Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
BlackBerry Spark Suites осигурява интелигентна сигурност за компаниите, навсякъде!

Май 20, 2020

BlackBerry

BlackBerry Spark Suites осигурява интелигентна сигурност за компаниите, навсякъде!

Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните точки за защита на данните, минимизиране на риска и намаляване на разходите и сложността на операциите

BlackBerry Limited анонсира BlackBerry Spark® Suites, който съчетава най-добрите възможности за сигурност и управление на крайната точка. Базиран на изкуствен интелект (AI), машинно обучение (ML) и автоматизация за подобряване степента на предотвратяване на кибер заплахи, плюс безпроблемно управление на крайните точки, автентификация на потребителите и криптиране на приложения и данни от BlackBerry® UEM. Новите пакети подобряват производителността на потребителите и многопластовата защита, като същевременно опростяват решенията за покупки за бизнес клиенти, които преминават дигитална трансформация и стартират работа дистанционно.

Консолидирана и опростена сигурност в крайната точка

2020 г. е базова година за организациите, които се опитват да поддържат непрекъснатостта на бизнеса, като същевременно преминават дигитална трансформация и се ориентират към дистанционна работа. С увеличения обем и разнообразието от крайни IoT точки на компаниите и с нарастване  мащаба на кибер заплахите, BlackBerry Spark Suites предлага консолидирана, опростена сигурност и управление на крайната точка, предлагаща намаляване на разходите и сложността в една хаотична среда “, заяви Джон Чен, Изпълнителен Председател и главен изпълнителен директор на BlackBerry. „Радваме се да предложим нашата доказала се с производителността си платформа с АI на клиентите по цял свят.

Компанията също обяви, че лидерът при плащанията BPAY Group е внедрил BlackBerry Spark UES Suite - един от четирите нови пакета BlackBerry Spark - за да защити и предотврати кибератаки в крайните си точки.

„Като водещ доставчик в сферата на разплащателните операции, BPAY Group трябва да гарантира пълно доверие в нашите операции, доставката на услуги и най-вече, целостта на данните ни“, каза Анджела Донохое, CIO на BPAY Group. „AI и ML двигателят на BlackBerry, с доказаната си способност да предотвратява, открива и реагира на сложни заплахи, повлия на решението ни да внедрим BlackBerry Spark UES Suite.“

Унифицираното предложение на BlackBerry е в съответствие с конвергенцията на инструментите за откриване на мобилни заплахи (MTD), откриване и отговор на крайни точки (EDR) и платформа за защита на крайните точки (EPP). Gartner нарече този комбиниран стек от инфраструктура „обединена сигурност на крайните точки“. 

По-голяма сигурност, по-добро TCO, подобрено потребителско изживяване

“I expect a unified endpoint security solution like BlackBerry Spark Suites to become the dominant endpoint security model within the next 2-3 years,” said Jack Gold, president and principal analyst, J. Gold Associates“Enterprises should be planning now to move towards this unified endpoint security model for increased security, better TCO, and improved user experience.”

„Очаквам това унифицирано решение за сигурност като BlackBerry Spark Suites да стане доминиращ модел за сигурност в следващите 2-3 години“, заяви Джак Голд, президент и главен анализатор, J. Gold Associates. „Предприятията трябва сега да планират внедряването на този унифициран модел за сигурност в крайната точка, за да повишат сигурността си, да постигнат по-добър TCO и още по-добро потребителско изживяване.

За повече информация се свържете с нас на software@asbis.com

>>Source

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.