Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

Януари 15, 2010

Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

7200RPM в преносим 2.5 –инчов твърд диск и до три пъти по висока скорост от USB 2.0.

BUY ONLINE

 BlackArmor PS110 USB 3.0 portable external hard drive

  7200RPM в преносим 2.5инчов твърд диск и до три пъти по-висока скорост от USB 2.0.

Seagate,световния лидер в производството на твърди дискове и решения за съхранение на данни, разкри BlackArmor® PS110 USB 3.0 външен преносим твърд. Като утвърден лидер на пазара, Seagate представя напреднал и лесен за употреба комплект всичко в едно USB 3.0 500GB 7200RPM 2.5–инчов външен твърд диск, захранващ кабел и PC express карта, за да достави скорости до три пъти по-бързи от предшественика USB 2.0 . USB 3.0 ускорява до 4.8 Gb/s  или това е десет минути преднина пред USB 2.0, правейки го един от най-бързите на пазара.

Кърт Шерф , Вицепрезидент и директор „Анализ на Parks Associates”  каза: “Хората продължават да трупат огромни количества от висококачествени дигитални снимки, филми, музика, и необходимостта от място за съхранение се увеличава драстично. Прогнозираме десетократно увеличение на търсенето между периода от 2009 до 2013, като средната необходимост на едно домакинство за съхранение на техните дигитални данни ще надхвърля един терабайт до 2013.”

За да отговори на  тази растяща нужда от запомнящи устройства, BlackArmor PS110 USB 3.0 комплекта прави  запазването на големи количества дигитални данни лесно и експедитивно. Този нов USB 3.0 високоскоростен интерфейс, позволява лесно прехвърляне на големи файлове към и от външния диск с постоянна скорост от 100MB/s, което е три пъти по-бързо от настоящите USB 2.0 устройства.  Добре познатото дълго чакане за прехвърляне на обемни данни е в миналото.

 С BlackArmor 25GB HD филм може да се трансферира в рамките на 4 минути срещу 14 минути, които са необходими за традиционното USB 2.0. Поставяте PC Adapter картата в преносимия компютър, свързвате единия край на адаптора с PC картата, а другия с BlackArmor PS110 и  вашето устройство е в готовност за експлоатация.

Дейв Мозли,  изпълнителен Вицепрезидент „Продажби и маркетинг”, както  и мениджър продуктова линия каза:” С растящото присъствие на обемни мултимедийни файлове в домакинствата означава, че свързването и скоростта са фактор за удовлетворителни резултати. Доставката на USB 3.0 допълнително подчертава отговорността ни да даваме на хората   ефикасни начини да съхраняват  и достигат дигиталните си творения.”

Свързване на  постижения със защита

Имайки предвид ценното лично съдържание и мобилност на външните дискове, днес е важно да сме убедени, че съдържанието на диска е защитено. Комплектът  разполага с всички мерки за сигурност налични в момента. Всеки диск има  Acronis практичен backup suite, автоматичен backup за пълната система и SafetyDrill+™ софтуер съвместими с Windows XP, Windows Vista и Windows 7, покрит с 5 години гаранция.

„До днес USB интерфейса е най-разпространен и ще продължи да доминира” каза Лиз Конър, водещ анализатор за IDC. Това ще продължи да се налага с представянето на USB 3.0, което предоставя осезаемо подобрение в боравенето и прехвърлянето на увеличаващия се брой мултимедийни файлове, които се съхраняват на външни твърди дискове

BlackArmor PS110 USB 3.0 комплектът разполага с всичко, от което имате нужда за да подобрите вашият преносим компютър и да се възползвате от скороста на USB 3.0.

 

More info about BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive

Download BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive datasheet

 

Related news about Seagate products

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.