Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 28, 2020
Intel трансформира изчислителните технологии от години, предоставяйки стойност ...
Декември 24, 2020
Intel обяви шест нови продукта за памет и съхранение, за да помогне на ...
Декември 10, 2020
ASBIS разширява партньорството си със Seagate и започва да разпространява ...
Ноември 30, 2020
През първото тримесечие на 2021 г., 11-то поколение Intel Core S-серия настолни ...
Ноември 25, 2020
Глобалната екосистема от сървъри и партньори за съхранение предлага системи с ...
Ноември 24, 2020
Партньорството е създадено, за да отговори на нуждите на сигурността, ...
Ноември 20, 2020
Проектиран със и за професионалисти на esports, Logitech G PRO X Superlight се ...
PowerЕdge RX2 на Dell EMC

Септември 10, 2020

PowerЕdge RX2 на Dell EMC

PowerEdge XR сървъри от ново поколение са проектирани да работят в тежки условия в индустриални обекти или конфликтни зони

Машините са оборудвани с най-новите процесори Xeon Scalable (Skylake-SP) на Intel, с до 512 GB DDR4 памет и до 30 TB дисков капацитет. В допълнение, PowerEdge XR2 разполага със специална карта за достъп, която предоставя допълнителни опции за криптиране на данни.

Dell отговаря на нуждата от сървъри за промишлени обекти, селски райони, конфликтни зони и други, именно с PowerЕdge RX2, като позволява на компаниите да работят по-ефективно с бази данни и приложения, свързани с интензивни изчисления.

Новата подсистема за съхранение е нещо, с което Dell се гордее: PowerEdge XR2 поддържа осем SATA / SAS SSD дискове с възможност за смяна с общ капацитет до 30 TB. По желание Dell може да оборудва системата със самокодиращи се SSD дискове, но по подразбиране машината ще криптира самите дискове и ще изисква общата карта за достъп на Dell, за да ги получи / дешифрира. След като бъде премахната самата карта, дисковете не могат да бъдат достъпвани от неоторизирани потребители, което е полезно примерно в конфликтни зони. В зависимост от нуждите, PowerEdge може да бъде оборудван с различни RAID контролери.

В зависимост от точната конфигурация, Dell PowerEdge XR2 машините могат да бъдат снабдени с 1Gb, 10Gb BASE-T, 10Gb SFP + и 40Gb QSFP + мрежови карти. Те са съвместими с IPMI и могат да поддържат собственото отдалечено управление на Dell iDRAC9. Що се отнася до операционните системи, те са съвместими с Windows Server на Microsoft, както и с различни версии на Linux.

Спецификации:

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.