Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
AENO представя дизайнерския премиум интелигентен еко конвектор

Септември 25, 2022

AENO представя дизайнерския премиум интелигентен еко конвектор

До 50% енергоспестяваща и екологична технология за комбинирано инфрачервено и конвекционно отопление с минималистичен дизайн

AENO, млада и динамична марка за интелигентни домакински уреди, разширява продуктовата си линия и представя дизайнерския, екологичен, интелигентен отоплителен уред, с енергоспестяващ инфрачервен и конвекционен метод на отопление и ниска консумация на енергия - AENO Премиум Интелигентен Еко Конвектор. Разработен е и се произвежда в Европа, Полша.

Благодарение на енергоспестяващата, инфрачервена технология отоплителният уред AENO е с 50% по-ефективен от други видове отоплителни уреди и методи на отопление (климатик, подово отопление, централно отопление). Отоплителният уред е подходящ за отопление на помещения с площ до 30 m2. Насладете се на удобството на интелигентното равномерно отопление, като изберете нагревател за вашия апартамент, къща, офис, кафене, ресторант или хотел.

AENO Премиум бързо и ефективно използва цялата мощност от 700 W, без да губи топлина и пари. След като помещението се затопли до зададената температура (комфортната температура е около 24 градуса по Целзий), отоплителният уред се изключва автоматично, без да се разхищава допълнителна електроенергия. Поддържането на температурата в помещението винаги е по-евтино, а уредът дава възможност да спестите електроенергия и пари, като в същото време се наслаждавате на комфортно затоплен дом през целия отоплителен сезон.

Нагревателят AENO работи без издухване на въздух и вдигане на прах. Той не отделя замърсители, миризми и шум. Инфрачервеният електрически нагревател AENO не изсушава въздуха и не изгаря кислород в къщата. Така се запазва актуалният баланс на влажността в помещението за благосъстоянието на цялото семейство.

Това е дизайнерски нагревател, който се вписва идеално във всеки стил на интериора. Изработен е от първокласни материали и с минималистичен дизайн – 11-милиметров корпус от закалено стъкло с алуминиеви крачета. Потребителят може да избере черен или бял цвят. Независимо дали искате да го направите невидим (бяло на бяло), или да акцентирате (черно на бяло), неговият стил ще се запази. Този модел се вписва във всеки дом или офис, спестява пари, осигурява здравословен живот и благополучие на обитателите.

Потребителят може да управлява отоплителя от всяка точка на света с помощта на удобното мобилно приложение AENO. Където и да се намирате, имате достъп до пълното меню с опции за работа с устройството, включително включване/изключване, регулира температурата на панела от 60°C до 120°C, задаване на температура в помещението, създаване на график за отопление и много други:

Устройството е безопасно за деца и животни. Оборудван е с детски заключващ механизъм, за да сте спокойни, дори ако отоплителният уред е поставен в детската стая. Бутонът за заключване на включването/изключването в мобилното приложение гарантира, че детето ви няма да включи нагревателя по погрешка.

Отоплителят AENO има защита срещу падане. В случай на падане той се изключва автоматично, започва да алармира и изпраща известие на смартфона.

За AENO

AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип от висококвалифицирани инженери и произвеждана в Китай в модерна производствена база. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите им. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка до търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за производство на премиум еко интелигентния нагревател работи в Европа, в Полша.

Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, да ги превърне в ежедневие и да намали тежестта на домакинската работа.

Продуктовата гама включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, прахосмукачки-роботи, акумулаторни прахосмукачки, парочистачки, уреди за гладене с пара, електрически кани, електрически скари, блендери, електрически фурни, су-вид, вакуумни запечатващи устройства, електрически четки за зъби и иригатори и др.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.