Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
ASBIS анонсира уникална услуга в помощ на клиентите на Intel

Ноември 23, 2023

ASBIS, Intel

ASBIS анонсира уникална услуга в помощ на клиентите на Intel

ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и доставящ ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, обявява стартирането на уникалната програма ASBIS Assist Pro, за да предостави цялостна поддръжка за партньори, работещи с продукти на Intel.

ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и доставящ ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, обявява стартирането на уникалната програма ASBIS Assist Pro, за да предостави цялостна поддръжка за партньори, работещи с продукти на Intel.

Услугата ASBIS Assist Pro ще бъде достъпна в целия регион на EMEA в рамките на програмата Intel Authorized Distributor Concierge.

ASBIS Assist Pro е лесно достъпен и винаги наличен хелпдеск, предлагащ изключителни предимства за клиентите на Intel. Например, до края на 2023 година всички членове на програмата Intel® Partner Alliance, които се регистрират в Intel® Authorized Distributor Concierge и изберат ASBIS за свой предпочитан дистрибутор, могат да спечелят допълнителни 500 точки.

Незабавната експертна поддръжка от ASBIS Assist Pro се предоставя в два формата: при поискване и в режим на предупреждение. Първият включва приемане и обработка на индивидуални въпроси от партньори с всякаква сложност и специфичност чрез предоставяне на персонализирани съвети. Вторият предвижда изпращане на известия за най-новите предложения от Intel Partner Alliance, включително обучения, нови възможности за печелене на точки и т.н.

ASBIS Assist Pro предлага множество предимства на партньорите, включително:

  • Специализиран Intel Expert
  • Възможности за обучение
  • Специални промоции за получаване на максимум точки
  • Опростена процедура за използване на точките
  • Търговски и маркетинг ресурси

 “Горди сме, че можем да предложим всичко на нашите партньори от един източник. Обявяването на ASBIS Assist Pro е нов крайъгълен камък в отношенията ни с Intel. Услугата е доказателство за доверието на нашите клиенти и за поддръжката, която им оказваме. Стремим се нашите Assist Pro услуги да помагат на клиентите на Intel да постигат желаните цели и резултати в бизнеса.” – коментира Марек Хорил, Продуктов Маркетинг Директор в ASBIS.


Intel® Partner Alliance е програма, осигуряваща на партньорите и екосистемата значими предимства и ресурси, които помагат за развитието на техния бизнес.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.