите продукта са снабдени с Bluetooth и собствената Logi Bolt безжична технология за надеждна и сигурна връзка дори в гъсто населени среди и могат да се свързват с до три различни устройства като са съвместими с най-популярните операционни системи, включително Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS и Linux.

  Устойчивост

В Logitech продуктите са проектирани да осигуряват чудесно потребителско преживяване и да оказват минимално въздействие върху околната среда, а MX Mechanical и MX Mechanical Mini са разработени с мисъл за бъдещето. Част от пластмасовите части на клавиатурата са направени от рециклирани пластмаси (PCR): 45% при MX Mechanical и 47% при MX Mechanical Mini. Горната алуминиева част на клавиатурите е направена от нисковъглероден алуминий с възобновяема енергия, а не с фосилни горива, с цел намаляване на въглеродния отпечатък. Мишката MX Master 3S също е направена от PCR пластмаса – 27% от графитената и 22% от светлосивата.

Всички продукти Logitech, включително MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S, са сертифицирани като въглеродно неутрални. Когато купувате продукт Logitech, въглеродният му отпечатък е намален до нула чрез подкрепа на горите, възобновяемите източници и обществата за намаляване на въздействието върху климата, които редуцират отделянето на въглеродни съединения. ​​

  Цени и наличност

MX Mechanical, MX Mechanical Mini и MX Master 3S са налични на logitech.com. АСБИС България очаква продуктите на склад на 6-ти Юни, 2022. Препоръчителната крайна цена за клавиатурата MX Mechanical е 349 лв. с ДДС, на MX Mechanical Mini – 319 лв. с ДДС, а на мишката MX Master 3S – 259 лв. с ДДС.

  За Logitech

Logitech помага на всички хора да преследват своята страст като проектира преживявания, така че всеки може да създава, постига и се наслаждава на повече. Logitech проектира и създава продукти, които свързват хората чрез компютри, игри, видео, стрийминг, създаване на съдържание и музика. Марките на Logitech включватLogitech,Logitech G,ASTRO Gaming,Streamlabs,Blue Microphones,Ultimate Ears иJaybird. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com. (LOGIIR)

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.