Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 04, 2020
Партньорска програма на DELL
Юни 04, 2020
Партньорска програма на DELL
Юни 01, 2020
Bang & Olufsen представиха второто поколение Beosound A1, портативен Bluetooth ...
Май 20, 2020
Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните ...
Май 11, 2020
Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND
Май 05, 2020
Intel анонсира процесори за настолни компютри от 10то поколение Intel® Core™ ...
BlackBerry Spark Suites осигурява интелигентна сигурност за компаниите, навсякъде!

Май 20, 2020

BlackBerry

BlackBerry Spark Suites осигурява интелигентна сигурност за компаниите, навсякъде!

Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните точки за защита на данните, минимизиране на риска и намаляване на разходите и сложността на операциите

BlackBerry Limited анонсира BlackBerry Spark® Suites, който съчетава най-добрите възможности за сигурност и управление на крайната точка. Базиран на изкуствен интелект (AI), машинно обучение (ML) и автоматизация за подобряване степента на предотвратяване на кибер заплахи, плюс безпроблемно управление на крайните точки, автентификация на потребителите и криптиране на приложения и данни от BlackBerry® UEM. Новите пакети подобряват производителността на потребителите и многопластовата защита, като същевременно опростяват решенията за покупки за бизнес клиенти, които преминават дигитална трансформация и стартират работа дистанционно.

Консолидирана и опростена сигурност в крайната точка

2020 г. е базова година за организациите, които се опитват да поддържат непрекъснатостта на бизнеса, като същевременно преминават дигитална трансформация и се ориентират към дистанционна работа. С увеличения обем и разнообразието от крайни IoT точки на компаниите и с нарастване  мащаба на кибер заплахите, BlackBerry Spark Suites предлага консолидирана, опростена сигурност и управление на крайната точка, предлагаща намаляване на разходите и сложността в една хаотична среда “, заяви Джон Чен, Изпълнителен Председател и главен изпълнителен директор на BlackBerry. „Радваме се да предложим нашата доказала се с производителността си платформа с АI на клиентите по цял свят.

Компанията също обяви, че лидерът при плащанията BPAY Group е внедрил BlackBerry Spark UES Suite - един от четирите нови пакета BlackBerry Spark - за да защити и предотврати кибератаки в крайните си точки.

„Като водещ доставчик в сферата на разплащателните операции, BPAY Group трябва да гарантира пълно доверие в нашите операции, доставката на услуги и най-вече, целостта на данните ни“, каза Анджела Донохое, CIO на BPAY Group. „AI и ML двигателят на BlackBerry, с доказаната си способност да предотвратява, открива и реагира на сложни заплахи, повлия на решението ни да внедрим BlackBerry Spark UES Suite.“

Унифицираното предложение на BlackBerry е в съответствие с конвергенцията на инструментите за откриване на мобилни заплахи (MTD), откриване и отговор на крайни точки (EDR) и платформа за защита на крайните точки (EPP). Gartner нарече този комбиниран стек от инфраструктура „обединена сигурност на крайните точки“. 

По-голяма сигурност, по-добро TCO, подобрено потребителско изживяване

“I expect a unified endpoint security solution like BlackBerry Spark Suites to become the dominant endpoint security model within the next 2-3 years,” said Jack Gold, president and principal analyst, J. Gold Associates“Enterprises should be planning now to move towards this unified endpoint security model for increased security, better TCO, and improved user experience.”

„Очаквам това унифицирано решение за сигурност като BlackBerry Spark Suites да стане доминиращ модел за сигурност в следващите 2-3 години“, заяви Джак Голд, президент и главен анализатор, J. Gold Associates. „Предприятията трябва сега да планират внедряването на този унифициран модел за сигурност в крайната точка, за да повишат сигурността си, да постигнат по-добър TCO и още по-добро потребителско изживяване.

За повече информация се свържете с нас на software@asbis.com

>>Source

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.