Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS приветства Midea в категорията за Климатизация и Отопление в портфолиото на Smart Brand

Май 18, 2023

ASBIS, MIDEA

ASBIS приветства Midea в категорията за Климатизация и Отопление в портфолиото на Smart Brand

Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление чрез мобилно приложение. Този съвременен уред с интелигентни опции в един елегантен и стилен дизайн е идеалното допълнение към всеки дом или офис.

/share/common/Midea_70x70.jpg

Вентилаторът Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление и още няколко вентилатора на Midea са достъпни за закупуване чрез дистрибуторската мрежа на ASBISc в Румъния, България, Литва, Естония, Латвия, Хърватия, Унгария, Словакия и Словения.

ASBISc Enterprises Plc, експерт и водещ дистрибутор на ИТ и потребителска електроника в региона на Европа, Близкия изток и Африка, обяви, че Midea, водещ производител на интелигентни домакински уреди, се присъединява към портфолиото от интелигентни марки на компанията. Компаниите подписаха споразумение за дистрибуция, за да разширят предлагането на продукти, да разширят позиционирането си в страната и да предоставят на клиентите иновативни, висококачествени уреди и най-новите технологии за интелигентен дом.

Midea е световен лидер в производството на интелигентни домакински уреди, включително климатици, хладилници, перални машини и др. Марката е известна с авангардните си технологии и внимание върху качеството, което я прави идеален избор за продуктовото портфолио на ASBIS.

“Развълнувани сме да представим марката MIDEA на нашите бизнес клиенти и крайни потребители. Първата ни новост, която предлагаме, е иновативен продукт, който съчетава три основни функции в едно - интелигентно дистанционно управление, кулов вентилатор без перки и пречистване на въздуха. Вентилаторът Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление е добро решение за предстоящия летен сезон за използване у дома и в офиса, за В2В клиенти: хотели, кафенета, ресторанти и салони за красота. Работим с онлайн и офлайн пазари, магазини "Направи си сам" и сегмента В2В. ASBIS винаги е готова за нови предложения за дистрибуция на продуктовото портфолио.", каза Aндрей Казенау, мениджър Бизнес Развитие на ASBIS за продуктовата категория климатизация и отопление.

Вентилаторът Midea Smart Bladeless предлага максимален комфорт и спокойствие с изключително тихите си скорости! Максималната скорост на въздуха се усеща на разстояние до 10 метра. Този вентилатор е идеален за използване в голяма стая. Възможно е персонализиране на въздушния поток с функцията за осцилация. Потребителите могат също така да настроят функцията за осцилация да бъде неподвижна или да се завърти на 60 градуса

Дизайнът без остриета е не само визуално привлекателен, но и по-безопасен и лесен за почистване. Освен това компактният размер на устройството го прави лесно за преместване и съхранение. Това устройство е идеално за всеки, който иска да подобри качеството на въздуха в дома или офиса си, като същевременно се наслаждава на прохладна и комфортна среда.

Вентилаторът Midea Smart Bladeless също така пречиства въздуха, който дишате вие и вашето семейство, като използва плазмено-йонна технология и HEPA филтри, които отговарят на строги стандарти за сертифициране. Усъвършенствана технология, която осигурява мощен въздушен поток и ефективно пречистване на въздуха, като премахва замърсители като прах, полени и дим. 

Вградените интелигентни сензори прецизно определят температурата на околната среда и автоматично осигуряват необходимия ви вятър благодарение на технологията SensiCool. Програмираният режим на заспиване автоматично затъмнява дисплея и осигурява 3 селективни режима на вятъра с най-нисък шум от 38 db.

Дистанционното управление чрез мобилно приложение позволява на потребителите да регулират скоростта на вентилатора и нивото на пречистване на въздуха, където и да се намирате, а вграденият таймер и режимът на заспиване осигуряват удобна и енергийно ефективна работа. Интелигентното дистанционно управление чрез мобилно приложение позволява на потребителите да се грижат за вътрешния климат и качеството на въздуха за семейството и близките си, дори когато те не са наблизо. Интелигентното управление е достъпно чрез Wi-Fi или гласово управление с Amazon Alexa.

ASBIS очаква да продължи партньорството си с Midea, и да предложи на клиентите си още по-вълнуващи продукти в бъдеще.

За АСБИС

ASBIS Group е водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИКТ, IoT, роботизирани продукти, решения и услуги на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Със седалище в Кипър групата има офиси в 40 държави, в нея работят над 2 500 професионалисти и обслужва 20 000 B2B клиенти в 56 държави по света. Дистрибуторската мрежа на ASBIS е разположена в Централна и Източна Европа, бившите съветски републики, Персийския залив, Кавказ и Африка и се допълва от четири главни дистрибуторски центъра, разположени в Чешката република, Грузия, Южна Африка и Обединените арабски емирства. Продуктите от портфолиото на марката ASBIS са отличени с престижната награда Red Dot: Награди за продуктов дизайн. Сред тях са признатите AENO Premium Eco Smart Heater и Prestigio Touchpad Click&Touch Keyboard

За Midea

Midea е специализирана в областта на пречистването на въздуха, хладилната техника, пералнята, големите уреди за готвене, големите и малките кухненски уреди, уредите за вода, грижата за пода и осветлението. Продуктите на Midea подобряват живота на милиони хора и семейства чрез пречистване на въздуха, охлаждане, пране, малки и големи кухненски уреди, уреди за вода, грижа за пода и осветление. Midea разбира, че домът е специално място и моментите, които хората прекарват в него, са ценни. Всяка година Midea печели над 40 награди за дизайн на различни световни изложения за дизайн, като Red Dot, iF и Good Design Award! Midea разполага с 21 производствени обекта и 260 логистични центъра по целия свят. Компанията оперира в над 200 държави и региони и осигурява 53,26 милиарда годишни глобални приходи (USD).

 

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.