Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 05, 2023
Създавайте. Визуализирайте. Вдъхновявайте. Следващото поколение професионална ...
Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
ASBIS започва доставка на системи и решения за съхранение на Seagate в EMEA

Декември 10, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS започва доставка на системи и решения за съхранение на Seagate в EMEA

ASBIS разширява партньорството си със Seagate и започва да разпространява Seagate Storage Systems в EMEA с фокус върху Централна Източна Европа, Русия, страните от Близкия изток и Северна Африка

Предмет на споразумението е разпространението на системи за съхранение на данни, базирано на двуконтролерни системи за монтаж в сървърен шкаф с разнообразен изходен интерфейс. Комплексните решения за работа с данни е насочен към малъкия и среден бизнес, и не на последно място за корпоративни клиенти. Seagate ежегодно участва на пазара със системи за съхранение на данни с общ капацитет над 400 Exabyte, което я поставя на една от челните позици в пазара на сторидж системите. Повечето световни данни на едни от най-големите компание се съхраняват на дискове на Seagate поради тяхната надеждност, бързина и качество. В сътрудничество с ASBIS, Seagate разширява своя регион в EMEA, като залага на продукти за съхранение от серията Exos и Nytro, които са хит за сторидж системи в света.

Твърдите дискове Exos и Nytro SSD са създадени специално за натоварвания от корпоративен клас, като осигуряват висока производителност, капацитет и надеждност, като същевременно осигуряват максимална сигурност на данните и незабавен достъп. Продуктовата линия включва широка гама дискови, хибридни и флаш хранилища за SAN, JBOD системи за сървърна свързаност и лесно мащабиране на капацитета, както и конвергентни изчислителни платформи за висока плътност на съхранение.

„Подписването на споразумение за дистрибуция на Seagate Storage Systems допълнително укрепва позицията на ASBIS като VAD дистрибутор и доставчик на решения за центрове за данни и корпоративни клиенти.“ - каза Марек Хорил, продуктов маркетинг директор на ASBIS. „Решенията, за които говорим, всъщност са известни на клиентите по целия свят от десетилетия. Единственото нещо е, че преди това са били доставяни само през каналите за продажба на водещи доставчици като HPE, Lenovo и DELL EMC. Общата инсталирана база на такива системи надхвърля 1 милион системи по целия свят - повече от всеки друг продукт в сегмента на системите за съхранение на данни от начално ниво.

Днес сме особено доволни и горди, че сме първите, които въведохме Seagate Storage системи директно от Seagate на пазарите на Централна Източна Европа, Русия, страните от постсъветския съюз, региона на Близкия изток и Северна Африка. Убедени сме, че с нашите усилия решенията на Seagate Storage Systems скоро ще поемат лидерството в центровете за данни за най-големите клиенти в региона.“

Системите за съхранение на Seagate ще бъдат използвани за голямо разнообразие от клиентски задачи, включително основно съхранение за критично важни приложения, задачи за виртуализация на сървъра, всички нива на съхранение на частни и хибридни облаци, видео наблюдение, високопроизводителни изчисления, системи за архивиране и възстановяване на данни, медии и развлечения и много други.

„Радваме се, че нашето стратегическо партньорство с ASBIS, започнало през 1992 г., ще бъде разширено, за да включи корпоративната линия на Seagate Systems and Solutions. Повече от 40 години произвеждаме иновативни системи за съхранение. Разширяването на сътрудничеството с ASBIS е важна стъпка в позиционирането на Seagate като всеобхватен доставчик на центрове за данни на пазарите в EMEA ”, коментира Александър Малинин, ръководител на Seagate Technology в Русия.

В допълнение към доставката на хардуер, квалифицираният екип на ASBIS от технически специалисти, мениджъри по продажби и маркетинг е готов да помогне на системните интегратори, доставчиците на облачни услуги и центровете за данни при избора на оптимално решение за нарастващите нужди от съхранение и обработка на данни, както и да предостави първо ниво на поддръжка на системи за съхранение.

За Seagate

Seagate Technology създава инфосферата и дава възможност на човечеството да изгради капацитет, като предоставя иновативни, усъвършенствани решения за данни, предназначени за дългосрочна употреба. Научете повече на www.seagate.com  Следвайте Seagate в Twitter, Facebook, LinkedIn и YouTube и се абонирайте за нашия блог.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.