Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS подписа договор за дистрибуция с ONKRON

Януари 19, 2023

ASBIS подписа договор за дистрибуция с ONKRON

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка се споразумяха с ONKRON за дистрибуция на монтажни системи за AV решения и друга електроника

ONKRON е глобален лидер в проектирането и производството на стойки за бизнес дисплеи и интерактивни панели, както и за потребителски телевизори, монитори и друга електроника. Марката е собственост на BM Global Group Corp., със седалище в Далас, Тексас, и има европейски офиси в Германия, Италия и Обединеното кралство, както и клонове в Китай и Кения.

ONKRON предлага на пазара първокласни дизайнерски решения и естетична изработка прецезирана от дизайнери и инженери, работещи в клонове в САЩ и Китай, и партньорски студия за съвременен дизайн в Италия и Германия. Всички продукти се подлагат на двуетапен процес на тестване на място във фирмени тестови съоръжения, като и се използва специален инженерен софтуер, гарантиращ най-доброто качество в класа.

„Развълнувани сме от възможността да разширим портфолиото на ASBIS с друга марка, която предлага най-добрите в класа си ефективни решения. Сътрудничеството с ONKRON ще помогне на ASBIS да предостави допълнителни услуги както на потребителския пазар, така и на сложни дистрибуторски проекти с добавена стойност, а също така ще помогне за изпълнението на професионални AV решения на нашите собствени марки за инсталационни проекти." - Денис Судленков, мениджър бизнес развитие Prestigio Solutions, ASBIS.

За ONKRON:

Onkron е водеща частна компания в ергономичните решения за AV електроника, работеща в Европа, САЩ и Обединеното кралство. Onkron обслужва както професионални, така и потребителски пазари с различни стойки за телевизори, стойки за монитори и проектори. Крайните клиенти на Onkron включват правителствени организации, различни по големина бизнес клиенти, както и физически лица. Допълнителна информация за Onkron можете да намерите на нашия уеб сайт www.onkron.com.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.