Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Съхранявайте и предпазвайте информацията си с Prestigio MultiCloud

Януари 29, 2014

Съхранявайте и предпазвайте информацията си с Prestigio MultiCloud

Prestigio, международен производител на мобилни апарати, IT технологии и аксесоари и SurDoc, лидер в разработката на сигурни cloud storage системи, обявиха пускането на MultiCloud, новата и най-сигурната Cloud storage технология за потребителите на Prestigio.

Осъществен от SurDoc, победители на Cloud Storage състезанието за 2013, Prestigio MultiCloud е предварително инсталиран на всички MultiPhone-и и MultiPad-ове от Февруари 2014 и може да се намери в Prestigio Installer. Влезте със своя Prestigio ID и изтеглете най-доброто Cloud предложение и спечелете 200 безплатни GB на Ваше разположение за 1 година!

„Бърз достъп до данните във всеки един момент гарантира най-доброто от нашите продукти. С Prestigio MultiCloud ние искаме да предложим повече от безплатно място , лесен достъп до информация и удобство. Днес Prestigio е първата компания, която предлага 200GB безплатно пространство за 365 дни на крайните клиенти,“ коментира Юри Антошкин, Генерален Мениджър, Prestigio EMEA.

Единственият Cloud Storage, който не може да ви чете файловете.

Prestigio MultiCloud работи с SurDoc TruPrivacy технология. Тази революционна технология използва самите файлове като криптиращи ключове, така че единствено собствениците на файловете имат достъп до ключовете. По този начин за първи път информацията ви е 100% сигурна в Cloud.

„В повечето Cloud Storage фирми, служителите могат да разглеждат информацията на потребителите. Тези фирми не могат да гарантират, че скучаещ, любопитен или неетичен служител няма да разгледа или разпространи информация на клиент, освен ако информацията е криптирана и компанията няма криптиращия ключ. С TruPrivacy криптиращата технология използвана в Prestigio MultiCloud, никой освен вас не може да ви разгледа информацията,“ заяви Алекс Уанг, CEO в SurDoc.

Автоматично качване на снимки, видео файлове, музика и много други от вашето Prestigio устройство Wi-Fi.

Prestigio MultiCloud е бърз и лесен начин да съхраните файловете си. След като Wi-Fi е пуснат, можете да качите избраните от вас данни само с едно натискане. Компресирани и криптирани копия на вашите файлове се изпращат по интернет връзката до подсигурените центрове.

Автоматичен back-up на файловете от всичките ви устройства на персоналния ви cloud.

Съхраняването на файловете ви с MultiCloud означава постоянна защита. Автоматичен нонстоп back-up на данните ви във всеки един момент, в който има връзка с интернет. MultiCloud продължава да съхранява нови файлове и да запазва промени по вече съществуващите. След като функцията се активира, тя работи автоматично.

Имайте достъп, преглеждайте и коригирайте файловете си в cloud-а ви, без значение от формата на файла и без да сваляте или купувате друг софтуер .

Преглеждане на данните с изключителна точност, благодарение на най-доброто онлайн приложение за преглеждане на файлове.

Бърз и лесен достъп до MultiCloud от всяко Prestigio устройство вързано към интернет позволява на потребителите да преглеждат и променят файловете си, без значение къде са. Можете да сте напълно сигурни, че файловете ви ще бъдат отворени и показани в оригиналния им вид през всяко устройство, благодарение на VisiDoc технологията предоставена от SurDoc.

Документите се конвертират в изображения за комфортно преглеждане, като оригиналните файлове остават непроменени. От този момент , VisiDoc е най-доброто онлайн приложение за преглеждане на файлове: не се изчакват големи файлове , няма опасност някой от файловете да съдържат вирус или потребителя да не може да отвори файла.

Освен това, можете да ползвате VisiDoc през MultiCloud, за да коментирате и подписвате документите си!

Лесно споделяне на файлове чрез линкове, e-mail-и, Facebook и Twitter.

Prestigio MultiCloud не е предназначен само за съхраняване на данни. Програмата е и перфектен инструмент и за споделяне на информация. Можете да изпращате линкове до вашите акаунти в социалните мрежи, като се използват правилните MultiCloud функции. Освен това, когато имат нужда да прикачите файл към e-mail, MultiCloud може да го направи. Забележете, че всичко изброено може да се извърши лесно от всеки Prestigio MultiPhone и MultiPad.

200GB пространство БЕЗПЛАТНО за 1 година и множество опции да се спечелят повече.

От момента, в който се регистрирате в MultiCloud с вашето Prestigio ID ще получите 200GB безплатно пространство безплатно. Обърнато във валута, това се равнява на 20 евро, които можете да изхарчите за нещо различно.

Продължете безплатния си достъп за допълнителни години като сте активни и участвате в социални кампании. Можете да спечелите до 1TB безплатно пространство просто като информирате други хора за SurDoc: канете приятели, споделяйте файлове, споделяйте статуси във Facebook или retweet-вайте. Всяка активност ви печели допълнително място.

За Prestigio
Prestigio е бързо растяща компания в над 85 държави в Европа, Близкия Изток и Африка. Повече от десетилетие, Prestigio създава иновативни IT продукти от високо качество, стил и достъпни цени. Prestigio, “The Art of High-Tech“е лозунга на компанията и нашата мисия е проста: да направим живота на хората по – удобен, по – ефективен и по – приятен. Целта ни е да улесним ежедневието на клиентите ни. Без значение дали е в бизнес, образование, дома или образованието, Prestigio води до успех. От 2011 насам, Prestigio е водещата марка в Централна и Източна Европа, Русия и ОНД в GPS навигациите и е постигнала позиция в топ-3 при таблетите в същия район.
За да научите повече за Prestigio, моля посетете www.prestigio.com

За SurDoc
SurDoc е технологичен лидер в разработката на системи за сигурност, Cloud Storage решения и програми за четене на документи, с над 100 издадени патента. Компанията комбинира свръх-сигурно съхраняване на файлове с кристално ясно преглеждане на документи, чрез уникалната си VisiDoc технология. Редицата полезни функции са комбинирани с cloud услугата на изключително достъпна цена благодарение на SurCloud технология. С SurDoc, потребителите имат достъп до файловете си от всяка точка и от всяко устройство, докато запазват пълната сигурност на информацията си. SurDoc постигна повече от 10 милиона потребители за 2 години от пускането си и имат за цел да стигнат 30 милиона през 2014.
Научете повече за SurDoc на www.surdoc.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.