Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Play Out Loud: Logitech G представя ново стрийминг оборудване, за да помогне на създателите на съдържание да стриймват ясно и уверено

Септември 24, 2023

Play Out Loud: Logitech G представя ново стрийминг оборудване, за да помогне на създателите на съдържание да стриймват ясно и уверено

Проектирани, за да могат геймърите да създават, Yeti GX, Litra Beam LX и Yeti Orb осигуряват превъзходна производителност и завладяващо гейминг изживяване

ЛОЗАНА, Швейцария и САН ХОСЕ, Калифорния - 19 СЕПТЕМВРИ 2023 г. - Logitech G, марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в гейминг технологиите и оборудването, днес представи три нови авангардни продукта, които предефинират изживяването в гейминга и стрийминга – двата нови микрофона Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb и новото осветление Logitech G Litra Beam LX. В допълнение, Logitech G обявява, че премиум стрийминг осветлението Logitech G Litra Beam и Logitech G Compass Boom Arm ще бъдат ребрандирани, за да включват марката и опаковката на Logitech G.

 

Повече от всякога геймърите създават съдържание и стриймват по време на игра, а всички знаем, че първокласното осветление и звук са в основата на предоставянето на страхотни видео материали. Аудиото трябва да е на бродкаст ниво, а осветлението професионално, тъй като са от решаващо значение за успеха на съдържанието. Недобрият звук и лошата светлина карат стрийминг потока да изглежда скучен и да звучи изкривено. Когато имате страхотен звук и професионално осветление можете да играете публично и съвместно и да изразявате себе си пред общността си, независимо дали разговаряте с приятели в Discord, развивате общността си в Twitch или излъчвате към хиляди последователи в YouTube.

 

„Експертите по дизайн и инженерство в Blue Microphone и Logitech G си партнираха, за да създадат заедно уникален гейминг микрофон с професионален звук и множество функции – специално за играчите по света“, каза Винсент Борел, вицепрезидент на Logitech G. „Знаем, че геймърите искат да се ангажират и да споделят опита си със своята аудитория. За тези, които играят, за да бъдат видени, това е оборудването, което им позволява да играят публично и да изразяват себе си пред общността и последователите си.“

 

Възползвайки се от иновациите на Logitech G, тези три нови продукта предлагат ключови технологии като LIGHTSYNC RGB технологията за по-дълбоко потапяне в играта; интеграция със софтуера GHUB на Logitech G за персонализирани светлинни ефекти; и добавянето на BlueVOICE! поддръжка с нашите нови микрофони. Сега потребителите могат да разширят своята Logitech G екосистема и да се покажат пред света като създатели на съдържание за игри с персонализирани цветове и теми.

 

Базиран на емблематичния Yeti дизайн, Yeti GX е първокласен геймърски микрофон с бродкаст ниво на излъчване и с технология за динамична капсула, която осигурява несравнима аудио производителност. За първи път Yeti GX използва класическото колелце за скролиране от легендарните геймърски мишки на Logitech G, за да осигури контрол над усилването на звука само с една ръка. Yeti GX също разполага със суперкардиоидна схема за улавяне на звука, която усилва гласа, като същевременно филтрира шума от помещението, звука от натискането на клавишите и други фонови шумове. 

 

Интелигентното аудио заключване (Smart Audio Lock) на Yeti GX запаметява идеалните аудио настройки с едно натискане на колелцето за превъртане и така осигурява еднакви аудио настройки всеки път плюс автоматично регулиране на усилването за предотвратяване на клипинг и намаляване на разсейващите фонови звуци. Технологията Blue VO!CE на Logitech G позволява на стриймърите да прецизират звука си, да избират от различни филтри, които подобряват основния аудио сигнал от микрофона, и да създават персонализирани звукови ефекти.

 

Yeti GX е USB plug-and-play микрофон за безпроблемна настройка и стрийминг. Yeti GX също е съвместим с Blue Compass бум рамото. Съвсем скоро очаквайте и актуализирана Logitech G версия на Compass рамото!

