Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Bang & Olufsen представи 88-инчовия телевизор Beovision Harmony

Юни 03, 2020

BANG&OLUFSEN

Bang & Olufsen представи 88-инчовия телевизор Beovision Harmony

Bang & Olufsen вдигна летвата с пускането на революционния 88-инчов телевизор Beovision Harmony - най-луксозното и потапящо кинематографично изживяване, което включва не само първия в света 88-инчов 8K OLED телевизор, но и най-големия OLED екран, създаден някога от LG Electronics.

„Ние обединихме най-доброто от артистичност и прецизност в технологията на изображение. Нашите клиенти ни казват, че искат безкомпромисен подход в дизайна, качествената изработка и звукови характеристики. Точно това предлагаме на пазара с новата ни двуметрова Beovision Harmony, задвижвана от саундбар на компанията Bang & Olufsen Signature Sound и първия 88-инчов OLK телевизор в света “, казва Christoffer Østergaard Poulsen, вицепрезидент и продуктов мениджър на Bang & Olufsen.

Beovision Harmony първоначално беше представен на Миланската седмица на дизайна през 2019 г. като смислена комбинация от изкуство и технологии, където телевизорът се сгъва в скулптурна форма, когато не се използва. Двата дъбови и алуминиеви капаци затъмняват частично черния екран, а когато телевизорът е включен, панелите се извиват като пеперуда, отваряща крилата си, а екранът се издига над тях до идеалната височина на гледане.

Превъзходно изживяване при гледане на филми и спорт

Двуметровият телевизор Beovision Harmony се предлага с OLED 8K дисплей от 2020 г. от LG Electronics, оптимизиран за Bang & Olufsen, който дава възможност за пълно кинематографично изживяване. С 8K резолюция, предоставяща четири пъти повече детайли от 4K телевизор и 16 пъти повече от HDTV, той е проектиран да предоставя зашеметяващо качество на картината, подобрена производителност и функции с изкуствен интелект, които придават качество на гледане на филми и спорт, които до сега не са предлагани. В основата на телевизора са няколко модерни основни технологии, най-вече новият процесор α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Този усъвършенстван процесор използва алгоритми за обучение и изкуствен интелект, за да подобри качеството на картината и да даде възможност на множество специализирани функции за различни видове съдържание.

Що се отнася до звука, заедно с предварително инсталираната триканална озвучителна система и вградения двоен субуфер, телевизорът е съвместим с високоговорителната програма на Bang & Olufsen, което позволява да се свърже с до осем безжични високоговорители Beolab за истински 7.1 съраунд звук. Всички източници могат да бъдат контролирани с Beoremote One, изработен от алуминий, което допринася за едно цялостно луксозно изживяване.

Изключитен дизайн и решения

Наред със съществуващия капак от дъбово дърво и естествен алуминий на високоговорителите, наскоро към Beovision Harmony са добавени още две опции. Топъл месингов тон алуминий е комбиниран с пушен дъб и бронзов тон алуминий с орех. Новите облицовки ще съответстват като опции за Beolab 50 и Beolab 90 завършек, създавайки визуална кохерентност между продуктите, допълвайки кинематографичното изживяване. И накрая, пълната персонализация на покритието на Beovision Harmony, Beolab 50 и Beolab 90 е достъпна за клиенти, които желаят да притежават нещо напълно уникално.

За BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen е глобална луксозна аудио марка, основана през 1925 г. в Струер, Дания, от Peter Bang и Svend Olufsen, чиято преданост и визия остават в основата на компанията и до днес. Богатото наследство, изградено около безмилостната решимост да създават продукти, които прокарват границите на аудио технологиите, продължават да поставят компанията на челно място в аудио иновациите. И днес всеки продукт на Bang & Olufsen се характеризира с уникалната комбинация от красив звук, вечен дизайн и ненадмината изработка. Иновативните аудио продукти на компанията се продават в световен мащаб в специализираните магазини Bang & Olufsen, онлайн и в многобройни ритейл обекти. Около 900 служители се грижат за продажбите на над 70 пазара. Акциите на Bang & Olufsen са листнати в Nasdaq Copenhagen A/S.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.