Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

Януари 15, 2010

Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

7200RPM в преносим 2.5 –инчов твърд диск и до три пъти по висока скорост от USB 2.0.

BUY ONLINE

 BlackArmor PS110 USB 3.0 portable external hard drive

  7200RPM в преносим 2.5инчов твърд диск и до три пъти по-висока скорост от USB 2.0.

Seagate,световния лидер в производството на твърди дискове и решения за съхранение на данни, разкри BlackArmor® PS110 USB 3.0 външен преносим твърд. Като утвърден лидер на пазара, Seagate представя напреднал и лесен за употреба комплект всичко в едно USB 3.0 500GB 7200RPM 2.5–инчов външен твърд диск, захранващ кабел и PC express карта, за да достави скорости до три пъти по-бързи от предшественика USB 2.0 . USB 3.0 ускорява до 4.8 Gb/s  или това е десет минути преднина пред USB 2.0, правейки го един от най-бързите на пазара.

Кърт Шерф , Вицепрезидент и директор „Анализ на Parks Associates”  каза: “Хората продължават да трупат огромни количества от висококачествени дигитални снимки, филми, музика, и необходимостта от място за съхранение се увеличава драстично. Прогнозираме десетократно увеличение на търсенето между периода от 2009 до 2013, като средната необходимост на едно домакинство за съхранение на техните дигитални данни ще надхвърля един терабайт до 2013.”

За да отговори на  тази растяща нужда от запомнящи устройства, BlackArmor PS110 USB 3.0 комплекта прави  запазването на големи количества дигитални данни лесно и експедитивно. Този нов USB 3.0 високоскоростен интерфейс, позволява лесно прехвърляне на големи файлове към и от външния диск с постоянна скорост от 100MB/s, което е три пъти по-бързо от настоящите USB 2.0 устройства.  Добре познатото дълго чакане за прехвърляне на обемни данни е в миналото.

 С BlackArmor 25GB HD филм може да се трансферира в рамките на 4 минути срещу 14 минути, които са необходими за традиционното USB 2.0. Поставяте PC Adapter картата в преносимия компютър, свързвате единия край на адаптора с PC картата, а другия с BlackArmor PS110 и  вашето устройство е в готовност за експлоатация.

Дейв Мозли,  изпълнителен Вицепрезидент „Продажби и маркетинг”, както  и мениджър продуктова линия каза:” С растящото присъствие на обемни мултимедийни файлове в домакинствата означава, че свързването и скоростта са фактор за удовлетворителни резултати. Доставката на USB 3.0 допълнително подчертава отговорността ни да даваме на хората   ефикасни начини да съхраняват  и достигат дигиталните си творения.”

Свързване на  постижения със защита

Имайки предвид ценното лично съдържание и мобилност на външните дискове, днес е важно да сме убедени, че съдържанието на диска е защитено. Комплектът  разполага с всички мерки за сигурност налични в момента. Всеки диск има  Acronis практичен backup suite, автоматичен backup за пълната система и SafetyDrill+™ софтуер съвместими с Windows XP, Windows Vista и Windows 7, покрит с 5 години гаранция.

„До днес USB интерфейса е най-разпространен и ще продължи да доминира” каза Лиз Конър, водещ анализатор за IDC. Това ще продължи да се налага с представянето на USB 3.0, което предоставя осезаемо подобрение в боравенето и прехвърлянето на увеличаващия се брой мултимедийни файлове, които се съхраняват на външни твърди дискове

BlackArmor PS110 USB 3.0 комплектът разполага с всичко, от което имате нужда за да подобрите вашият преносим компютър и да се възползвате от скороста на USB 3.0.

 

More info about BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive

Download BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive datasheet

 

Related news about Seagate products

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.