Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 24, 2023
Два месеца след като Intel пусна 4-то поколение процесори Intel Xeon Scalable, ...
Март 06, 2023
С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите ...
Март 02, 2023
Представяне на нови модели с AMD 3D V-Cache™ технология за най-добра ...
Март 01, 2023
Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване ...
Февруари 08, 2023
Когато за вас един лаптоп трябва да е преди всичко преносим, непременно трябва ...
Февруари 07, 2023
С честота от 6.0 GHz, i9-13900KS е важно събитие за компютърната индустрия
Февруари 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
НОВО ниво на дистрибуция на АСБИС за Ubiquiti

Април 06, 2022

ASBIS, Ubiquiti Networks

НОВО ниво на дистрибуция на АСБИС за Ubiquiti

Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на АСБИС в Близкия Изток.

АСБИС е официален дистрибутор на Ubiquiti от 2014 година, като предлага цялото портфолио на производителя в повече от 25 държави. Мрежовите технологии на Ubiquiti предлагат решения както за изграждане на безжични мрежи, така и комутатори и рутери. Всички продукти на производителя са с доказано високо качество и предлагат най-доброто съотношение на пазара между цена и производителност.

За постигането на тези по-високи нива на партньорство, АСБИС е оценен по редица критерии – надеждност, финансови резултати, техническа експертиза и не на последно място – позитивната обратна връзка от партньорите ни.

Постигайки високи резултати във всяка една от тези сфери допринесе за реализирането на PREFERRED ниво за ASBIS Enterprises (Европа) и ELITE ниво за ASBIS Middle East (Близкия Изток). Тези нива на партньорство предоставят ценни ползи за АСБИС в утвърждаването на компанията като водещ дистрибутор за Ubiquiti.

“Горди сме от постигнатите резултати на нашите колеги и ги поздравявам за това страхотно постижение! Надграждането в нивото ни на партньорство за пореден път показва фокуса и отдадеността ни по адрес развитие на марката и ни мотивира да продължим да се целим в още по-високи постижения!“ –  каза Marek Horyl, продуктов маркетинг директор в АСБИС.

За Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks е компания която се стреми да децентрализира мрежовите технологии в глобален аспект – постигайки обем от над 85 милиона доставени устройства годишно, решенията на Ubiquiti играят ключова роля в изграждането на различни мрежи в над 200 държави по света. Мрежовите продукти на Ubiquiti са снабдени с UNMS и UniFi софтуерни платформи които предоставят висококапацитивни интернет мрежи и централизирано управление на всички устройства в тях.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, the U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi и Ufiber са регистрирани търговски марки на Ubiquiti Networks Inc за САЩ и редица други държави. За повече информация посетете www.ubnt.com. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.