Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 20, 2023
Ергономичният дизайн на мишката ви позволява да се забавлявате и да работите ...
Януари 19, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Януари 18, 2023
Уникалната, целенасочено създадена 1080p уеб камера позволява на потребителите ...
Януари 18, 2023
Logitech H390 кабелни слушалки за компютър/лаптоп, стерео слушалки с микрофон с ...
Януари 13, 2023
Intel подчертава високата степен на внедряването им сред основните CSP, OEM, ...
Януари 11, 2023
МИНИМАЛИСТИЧНОТО ДУО, СЪЗДАДЕНО С ОГЛЕД НА ВАШИЯ УНИКАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ
Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
ASBIS подписа договор за дистрибуция с ONKRON

Януари 19, 2023

ASBIS подписа договор за дистрибуция с ONKRON

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка се споразумяха с ONKRON за дистрибуция на монтажни системи за AV решения и друга електроника

ONKRON е глобален лидер в проектирането и производството на стойки за бизнес дисплеи и интерактивни панели, както и за потребителски телевизори, монитори и друга електроника. Марката е собственост на BM Global Group Corp., със седалище в Далас, Тексас, и има европейски офиси в Германия, Италия и Обединеното кралство, както и клонове в Китай и Кения.

ONKRON предлага на пазара първокласни дизайнерски решения и естетична изработка прецезирана от дизайнери и инженери, работещи в клонове в САЩ и Китай, и партньорски студия за съвременен дизайн в Италия и Германия. Всички продукти се подлагат на двуетапен процес на тестване на място във фирмени тестови съоръжения, като и се използва специален инженерен софтуер, гарантиращ най-доброто качество в класа.

„Развълнувани сме от възможността да разширим портфолиото на ASBIS с друга марка, която предлага най-добрите в класа си ефективни решения. Сътрудничеството с ONKRON ще помогне на ASBIS да предостави допълнителни услуги както на потребителския пазар, така и на сложни дистрибуторски проекти с добавена стойност, а също така ще помогне за изпълнението на професионални AV решения на нашите собствени марки за инсталационни проекти." - Денис Судленков, мениджър бизнес развитие Prestigio Solutions, ASBIS.

За ONKRON:

Onkron е водеща частна компания в ергономичните решения за AV електроника, работеща в Европа, САЩ и Обединеното кралство. Onkron обслужва както професионални, така и потребителски пазари с различни стойки за телевизори, стойки за монитори и проектори. Крайните клиенти на Onkron включват правителствени организации, различни по големина бизнес клиенти, както и физически лица. Допълнителна информация за Onkron можете да намерите на нашия уеб сайт www.onkron.com.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.