Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
OSNexus и Seagate улесняват съхранението на данни в корпорациите.

Юли 24, 2023

Seagate, OSNexus, storage, asbis

OSNexus и Seagate улесняват съхранението на данни в корпорациите.

Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно, за да създадат високоефективно решение за съхранение, което вече е достъпно чрез ASBIS.

Известният разработчик на софтуерно дефинирани сториджи -  OSNexus - анонсира партньорство за сертифициране и сътрудничество със Seagate® Exos® CORVAULT™ с цел увеличаване на възможностите на QuantaStor 6. 
 
Интеграцията между Seagate Exos CORVAULT и OSNexus QuantaStor предлага вълнуващи възможности за конфигурации на мащабиране и разширение на клъстъра. С това партньорство,  решенията за съхранение могат да включват два слоя на кодиране с изтриване на данни. Това отваря нови възможности за ефективно и надеждно управление в различни отрасли  с CORVAULT предоставяща първия слой, а QuantaStor - втория. Освен това, QuantaStor поема задачата за наблюдение на системите CORVAULT, предоставяйки подобрено управление и възможности за ранно предупреждение. 
 
Exos CORVAULT от Seagate е първокласен масив за съхранение, който използва дискови устройства на Seagate от корпоративен клас с голям обем. Отличаващ се с технологията ADAPT на Seagate и Autonomous Drive Regeneration (ADR), CORVAULT гарантира най-добра производителност и надеждност. Интеграцията на QuantaStor с CORVAULT представя логически дискови групи, осигуряващи хардуерно базирана защита на данните с код на изтриване. Тази функция намалява значително  ресурсите на сървърния процесор, необходими за работата на QuantaStor, с 50% в сравнение с използването на JBOD. 


QuantaStor използва базираната на VelosCT™ ASIC ADAPT функция за кодиране при изтриване, която се предлага с CORVAULT, за да подобри производителността на системата и да улесни поддръжката. Тази технология ускорява възстановяването на диска във всеки масив за съхранение на CORVAULT, минимизирайки натоварването на back-end системата. QuantaStor въвежда и допълнителен слой код за изтриване сред системите CORVAULT, което повишава устойчивостта на системните данни с до впечатляващите 14 9-ки. 


Сътрудничеството между QuantaStor Scale-out и Seagate Exos CORVAULT при внедряването на JBOD осигурява значителни предимства. Това включва намаляване на изискванията за процесор и RAM на сървъра с 50%, намаляване на поддръжката с 50% с ADAPT+ADR, понижаване на лицензионните разходи за OSNexus с 10% и подобряване на устойчивостта на данните от 99,999% до впечатляващите 99,999999999999%. 
Решението OSNexus QuantaStor вече е достъпно за поръчка във всички региони с представителства на ASBIS. 
Ако желаете повече информация за решението и начина за поръчка, моля, изпратете ни заявка по имейл на vad@asbis.bg 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.