Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"

Септември 25, 2020

be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"

Висока производителност и безшумна работа при атрактивно съотношение цена-качество

Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, лидер на пазара на компютърните захранвания в Германия от 2007, представи нова продуктова линия от решения за водно охлаждане. Pure Loop е водно охлаждане, предназначено за всички потребители, които търсят висока производителност, безшумна работа и са взискателни към цената. Характеристики като помпа отделена от водния блок, оптимизирани за шума вентилатори Pure Wings 2, лесен отвор за дозареждане с течност и гъвкави тръби правят Pure Loop безшумен, надежден и универсален. Бялото LED осветяване на охлаждащия блок и черния цвят поставят високи стандарти за дизайн. За да отговаря на индивидуалните изисквания за охлаждане, Pure Loop ще се предлага с четири различни размера на радиатора: 120 мм, 240 мм, 280 мм и 360 мм.

Отделена от водния блок помпа за безшумно и надеждно охлаждане

Водните охлаждания Pure Loop разполагат с отделена от водния блок помпа, което позволява да се избегнат вибрации в близост до процесора, а пряката топлина отделяна от него не засяга водната помпа. be quiet! включва до три вентилатора Pure Wings 2, които разполагат с девет оптимизирани за въздушния поток лопатки за максимален въздушен поток и ниско ниво на шум.

Удобна инсталация и възможност за допълване с течност

Гъвкавите тръби позволяват удобен монтаж дори в случаи с ограничено пространство и увеличават продължителността на живота на Pure Loop. Като доказателство за надеждността на новата серия водно охлаждане на be quiet! е внедрения леснодостъпен отвор за дозареждане на радиатора, така че охлаждащата течност може да се долива на всеки две години или когато е необходимо, за максимална производителност и дълъг живот. Бутилка с охлаждаща течност от 100 ml е включена в комплекта и поддържа до шест допълвания.

Привличащ вниманието дизайн с финно LED осветление

Pure Loop има за цел не само да постави високи стандарти в ефективността на водното охлаждане, но и в дизайна. За тази цел be quiet! е избрал изцяло черен дизайн на вентилаторите, радиатора и тръбите, които пасват на всеки компютър. Черният дизайн е подчертан от охлаждащия блок в алуминиев стил, който изпъква визуално с бяло LED осветление.

Четири различни размера

Благодарение на удобна система за монтиране, Pure Loop е подходящ за всички настолни процесори на пазара от Intel и AMD, с изключение на AMD Threadripper (Socket TR4 / sTRX4). Pure Loop ще се предлага в четири различни размера с препоръки за следните модели:

 Pure Loop 120mm  Intel Corei3, AMD Razen 3 ( or lower)
 Pure Loop 240mm  Intel Corei5, AMD Razen 5
 Pure Loop 280mm  Intel Corei5/i7, AMD Razen 5/7
 Pure Loop 360mm  Intel Corei7/i9, AMD Razen 7/9

 Видео анонс на Pure Loop можете да видите тук->

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.