Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS в партньорство с D3 Security, за да внесе SOAR от следващо поколение в страните от Централна и Източна Европа, Балтия, Централна Азия и Закавказието

Ноември 24, 2020

ASBIS, D3Security, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS в партньорство с D3 Security, за да внесе SOAR от следващо поколение в страните от Централна и Източна Европа, Балтия, Централна Азия и Закавказието

Партньорството е създадено, за да отговори на нуждите на сигурността, автоматизацията и реакцията на регионалните организации

ЛИМАСОЛ, КИПЪР - 24 ноември 2020 г. - ASBISc Enterprises PLC, дистрибутор с добавена стойност, обяви днес, че се присъединява към партньорската програма на D3 Security като дистрибутор в регионите на ЦИЕ и Европа. В рамките на това партньорство ASBISc Enterprises PLC ще подкрепи разпространението на платформата NextGen SOAR на D3 Security, известна със своите усъвършенствани възможности за автоматизация и реакция (SOAR) с напълно вградена матрица MITER ATT & CK.

Партньорите играят решаваща роля за извеждането на възможно най-добрите решения за сигурност на световните пазари. ASBISc Enterprises PLC, с дългогодишното си присъствие на пазара, техническа експертиза и партньорска мрежа, е добре съгласуван партньор за D3 Security, тъй като разширява глобалния си обхват.

Квалифицираният екип от технически специалисти и мениджъри по продажби на ASBIS са готови да подкрепят системните интегратори, доставчиците на облачни услуги и корпоративните клиенти от страните от Централна и Източна Европа и постсъветския съюз при избора на оптимално решение за нарастващите нужди срещу заплахите и киберсигурност.

“D3 NextGen SOAR дава на ASBIS нововъзникваща технология, която допълва нашето портфолио и създава многобройни сценарии за решения с висока стойност“, каза Марек Хорил, директор продуктов маркетинг, ASBISc Enterprises plc. „Нашата компания е нетърпелива да навлезе на пазара SOAR с топ корпоративно решение, високо класирано от Gartner, Frost & Sullivan, EMA, SINET и KuppingerCole.

Като пълна опция за много наематели, D3 Security дава възможност за продажба на MSSP / MDR / SP с индивидуализирани книги за игра, SOP, табла за управление, интеграции, контрол на достъпа и езикови опции. Партньорите на канала ASBIS вече могат да наддават за широк спектър от проекти, включително откриване на заплахи, реагиране на инциденти, оркестрация и автоматизация, интеграция и оптимизация на SOC, работен поток между предприятията, сътрудничество между SOC към SOC, поверителност, измами, разследване на нарушения и инциденти / Управление на дела.

„В днешния климат за киберсигурност SOAR е връзката на стековете за сигурност, които могат да управляват заплахите ефективно и достъпно“, каза Стивън Кънингам, изпълнителен директор на Channel Partnerships в D3 Security. „Като последното допълнение към портфолиото от разширени решения на ASBIS, платформата NextGen SOAR на D3 ще донесе голяма полза за клиентите на ASBIS.

Мисията на D3 Security е да направи операциите по сигурността, реагирането на инциденти и търсенето на заплахи драстично по-лесни, по-бързи и по-достъпни. Днешният пазар на SOAR е изправен пред огромни предизвикателства около управлението на жизнения цикъл на playbook и интеграцията на продукти. Платформата NextGen SOAR на D3 Security води по пътя с 260+ продуктови интеграции и интерфейс с нисък код / ​​без код, който дава възможност за изграждане, настройка и мащабиране на книги за игра и автоматизация без обширни умения на Python. Той също така наруши пазара с вградената автоматизация на MITER ATT & CK TTP, позволявайки на операторите на SOC да видят пълна картина отвъд отделните етапи на атака.

За ASBIS:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за ИТ, IoT, IoT, AI в ЦИЕ, FSU, MEA. Компанията е специализирана в разпределението на добавена стойност (VAD), B2B решенията на пазара и разпространението на ИКТ продукти от световни доставчици. В сътрудничество с лидерите на ИТ индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги, базирани на облак, и технологии, за да създадат търговски жизнеспособни решения по избор. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес www.asbis.com

За D3 Security:

Платформата NextGen SOAR на D3 Security е първата и единствена платформа „SOAR 2.0“, която съчетава автоматизация и оркестрация в над 300 интегрирани инструмента с възможностите за проактивно реагиране на MITER ATT & CK. Безкодовите книги за игри на D3 автоматизират задачите за обогатяване и отстраняване, като същевременно улесняват всеки да изгражда, модифицира и мащабира работните процеси за операции по сигурността, реакция на инциденти и лов на заплахи. За повече информация посетете D3security.com.

   

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.