Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 11, 2023
На тазгодишното събитие Hot Chips, Intel предостави първия задълбочен поглед ...
Септември 07, 2023
ASBIS разшири продуктовата линия на Ubiquiti, като добави Ubiquiti Cloud Key ...
Септември 05, 2023
Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка ...
Август 30, 2023
Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware ...
Август 04, 2023
Intel добавя два нови графични процесора Intel Arc Pro - Intel® Arc™ Pro A60 и ...
Юли 25, 2023
ASBIS постигна най-високо ниво на партньорство и получи Elite статус от ...
Юли 24, 2023
Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно, за да създадат ...
Юли 19, 2023
Prestigio Solutions, собствената марка на ASBISС Enterprises Plc., празнува ...
Юли 05, 2023
Български отбори на финала на Lorgar Cup
Юли 05, 2023
Тези нови модели предлагат до 40% по-висока производителност, 30% повече ...
Alienware представи нов AW2524HF IPS гейминг монитор

Август 30, 2023

DELL

Alienware представи нов AW2524HF IPS гейминг монитор

Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware AW2524HF, включващ авангардна технология като AMD Freesync Premium и впечатляваща честота до 500Hz.

Обявен за „Най-бързият IPS монитор за игри в света“, AW2524HF може да се похвали с 24,5" IPS панел с максимална разделителна способност 1920x1080 (FHD), което го позиционира точно в сферата на най-популярните за еSports. Мониторът използва Fast IPS панел с Antiglader покритие (3H твърдост) и се предлага с пълен набор от разширени функции:

Несравнима скорост: Забележителната честота на опресняване на екрана от 500Hz (480Hz естествено) на неговия бърз IPS панел осигурява несравнимо ниво на скорост и яснота на движението. Благодарение на включването на AMD FreeSync Premium и VESA AdaptiveSync сертификат, геймърите могат да се насладят на игри без накъсвания и насичане дори по време на високоскоростни гейминг сесии. Освен това времето за реакция от сиво към сиво със свръхниска латентност от 0,5 ms ефективно премахва замъгляването на движението и призрачните изображения, като имате безпроблемни визуализации.

Съвършенство на цветовете: За разлика от конкурентните TN панели, Fast IPS панелът гарантира последователни визуализации от всеки ъгъл. С впечатляващо sRGB цветово покритие от 99%, той също поддържа HDR съдържание чрез HDR10. За отбелязване е, че TUV-сертифицираният ComfortView Plus използва хардуерен подход за смекчаване на вредните емисии на синя светлина, без да компрометира автентичността на цветовете, като по този начин насърчава продължителни и удобни гейминг сесии.

Обновен дизайн: Интегрираната прибираща се закачалка за слушалки на монитора поддържа пространствата на бюрото организирано, докато шестоъгълната основа, заемаща минимално пространство, може да се регулира на височина, осигурявайки персонализирани гейминг изживявания.

Изключителната характеристика на геймърския монитор Dell Alienware AW2525HF несъмнено се крие в неговата честота на опресняване от 500Hz (овърклок с DP) и 480Hz (Собствен с DP) възможност. В съчетание с яркост от 400 cd/m² и време за реакция от 0,5 ms от сиво към сиво, мониторът поддържа и базова HDR 10 технология. От техническа гледна точка, дисплеят използва AMD Freesync Premium технологията и може да се похвали с плътност на пикселите от 90 PPI.

По отношение на свързаността, потребителите могат да се насладят на 2 DP 1.4 порта, 1 HDMI 2.1 порт и 5 USB 3.2 Gen1 порта в задната част на монитора. С широк зрителен ъгъл от 178 градуса както вертикално, така и хоризонтално, мониторът поддържа наклон, завъртане и дори включва вградено управление на кабелите. Dell Alienware се бъде пуснат в продажба в световен мащаб на 12 септември.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.