Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 05, 2023
Създавайте. Визуализирайте. Вдъхновявайте. Следващото поколение професионална ...
Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
ASBIS и Kemp Technologies се обединяват в решения за доставка на приложения

Октомври 15, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS и Kemp Technologies се обединяват в решения за доставка на приложения

ASBIS обяви своето споразумение за дистрибуция с Kemp, лидер в захранването с непрекъснат опит в приложенията [AX], за доставка на софтуерни продукти и решения за балансиране на натоварването и доставка на приложения (ADC). Споразумението включва Чехия, България, Румъния, Словакия и Словения.

Балансирене на натоварването и ADC винаги са играли решаваща роля в осигуряването на надежден и мащабируем достъп до критични приложения, до най-добрите мрежови сървъри възможно най-бързо, ефективно и непрекъснато проверявайки производителността и сигурността на работното натоварване. Kemp допълнително опростява този момент като приспособява внедряванията почти в реално време.

"Ние сме изключително развълнувани да си партнираме с ASBIS в региона на EMEA. Нашите взаимоотношения ще позволят на Kemp да разшири своята работа в Източна Европа, така че да можем да продължим да предоставяме безпроблемно приложение на фирми от всякакъв мащаб на този ключов пазар. Нашата мисия е да се осигури лесно, просто и рентабилно решение за балансиране на натоварването, без да е необходимо да се прави компромис с функционалността или удовлетвореността на клиентите и дългогодишното присъствие на пазара, техническата експертиза и партньорската мрежа на ASBIS са перфектно позиционирани, за да позволят това" каза Томас Курц, директор продажби, Централен регион.

 "Добавянето на Kemp Technologies към портфолиото на ASBIS ни позволява да предложим на нашия канал и на клиентите най-добрата опция, когато става въпрос за решения за балансиране на натоварването и контрол на доставката на приложения. Осигурявайки оптимално преживяване на приложения във всяка среда. Компанията поддържа стотици случаи на използване при всякакви комбинации от платформи, включително физическа, виртуална, облачна или многооблачна среда“, каза Марек Хорил, директор продуктов маркетинг, ASBISc Enterprises plc.

За Kemp   

Kemp осигурява непрекъснатото използване на приложения, за нуждите на предприятия и доставчици. Kemp предефинира балансиращия товар, като предостави по-опростени внедрявания, по-гъвкави възможности за лицензиране и техническа поддръжка от световна класа. Kemp е най-популярната платформа с повече от 100 000 внедрения в 138 държави. Повече информация можете да намерите на kemp.ax

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.