Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS подписа споразумение за дистрибуция с френската компания за аудио технологии Devialet

Ноември 16, 2023

Devialet

ASBIS подписа споразумение за дистрибуция с френската компания за аудио технологии Devialet

ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на IT и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, наскоро сключи споразумение за дистрибуция с Devialet, пионерска френска компания която е известна със своя опит в акустично инженерните технологии.

Това стратегическо партньорство позволява на ASBIS да разшири продуктовото си портфолио с най-съвременни аудио инженерни продукти, базирани на изключително майсторство. Продуктовата гама обхваща всички аудио сегменти, включително продукти от висок клас като усилватели Expert Pro, емблематичните безжични високоговорители Phantom I & II, слушалки  Gemini II, саундбар Devialet Dione и преносими високоговорители с 360° адаптивен стерео звук Devialet Mania.

 

Тези продукти ще бъдат налични в 22 страни, включително Унгария, България, Литва, Латвия, Естония, Хърватия, Словения, Сърбия, Косово, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Република Северна Македония, Република Молдова, Грузия, Армения, Азербайджан , Туркменистан, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Узбекистан.

 

„Това сътрудничество с Devialet ще позволи на ASBIS да предложи на своите клиенти аудио продукти от световна класа, известни с изключителното си качество и производителност.

 

„Ние сме много горди и ентусиазирани да започнем работа с партньор като ASBIS, за да укрепим и по-нататък да развием отпечатъка на нашата марка в района. Знанията и организацията на ASBIS ще позволят на много повече хора да открият и опитат нашите най-нови иновации и продукти“, – Флориан des Garets, генерален мениджър за региона на Европа, Близкия изток и Африка в Devialet.

 

„Ние от ASBIS сме развълнувани да обявим разширяването на нашето портфолио чрез партньорството ни с Devialet, световноизвестен лидер в аудио индустрията. Това партньорство ще ни позволи да предложим на нашите клиенти широка гама от аудио продукти с изключително качество, включително високоговорители, усилватели и слушалки. Ние сме уверени, че нашите клиенти ще спечелят много от това партньорство, тъй като ще имат достъп до най-новите и най-модерни аудио решения на пазара. Освен това вярваме, че това сътрудничество ще укрепи позицията ни на водещ доставчик на иновативни технологични решения. Убеден съм, че нашите клиенти ще оценят качеството на продуктите на Devialet и че това партньорство ще доведе до успешно и дълготрайно сътрудничество, което е от полза за всички участващи“, - Владимир Линкевич, главен директор бизнес развитие в ASBIS Group.

 

Devialet е компания за акустичен инженеринг, работеща в пресечната точка на луксозните и модерни технологии. Devialet е на мисия Да върне звука там, където му е мястото в живота на хората чрез запомнящи се аудио преживявания. Основата на успеха на Devialet е серия от радикални патентовани иновации, които са вградени във всеки продукт на Devialet: усилватели Expert Pro, високоговорители Phantom, безжични слушалки Devialet Gemini, саундбар Devialet Dione и преносими високоговорители Devialet Mania. Съчетавайки ненадминато качество на звука с елегантен и модерен дизайн, инженерите на Devialet от световна класа поставят висок стандарт за иновации и разширяват границите на това, което може да се постигне с аудио инженерството.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.