Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Норвежкият бранд Mill затопля българския пазар чрез партньорството си с ASBIS

Ноември 06, 2023

Норвежкият бранд Mill затопля българския пазар чрез партньорството си с ASBIS

Mill, норвежки производител, специализиращ се в създаването на интелигентни решения за отопление и качество на въздуха, включващи съвременни технологии. Марката се радва на забележително признание чрез няколко престижни европейски награди за потребители и дизайн, включително IF Design Award и Red Dot Design Awards.

ASBIS, компания с обширен опит в успешни партньорства в секторите на информационните технологии и потребителската електроника, е въодушевена да представи марката Mill на българските потребители. Портфолиото на марката Mill ще бъде налично в магазините Технополис България и Практикер.

Първата продуктова линия на марката ще бъде представена от няколко модела стенни и свободностоящи конвектори, за различни нужди, като 4 от моделите предлагат управление чрез Wi-Fi.

Стенните конвектори Mill Generation 3 Wi-Fi са оборудвани с PID управление, което интелигентно управлява мощността, премахва рязките включвания и изключвания и поддържа постоянни, икономични температури. Предвиждащото отопление, подържано от машинно обучение, предвижда околните изменения и поддържа желаната стайна температура в зависимост от персонализираните настройки в приложението. Приложението на Mill позволява на потребителите да управляват отоплителите дистанционно, гарантирайки енергийна ефективност и оптимален комфорт.

Mill предефинира отоплението, като безупречно съчетава естетика и функционалност. Техните иновативни дизайни, включващи изчистени елементи и стилна черно-бяла естетика , бързо събраха признание в Норвегия, което е свидетелство за изискаността на държавата и духа на "хюге". Масовото приемане на умни решения с потребителски приятни контроли чрез смартфон насърчи разширяването на Mill на международния пазар, засилвайки още повече неговата позиция като лидер в индустрията.

За тези, които търсят компактни решения за отопление, Mill представя компактния вентилаторен отоплител Mill Compact и преносимият радиатор Mill WiFi Max. Елегантният скандинавски дизайн перфектно се вписва в модерните интериори, предлагайки ефективно отопление за различни големини стаи, запазвайки компактност и преносимост.

Андрей Казенау, мениджър по бизнес развитие на ASBIS Group, изрази вълнение по повод представянето на Mill на българските клиенти, като заяви: "ASBIS е горда от партньорството с новите висококачествени марки с водещи технологии на българския пазар, предлагайки иновативни технологии и изключителни дизайнерски решения за предстоящите есенни и зимни сезони. Нашият опит в европейския пазар ни показа изключителното представяне на марката Mill и високото ниво на удовлетворение на клиентите, което тя предлага. Успешното стартиране на марката в други държави, където резултатите надминаха очакванията ни през първите месеци, служи като доказателство за нейното изключително качество и вдъхновението, което предизвиква. Ние с нетърпение очакваме да повторим този успех в България".

Продуктите на марката Mill вече могат да бъдат закупени от търговската мрежа на Практикер или от хипермаркети Технополис и онлайн на Технополис България. 

Подобрете отоплението в дома си за новия зимен сезон!

  Относно Mill

Mill е компания, основана в Норвегия, с присъствие в над 30 страни по света. Предаността на Mill към иновациите и елегантния дизайн ги превърна в утвърден лидер в индустрията на отоплението. Марката постоянно е получава престижни награди, включително Red Dot Design Awards от 2019 до 2023 г. и IF Design Award през 2021 г. Тя е призната като "Най-добър в тест" от Tek.no, "Най-добър Wi-Fi контакт" и "Смарт продукт на годината".

  Относно ASBIS

ASBIS Group е водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на продукти, решения и услуги в областта на ICT, IoT и роботиката за пазарите в региона на Европа, Близкия изток и Африка. Компанията се специализира в разпространението на водещи глобални марки на развиващите се пазари, а портфолиото й включва широка гама продукти, включително компоненти, мобилни устройства и потребителска електроника.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.