Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Вашата мощност, вашият облак: Предоставяне на най-доброто решение за съхранение на данни на пазара днес

Декември 13, 2021

Вашата мощност, вашият облак: Предоставяне на най-доброто решение за съхранение на данни на пазара днес

С Pure Fusion и FlashArray//XL, най-новият член на семейството FlashArray, Pure Storage сега предлага несравнимо „мащабиране и увеличение“ в цялост

Мащаб. Какво означава това за повечето организации? За мнозина това означава способността да поддържат най-големите, най-натоварващите приложения. За други това означава да можете да поддържате почти неограничен брой данни и потребители. И в двата случая определението е правилно. Мащабът означава да можете да поддържате всички нужди на съвременния бизнес – както за увеличаване, така и за мащабиране.

Тези нужди исторически са били задоволени с масиви, множество от сторидж системи, които изискват скъпи грижи и управление. Междувременно мащабирането, базирано на облак, нараства агресивно поради лекотата на самообслужване. Как можете да осигурите мащабируемо, самостоятелно управлявано изживяване на облака и нуждите от мащабиране за значителна консолидация на работното натоварване и работещи приложения — като същевременно не струва на вашата компания цяло състояние?

Днес Pure обявява платформата от следващо поколение в предоставянето на този безпроблемен синхрон от мащабиране и разширяване, надграждайки опита на облака и доставяни навсякъде, където имате нужда – дори зад защитната стена.

Като най-новият член на нашето семейство FlashArray™, FlashArray//XL осигурява производителност от следващо ниво в мащаб в платформа за съхранение с висок капацитет, шаси 5U, който е създаден за устойчивост.

С FlashArray//XL получавате производителност, за да поддържате вашите приложения „голям звяр“ и мащабиране, за да консолидирате работните натоварвания на по-малко масиви, като същевременно имате място за растеж. Както всички системи FlashArray, той включва пълни услуги за корпоративни данни, вградени без допълнително заплащане – включително винаги включена защита на данните, която е подходяща за заплахи за рансъмуер, и подобен на облак модел за бързо и лесно внедряване на нови приложения. FlashArray//XL не само увеличава спектъра на производителност, но и оптимизира заеманото прострванство в ИТ шкафа, осигурявайки до 20% по-висока ефективност от FlashArray//X. Водещи в индустрията алгоритми за дедубликация и компресиране, комбинирани с подобрената плътност на FlashArray//XL, позволяват огромни спестявания на пространство, енергия и охлаждане, както никога досега. Една от ключовите технологии, които позволяват производителност и уплътняване на пространството в сървърния шкаф, е нашата патентована технология: DFMD. Това е модул DirectFlash® с разпределена енергонезависима RAM памет. Първо в индустрията, ние преместихме всички физически NVRAM на самите устройства, позволявайки по-високи нива на производителност и мащаб. Освен това, цялото това спестено място позволява повече устройства в шасито, поддържайки до 40 DirectFlash устройства (96, когато се разширят с помощта на разширение DirectShelf). FlashArray//XL разширява нашето най-продавано семейство FlashArray за съхранение, за да се справи с по-взискателни натоварвания с по-висока производителност, по-голям капацитет и още по-голяма устойчивост. Когато FlashArray//C е оптимизиран за капацитет и FlashArray//X е оптимизиран за производителност, FlashArray//XL е оптимизиран за производителност в мащаб. Това означава латентност до 150 µs, пропускателна способност до 36 GB/sec и до 70% повишаване на производителността спрямо нашия //X90.

 

Ние предлагаме два модела: FlashArray//XL130, осигуряващи производителност и капацитет, които са значителна стъпка напред от нашия //X90, и по-големия FlashArray//XL170 за вашите най-ефективни приложения и най-добрата консолидация на работното натоварване. Помислете за масивни бази данни на SAP и десетки хиляди работни натоварвания на VM!

Последните резултати от един от нашите клиенти, които започнаха да го използват, показаха изключителни резултати в работата. Използвайки комбинация от съотношения четене към запис, те измерват средно 70% увеличение на IOPS с FlashArray//XL170 (над //X90). С миксимум за запис 50:50, те също наблюдаваха пикови увеличения на IOPS от почти 80%.

Само преди няколко седмици Pure Storage обявиха и голяма иновация, Pure Fusion™. Pure Fusion носи облачния оперативен модел навсякъде, като предоставя на крайните потребители и разработчиците достъп при поискване до ресурсите за съхранение, от които се нуждаят. Той също така автоматизира сложни и ръчни задачи като разпределяне на работното натоварване, мобилност и повторно балансиране. Днес направихме още една важна стъпка в нашето пътуване, като официално открихме нашата програма за ранен достъп до Pure Fusion.

 Чрез FlashArray//XL и Pure Fusion, Pure вече може да предложи несравнимо увеличение и мащабиране заедно. Нашият нов флагман FlashArray, FlashArray//XL, осигурява скоростта и мащаба, които изискват високопроизводителните приложения, съчетан с гъвкавостта на облака и безграничната скала Pure Fusion. Накратко, това означава да ви даде конкурентно предимство, за да правите по-бързо иновации и да спестите място и високата цена на традиционното съхранение на данни. И най-важното е че, това означава да мислим за съхранението на данни като самообслужващ се ресурс при поискване, структуриран като съхранение и като код. Представете си какво бихте могли да направите, ако можете просто да мащабирате към безкрайните нужди на вашата организация и вашите клиенти с едно натискане на бутон и да внедрите нови иновации без ръчна работа. Хардуер, управляван като софтуер. Pure Storage наскоро наблегна на своите софтуерни идентификационни данни и фокус, но //XL моделите показват, че неговите собствени хардуерни корени процъфтяват. Коментирайки новите модели, международният технически директор на Pure Алекс МакМълън каза: „Екипът на хардуера все още е безмилостно отличен в това, което правят.“ В заключение Pure споделят че, това е значително подобрен хардуер — по отношение на изчислителната производителност, капацитета и пропускателната способност. //XL130 и 170, подобно на //X90, имат латентност до 150 μs и Pure Storage препоръчват, че са много подходящи да се използват за най-взискателните, критични за компанията работни натоварвания, като например такива, използващи SAP/HANA, Oracle, SQL Server и VMware.

За допълнителни запитвания и информация на: purestorage@asbis.bg

BDM PureStorage, Enterprises Storage - Мариян Стоицев

АСБИС България

тел: +359 888 30 20 06

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.