Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 24, 2023
Два месеца след като Intel пусна 4-то поколение процесори Intel Xeon Scalable, ...
Март 06, 2023
С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите ...
Март 02, 2023
Представяне на нови модели с AMD 3D V-Cache™ технология за най-добра ...
Март 01, 2023
Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване ...
Февруари 08, 2023
Когато за вас един лаптоп трябва да е преди всичко преносим, непременно трябва ...
Февруари 07, 2023
С честота от 6.0 GHz, i9-13900KS е важно събитие за компютърната индустрия
Февруари 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
ASBIS ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ОТ INFINIDAT „МАРКЕТИНГ ПАРТНЬОР НА ГОДИНАТА“ ЗА EMEA РЕГИОНА

Февруари 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

ASBIS ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ОТ INFINIDAT „МАРКЕТИНГ ПАРТНЬОР НА ГОДИНАТА“ ЗА EMEA РЕГИОНА

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, спечели наградата Channel Partner Award като маркетингов партньор за 2022 г. (EMEA) от Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение. ASBIS получи признание за това, че инвестира най-много време в инициативите за излизане на пазара на Infinidat.

„Изключително горди сме, че отново бяхме признати за Маркетингов партньор на годината от Наградите за партньори на канала. Тази награда е отражение на широчината и дълбочината на нашия бизнес с дистрибуция с добавена стойност, както и на авангардни сървърни и решения за съхранение. Сътрудничеството между ASBIS и Infinidat е фантастичен модел на синергия и ние очакваме с нетърпение още много години успешно сътрудничество”, коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBISc Enterprises PLC.

“Ние сме развълнувани да наградим ASBIS за Маркетингов партньор на годината за толкова значителни инвестиции с инициативите на Infinidat за излизане на пазара,” каза Джеймс Луис, директор на продажбите на канали EMEA и APJ, Infinidat. „Ангажиментът на ASBIS за повишаване на осведомеността за това как водещите в индустрията платформи и решения за корпоративно съхранение на Infinidat дават възможност на клиентите е несравним. Професионализмът, диференциацията и високото качество на работа, които ASBIS постоянно предоставя, ги прави перфектен партньор за разширяване на пазара.”

За Infinidat

Infinidat помага на предприятията и доставчиците на услуги да увеличат своето конкурентно предимство, базирано на данни, в мащаб. Софтуерно дефинираната архитектура за съхранение на Infinidat осигурява микросекунда латентност, 100% наличност и мащабируемост със значително по-ниска цена в сравнение с конкурентните технологии за съхранение. Компанията предлага портфолио от корпоративни решения за съхранение за внедряване на първично и вторично съхранение. Корпоративният офис е базиран в Херцлия, Израел, а централата на САЩ в Уолтъм, Масачузетс. За повече информация посетете www.infinidat.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.