Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 05, 2023
Проектирай. Изгради. Ускори. Най-добрият процесор за работни станции
Ноември 23, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и ...
Ноември 22, 2023
Оторизираните партньори на Dell Technologies могат да печелят допълнителни ...
Ноември 16, 2023
ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на IT и IoT ...
Ноември 15, 2023
За Omada SDN важен фактор при избора на идеалното решение е броят на свързаните ...
Ноември 14, 2023
Максимален капацитет за съхранение за най-висока ефективност
Ноември 06, 2023
Mill, норвежки производител, специализиращ се в създаването на интелигентни ...
Октомври 23, 2023
В допълнение към стандартните точки, членовете на Intel Partner Alliance могат ...
Октомври 20, 2023
Отличаващ се с широка гама от аксесоари и батерии, с възможност за бърза ...
Октомври 17, 2023
Шест нови отключени процесорa за настолни компютри, предоставящи до 24 ядра и ...
ASBIS ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ОТ INFINIDAT „МАРКЕТИНГ ПАРТНЬОР НА ГОДИНАТА“ ЗА EMEA РЕГИОНА

Февруари 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

ASBIS ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ОТ INFINIDAT „МАРКЕТИНГ ПАРТНЬОР НА ГОДИНАТА“ ЗА EMEA РЕГИОНА

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, спечели наградата Channel Partner Award като маркетингов партньор за 2022 г. (EMEA) от Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение. ASBIS получи признание за това, че инвестира най-много време в инициативите за излизане на пазара на Infinidat.

„Изключително горди сме, че отново бяхме признати за Маркетингов партньор на годината от Наградите за партньори на канала. Тази награда е отражение на широчината и дълбочината на нашия бизнес с дистрибуция с добавена стойност, както и на авангардни сървърни и решения за съхранение. Сътрудничеството между ASBIS и Infinidat е фантастичен модел на синергия и ние очакваме с нетърпение още много години успешно сътрудничество”, коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBISc Enterprises PLC.

“Ние сме развълнувани да наградим ASBIS за Маркетингов партньор на годината за толкова значителни инвестиции с инициативите на Infinidat за излизане на пазара,” каза Джеймс Луис, директор на продажбите на канали EMEA и APJ, Infinidat. „Ангажиментът на ASBIS за повишаване на осведомеността за това как водещите в индустрията платформи и решения за корпоративно съхранение на Infinidat дават възможност на клиентите е несравним. Професионализмът, диференциацията и високото качество на работа, които ASBIS постоянно предоставя, ги прави перфектен партньор за разширяване на пазара.”

За Infinidat

Infinidat помага на предприятията и доставчиците на услуги да увеличат своето конкурентно предимство, базирано на данни, в мащаб. Софтуерно дефинираната архитектура за съхранение на Infinidat осигурява микросекунда латентност, 100% наличност и мащабируемост със значително по-ниска цена в сравнение с конкурентните технологии за съхранение. Компанията предлага портфолио от корпоративни решения за съхранение за внедряване на първично и вторично съхранение. Корпоративният офис е базиран в Херцлия, Израел, а централата на САЩ в Уолтъм, Масачузетс. За повече информация посетете www.infinidat.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.