Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Microsoft представи Office 365 Home Premium в България

Февруари 28, 2013

Microsoft Office

Microsoft представи Office 365 Home Premium в България

Новата облачна услуга работи с различни устройства и дава възможност на съвременните потребители да опростят забързаното си всекидневие и да разполагат с повече време

28 февруари 2013 г., София – Microsoft представи в България Office 365 Home Premiumновото лице на популярния Office и облачна услуга за потребители, опитващи се да балансират между увеличаващите се професионални и семейни задължения. Услугата включва най-актуалния и пълен набор от добре познатите Office приложения, може да се използва на до 5 устройства (Windows таблети, персонални или Mac компютри), и се предлага с допълнително място за съхранение на файлове в SkyDrive и разговори по Skype на цена от 189,99 лв. на година или 18,99 лв. за един месец.

Office 365 Home Premium е създаден, за да помага на хората да са по-продуктивни независимо къде се намират и какво устройство използват, както и да бъдат достатъчно гъвкави, за да имат време за любимите си занимания. Microsoft ще предлага новите функции и услуги първо в облака, трансформирайки традиционния 3-годишен цикъл на представяне на нови версии на продуктa. Taка потребителите ще имат достъп до нововъведенията веднага щом са налични, което от своя страна елиминира необходимостта от надстройка и им осигурява възможност да бъдат в крак с новостите.

"В нашето съвремие и с наличието на смартфоните, таблетите, лаптопите и компютрите, би трябвало повече хора да се възползват от технологиите, за да организират всекидневието си по лесен и приятен начин. Облачната услуга Office 365 Home Premium включва всички популярни и предпочитани приложения на Office като Word, Excel, PowerPoint, и същевременно предлага гъвкавост и удобство. Нуждите на потребителите се променят динамично и Office 365 Home Premium ще се променя заедно с тях“, заяви Георги Ранделов, изпълнителен диркетор на Майкрософт България.

Скорошно проучване на Microsoft MSN показва, че 6 от 10 европейци смятат, че личния им списък със задачи ги ангажира повече, отколкото биха искали, и не могат да отделят достатъчно време за любимите си занимания. Междувременно, 47% от анкетираните твърдят, че биха могли да си спестят час или два на ден, ако са по-организирани. 25% казват, че биха могли да си „спечелят“ до 4 часа на ден, ако планират всекидневната си програма по-ефективно. Според допитването, европейците биха могли сумарно да си осигурят 547,5 свободни часа на година. Това се равнява на около 23 дни – време, което хората биха могли да посветят на любимите си занимания, на семейството и приятелите си, на гледането на нови филми или за спорт.

Ритъмът на съвременния живот несъмнено влияе върху всекидневието на всеки човек, опитващ се да балансира между личните си и професионални отговорности. 38% от анкетираните са на мнение, че осигуреното в повече свободно време за тях би било "безценно време, да се радват на живота си“. За разпиляното си ежедневие участниците посочват фактори като домакинската работа, пазаруването, храненето и готвенето, управлението на срещите им, програмите на децата им. MSN анкетата е проведена през януари 2013 г. сред 7000 европейци от 13 страни.

“Две от най-любимите ми занимания са да пътувам и да правя кулинарни експерименти – занимания, които отнемат ресурс и време. Но всичко е постижимо и е въпрос на добро планиране. Като родител по-важните ми ангажименти са свързани със семейството, а извън хобитата и работя – като партньор във фирма за дигитални комуникации, пиша 2 блога, и допълнително съм касиер на кооперацията и организатор на родителите на съучениците на дъщеря ми, пиша спорадично и за различни издания и ТВ продукции. С Office 365 Home Premium мога да организирам работата си спрямо всички тези основни ангажименти, които запълват ежедневието ми, и да имам време за нещата, които ми доставят истинско удоволствие в живота, като същевременно мога да съм винаги в движение“, споделя Ана Динкова (http://www.anadinkova.com/), блогър и партньор във фирма за дигитални комуникации.

За да помогне на хората да отделят повече време за любимите си занимания и хобита, Microsoft представя и нов уебсайт Time to 365 (www.office.com/timeto365), където потребители от цял свят могат да търсят и споделят съвети, трикове, идеи и вдъхновение. Съветите, предлагани на сайта, включват идеи за организиране на списъците за пазаруване, указания как да изберем правилния размер телевизор за всекидневната, както и как да използваме Office приложенията за планирането на рождени дни на децата, сватбени тържества и много други.

Едновременно с това, Microsoft представя и версията Office 365 University за студенти, преподаватели и служители във висшите учебни заведения на абонаментна цена 159,99 лв. за 4 години, еквивалентна на 3,33 лв. на месец, за 2 устройства. Компанията също така пусна в световен мащаб и актуализирани версии на традиционните Office пакети: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 и Office Professional 2013.

Office 365 Home Premium е наличен на 162 пазара и 21 езика и включва:

  • Най-новият и пълен набор Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access.
  • Един лиценз за цялото домакинство – Office може да се изпозлва на до 5 таблета, персонални или Mac компютри с Windows.
  • Допълнителни 20 ГБ място за съхранение в SkyDrive – 3 пъти повече от наличното място с безплатен SkyDrive профил.
  • 60 безплатни минути за разговори по Skype с целия свят месечно – обаждания до всички мобилни и фиксирани телефони и компютри по света.
  • Всички бъдещи актуализации – винаги използвайте най-новите технологии, които спестяват време.

Потребителите могат да научат повече за Office 365 Home Premium или да го изпробват безплатно за период от 30 дни на www.office.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.