Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS добави нови модели камери на Ubiquiti към портфолио си с умни решения за видеонаблюдение

Октомври 10, 2023

ASBIS, Ubiquiti

ASBIS добави нови модели камери на Ubiquiti към портфолио си с умни решения за видеонаблюдение

Камерите от серията UniFi Protect G5 са най-иновативните до момента и преобръщат пазара за сигурност и видеонаблюдение чрез своята уникална производителност и себестойност

Серията предлага 4 модела:

 1. UVC-G5-PRO идва с най-новата камера на производителя. Корпусът е от здрава алуминиева сплав и позволява лесен монтаж на таван, стена или мачта. Камерата разполага с 4К резолюция, 3х лещи за оптично приближение и ненадминато покритие.
 2. UVC-G5-BULLET предлага премиум качество на ниска цена със своята 2K HD резолюция и малки си размери.
 3. UVC-G5-DOME идва с подобрено качество на видеозаснемането, както и купул който е вандалоустойчив, без ограничения дали ще се монтира на таван или стена.
 4. UVC-G5-FLEX е най-непретенциозният модел за инсталация – няма ограничения в метеорологичните условия и може да се монтира както вътре, така и изцяло навън.

Основни предимства на камерите от серията UniFi Protect G5:

 1. Кристално чиста 4К резолюция: камерите от серията G5 заснемат изображения с резолюция от 4К, като по този начин ставате свидетели на всеки детайл.
 2. Изключително представяне при ниска осветеност: камерите от серията G5 са ненадминати в среди с ниска осветеност като предоставят изображение с уникално качество по всяко време на денонощието. Можете да им се доверите и за упротреба на най-недружелюбни места.
 3. Умна технология за засичане: насладете се на умните функции на камерите от серията G5, които предлагат засичане на движение, задълбочен анализ на заснетото и възможност за настройване на аларми, които ще ви държат винаги информирани и сигурни за случващото се.
 4. Лесен монтаж: камерите от серията G5 могат да бъдат лесно монтирани както на таван, стена или мачта с минимум усилие.
 5. Централизирано управление: упростеният интерфейс на конзолата на Ubiquiti прави работата и управлението на видеонаблюдението лесни. Централизираната конзола позволява работа с голям брой камери.
 6. Издръжливи и Водоустойчиви: камерите от серията G5 са проектирани да надживеят природните стихии а техният индекс от IP67 ги прави подходящи за употреба както вътре, така и изцяло навън.
 7. Възможност за надграждане: платформата за управление на камери от серията G5 е проектирана с възможност за надграждане и разширение, така че да може да отговори на всяка нужда.
 8. Доказано качество от Ubiquiti: Ubiquiti е доказан производител на решения за мрежи и видеонаблюдение, прелагащ ненадминато качество и производителност. Камерите от серията G5 предлагат точно това.

За Ubiquiti

Ubiquiti Inc се фокусира върху демократизирането на мрежовите технологии в глобален план – средно по 85 милиона устройства биват доставени в над 200 държави и територии по света. Професионалните им продуктови линии UNMS и UniFi предлагат висококапацитивен интернет достъп и централизирано управление. За повече информация посетете: www.ubnt.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.