Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"

Септември 25, 2020

be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"

Висока производителност и безшумна работа при атрактивно съотношение цена-качество

Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, лидер на пазара на компютърните захранвания в Германия от 2007, представи нова продуктова линия от решения за водно охлаждане. Pure Loop е водно охлаждане, предназначено за всички потребители, които търсят висока производителност, безшумна работа и са взискателни към цената. Характеристики като помпа отделена от водния блок, оптимизирани за шума вентилатори Pure Wings 2, лесен отвор за дозареждане с течност и гъвкави тръби правят Pure Loop безшумен, надежден и универсален. Бялото LED осветяване на охлаждащия блок и черния цвят поставят високи стандарти за дизайн. За да отговаря на индивидуалните изисквания за охлаждане, Pure Loop ще се предлага с четири различни размера на радиатора: 120 мм, 240 мм, 280 мм и 360 мм.

Отделена от водния блок помпа за безшумно и надеждно охлаждане

Водните охлаждания Pure Loop разполагат с отделена от водния блок помпа, което позволява да се избегнат вибрации в близост до процесора, а пряката топлина отделяна от него не засяга водната помпа. be quiet! включва до три вентилатора Pure Wings 2, които разполагат с девет оптимизирани за въздушния поток лопатки за максимален въздушен поток и ниско ниво на шум.

Удобна инсталация и възможност за допълване с течност

Гъвкавите тръби позволяват удобен монтаж дори в случаи с ограничено пространство и увеличават продължителността на живота на Pure Loop. Като доказателство за надеждността на новата серия водно охлаждане на be quiet! е внедрения леснодостъпен отвор за дозареждане на радиатора, така че охлаждащата течност може да се долива на всеки две години или когато е необходимо, за максимална производителност и дълъг живот. Бутилка с охлаждаща течност от 100 ml е включена в комплекта и поддържа до шест допълвания.

Привличащ вниманието дизайн с финно LED осветление

Pure Loop има за цел не само да постави високи стандарти в ефективността на водното охлаждане, но и в дизайна. За тази цел be quiet! е избрал изцяло черен дизайн на вентилаторите, радиатора и тръбите, които пасват на всеки компютър. Черният дизайн е подчертан от охлаждащия блок в алуминиев стил, който изпъква визуално с бяло LED осветление.

Четири различни размера

Благодарение на удобна система за монтиране, Pure Loop е подходящ за всички настолни процесори на пазара от Intel и AMD, с изключение на AMD Threadripper (Socket TR4 / sTRX4). Pure Loop ще се предлага в четири различни размера с препоръки за следните модели:

 Pure Loop 120mm  Intel Corei3, AMD Razen 3 ( or lower)
 Pure Loop 240mm  Intel Corei5, AMD Razen 5
 Pure Loop 280mm  Intel Corei5/i7, AMD Razen 5/7
 Pure Loop 360mm  Intel Corei7/i9, AMD Razen 7/9

 Видео анонс на Pure Loop можете да видите тук->

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.