Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Bang & Olufsen представи 88-инчовия телевизор Beovision Harmony

Юни 03, 2020

BANG&OLUFSEN

Bang & Olufsen представи 88-инчовия телевизор Beovision Harmony

Bang & Olufsen вдигна летвата с пускането на революционния 88-инчов телевизор Beovision Harmony - най-луксозното и потапящо кинематографично изживяване, което включва не само първия в света 88-инчов 8K OLED телевизор, но и най-големия OLED екран, създаден някога от LG Electronics.

„Ние обединихме най-доброто от артистичност и прецизност в технологията на изображение. Нашите клиенти ни казват, че искат безкомпромисен подход в дизайна, качествената изработка и звукови характеристики. Точно това предлагаме на пазара с новата ни двуметрова Beovision Harmony, задвижвана от саундбар на компанията Bang & Olufsen Signature Sound и първия 88-инчов OLK телевизор в света “, казва Christoffer Østergaard Poulsen, вицепрезидент и продуктов мениджър на Bang & Olufsen.

Beovision Harmony първоначално беше представен на Миланската седмица на дизайна през 2019 г. като смислена комбинация от изкуство и технологии, където телевизорът се сгъва в скулптурна форма, когато не се използва. Двата дъбови и алуминиеви капаци затъмняват частично черния екран, а когато телевизорът е включен, панелите се извиват като пеперуда, отваряща крилата си, а екранът се издига над тях до идеалната височина на гледане.

Превъзходно изживяване при гледане на филми и спорт

Двуметровият телевизор Beovision Harmony се предлага с OLED 8K дисплей от 2020 г. от LG Electronics, оптимизиран за Bang & Olufsen, който дава възможност за пълно кинематографично изживяване. С 8K резолюция, предоставяща четири пъти повече детайли от 4K телевизор и 16 пъти повече от HDTV, той е проектиран да предоставя зашеметяващо качество на картината, подобрена производителност и функции с изкуствен интелект, които придават качество на гледане на филми и спорт, които до сега не са предлагани. В основата на телевизора са няколко модерни основни технологии, най-вече новият процесор α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Този усъвършенстван процесор използва алгоритми за обучение и изкуствен интелект, за да подобри качеството на картината и да даде възможност на множество специализирани функции за различни видове съдържание.

Що се отнася до звука, заедно с предварително инсталираната триканална озвучителна система и вградения двоен субуфер, телевизорът е съвместим с високоговорителната програма на Bang & Olufsen, което позволява да се свърже с до осем безжични високоговорители Beolab за истински 7.1 съраунд звук. Всички източници могат да бъдат контролирани с Beoremote One, изработен от алуминий, което допринася за едно цялостно луксозно изживяване.

Изключитен дизайн и решения

Наред със съществуващия капак от дъбово дърво и естествен алуминий на високоговорителите, наскоро към Beovision Harmony са добавени още две опции. Топъл месингов тон алуминий е комбиниран с пушен дъб и бронзов тон алуминий с орех. Новите облицовки ще съответстват като опции за Beolab 50 и Beolab 90 завършек, създавайки визуална кохерентност между продуктите, допълвайки кинематографичното изживяване. И накрая, пълната персонализация на покритието на Beovision Harmony, Beolab 50 и Beolab 90 е достъпна за клиенти, които желаят да притежават нещо напълно уникално.

За BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen е глобална луксозна аудио марка, основана през 1925 г. в Струер, Дания, от Peter Bang и Svend Olufsen, чиято преданост и визия остават в основата на компанията и до днес. Богатото наследство, изградено около безмилостната решимост да създават продукти, които прокарват границите на аудио технологиите, продължават да поставят компанията на челно място в аудио иновациите. И днес всеки продукт на Bang & Olufsen се характеризира с уникалната комбинация от красив звук, вечен дизайн и ненадмината изработка. Иновативните аудио продукти на компанията се продават в световен мащаб в специализираните магазини Bang & Olufsen, онлайн и в многобройни ритейл обекти. Около 900 служители се грижат за продажбите на над 70 пазара. Акциите на Bang & Olufsen са листнати в Nasdaq Copenhagen A/S.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.