Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Май 27, 2024
Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната ...
Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
PowerЕdge RX2 на Dell EMC

Септември 10, 2020

PowerЕdge RX2 на Dell EMC

PowerEdge XR сървъри от ново поколение са проектирани да работят в тежки условия в индустриални обекти или конфликтни зони

Машините са оборудвани с най-новите процесори Xeon Scalable (Skylake-SP) на Intel, с до 512 GB DDR4 памет и до 30 TB дисков капацитет. В допълнение, PowerEdge XR2 разполага със специална карта за достъп, която предоставя допълнителни опции за криптиране на данни.

Dell отговаря на нуждата от сървъри за промишлени обекти, селски райони, конфликтни зони и други, именно с PowerЕdge RX2, като позволява на компаниите да работят по-ефективно с бази данни и приложения, свързани с интензивни изчисления.

Новата подсистема за съхранение е нещо, с което Dell се гордее: PowerEdge XR2 поддържа осем SATA / SAS SSD дискове с възможност за смяна с общ капацитет до 30 TB. По желание Dell може да оборудва системата със самокодиращи се SSD дискове, но по подразбиране машината ще криптира самите дискове и ще изисква общата карта за достъп на Dell, за да ги получи / дешифрира. След като бъде премахната самата карта, дисковете не могат да бъдат достъпвани от неоторизирани потребители, което е полезно примерно в конфликтни зони. В зависимост от нуждите, PowerEdge може да бъде оборудван с различни RAID контролери.

В зависимост от точната конфигурация, Dell PowerEdge XR2 машините могат да бъдат снабдени с 1Gb, 10Gb BASE-T, 10Gb SFP + и 40Gb QSFP + мрежови карти. Те са съвместими с IPMI и могат да поддържат собственото отдалечено управление на Dell iDRAC9. Що се отнася до операционните системи, те са съвместими с Windows Server на Microsoft, както и с различни версии на Linux.

Спецификации:

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.