 

Yeti Orb е елегантен геймърски USB микрофон, готов за записване пред камера, който е лесен за употреба и осигурява най-добрата в класа си аудио производителност. Създаден за геймъри, които са начинаещи в стрийминга, Yeti Orb е изграден с персонализирана кондензаторна капсула и предоставя изчистен вид при създаването на съдържание. Той разполага с RGB лого и статус индикатор с персонализируеми светлинни ефекти, които могат да бъдат достъпни преди или по време на стрийминга. За разлика от други микрофони на пазара в момента, Yeti GX и Yeti Orb управляват максимално звуковото налягане и го оптимизират перфектно за днешните геймъри и създатели на съдържание. В напрегнатите моменти, когато гласовото аудио е по-силно, като например по време на интензивни престрелки и битки, Yeti GX и Yeti Orb минимизират изкривяването, а Blue VO!CE технологичните филтри персонализират гласовите звуци, за да създават забавни ефекти и да предпазват от клипинг. Всичко това е налично чрез приложението G HUB.

 

Litra Beam LX е кулминацията на висококачественото осветление. Това е двустранна основна лампа за стрийминг с RGB и TrueSoft технология за оформяне и насочване на светлината, така че всеки да може да изглежда по най-добрия начин по всяко време.

 

Litra Beam LX използва LIGHTSYNC RGB. Нейните 16 милиона цветови комбинации позволяват на геймърите да персонализират своите цветови теми и да превърнат студиото си в розово, осветено убежище, във виртуално светлинно шоу или просто да освежат своя стрийминг с настроението, което чувстват за деня.

 

Технологията TrueSoft на Logitech G осигурява кинематографична точност на цветовете и усъвършенствана дифузия за елиминиране на грубите сенки плюс регулируема яркост, RGB настройки и цветни температури, вариращи от топла светлина на свещи до студено синьо (2700K - 6500K). Сертифициранa като безопасна за целодневен стрийминг, Litra Beam LX отговаря на най-строгите тестови стандарти на UL (Underwriters Laboratories).

 

В допълнение, Logitech G обявява, че всички устройства с активиран LIGHTSYNC ще са съвместими с Windows Dynamic Lighting, след като стане наличен. Windows Dynamic Lighting е нов инструмент за RGB осветление в Windows 11, който позволява на потребителите да координират ефектите между много марки продукти с активиран RGB, сега включително и Logitech G. Тази нова възможност разширява още повече мощните LIGHTSYNC контроли за устройства като Litra Beam LX и Logitech G мишки, клавиатури и слушалки за напълно унифицирано, потапящо гейминг изживяване.

    Създадени за устойчиво бъдеще

В Logitech сме ангажирани и отдадени към създаването на по-справедлив и благоприятен за климата свят чрез активно намаляване на въглеродния ни отпечатък. С дизайна на тези продукти играчите могат да се чувстват уверени в избора си. Те включват сертифицирана пост-потребителска рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника - минимум 68% за Yeti GX, минимум 48% за Litra Beam LX и минимум 74% за Yeti Orb.

 

Хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки този продукт, играчите подкрепят отговорното управление на световните гори.

 

Всички продукти на Logitech G са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, когато е възможно, по време на производството. Когато играчите закупят продукт на Logitech G, въглеродният отпечатък на този продукт е сведен до нула чрез подкрепа на горите, възобновяеми енергийни източници и засегнати от климата общности.

  Цени и наличност

Yeti GX и Yeti Orb се предлагат в черни цветове, а Litra Beam LX в цвят графит на LogitechG.com, както и на избрани пазари по целия свят на препоръчителни цени на дребно от 309,99 лв., 139,99 лв. и 329,99 лв., съответно. За повече информация, моля посетете www.logitechg.com.

  За Logitech G  

Logitech G, марка на Logitech, е глобален лидер, посветен на обслужването на нуждите на геймърите и творците с всепризнати и награждавани хардуер, софтуер и компютърни решения. Водещите в индустрията продукти на Logitech G включват клавиатури, мишки, слушалки, подложки за мишки, продукти за симулация като волани и джойстик контролери, уеб камери, осветление, микрофони и специализирани решения за мебели. Всичко това е възможно благодарение на иновативен дизайн, напреднали технологии и дълбока страст към игрите и творческите общности.

 

Logitech помага на всички хора да преследват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е добър за хората и планетата. Основана през 1981 г., със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на Nasdaq Global Select Market (LOGI). Намерете Logitech G на logitechG.com, блога на компанията или @LogitechG.

  ###

Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.