Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
ASBIS и Kemp Technologies се обединяват в решения за доставка на приложения

Октомври 15, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS и Kemp Technologies се обединяват в решения за доставка на приложения

ASBIS обяви своето споразумение за дистрибуция с Kemp, лидер в захранването с непрекъснат опит в приложенията [AX], за доставка на софтуерни продукти и решения за балансиране на натоварването и доставка на приложения (ADC). Споразумението включва Чехия, България, Румъния, Словакия и Словения.

Балансирене на натоварването и ADC винаги са играли решаваща роля в осигуряването на надежден и мащабируем достъп до критични приложения, до най-добрите мрежови сървъри възможно най-бързо, ефективно и непрекъснато проверявайки производителността и сигурността на работното натоварване. Kemp допълнително опростява този момент като приспособява внедряванията почти в реално време.

"Ние сме изключително развълнувани да си партнираме с ASBIS в региона на EMEA. Нашите взаимоотношения ще позволят на Kemp да разшири своята работа в Източна Европа, така че да можем да продължим да предоставяме безпроблемно приложение на фирми от всякакъв мащаб на този ключов пазар. Нашата мисия е да се осигури лесно, просто и рентабилно решение за балансиране на натоварването, без да е необходимо да се прави компромис с функционалността или удовлетвореността на клиентите и дългогодишното присъствие на пазара, техническата експертиза и партньорската мрежа на ASBIS са перфектно позиционирани, за да позволят това" каза Томас Курц, директор продажби, Централен регион.

 "Добавянето на Kemp Technologies към портфолиото на ASBIS ни позволява да предложим на нашия канал и на клиентите най-добрата опция, когато става въпрос за решения за балансиране на натоварването и контрол на доставката на приложения. Осигурявайки оптимално преживяване на приложения във всяка среда. Компанията поддържа стотици случаи на използване при всякакви комбинации от платформи, включително физическа, виртуална, облачна или многооблачна среда“, каза Марек Хорил, директор продуктов маркетинг, ASBISc Enterprises plc.

За Kemp   

Kemp осигурява непрекъснатото използване на приложения, за нуждите на предприятия и доставчици. Kemp предефинира балансиращия товар, като предостави по-опростени внедрявания, по-гъвкави възможности за лицензиране и техническа поддръжка от световна класа. Kemp е най-популярната платформа с повече от 100 000 внедрения в 138 държави. Повече информация можете да намерите на kemp.ax

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.