Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 11, 2023
На тазгодишното събитие Hot Chips, Intel предостави първия задълбочен поглед ...
Септември 07, 2023
ASBIS разшири продуктовата линия на Ubiquiti, като добави Ubiquiti Cloud Key ...
Септември 05, 2023
Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка ...
Август 30, 2023
Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware ...
Август 04, 2023
Intel добавя два нови графични процесора Intel Arc Pro - Intel® Arc™ Pro A60 и ...
Юли 25, 2023
ASBIS постигна най-високо ниво на партньорство и получи Elite статус от ...
Юли 24, 2023
Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно, за да създадат ...
Юли 19, 2023
Prestigio Solutions, собствената марка на ASBISС Enterprises Plc., празнува ...
Юли 05, 2023
Български отбори на финала на Lorgar Cup
Юли 05, 2023
Тези нови модели предлагат до 40% по-висока производителност, 30% повече ...
АСБИС стартира ексклузивна дистрибуция на продукти с марката Blackview за България.

Май 12, 2023

BlackView, ASBIS

АСБИС стартира ексклузивна дистрибуция на продукти с марката Blackview за България.

Най-новата марка в портфолиото на Асбис България е водещо име в мобилната индустрия, което продължава да революционизира пазара с иновативните и здрави устройства, проектирани да издържат на екстремни условия. Специално предназначени за любители на активния начин на живот, авантюристи и професионалисти, работещи в трудни условия, Blackview се е утвърдила като доверен бранд в сегмента на удароустойчивите смартфони

След 10 години на развитие, продуктовото портфолио на компанията е разширено и към днешна дата включва смартфони, смарт часовници, слушалки, таблети и лаптопи.

Марката Blackview е известна със своя постоянен стремеж към високо качество и внедряване на най-новите технологични постижения в продуктите си. Устройствата на компанията се отличават с издръжливост и устойчивост на вода, прах, удари и екстремни температури, което ги прави идеални за използване във всякакви условия.

Blackview има собствена фабрика от 8500 квадратни метра, базирана в Китай. Със силен акцент върху качеството, компанията налага стриктно изпитване на всяка процедура от проектирането до производството.

Всички продукти Blackview се подлагат на строги стандарти и процеси на висококачествено тестване, за да се гарантира, че всеки един ще предложи перфектното потребителско изживяване.

Мисията на Blackview е да предложи на своите клиенти качествени продукти и нови технологии на достъпни цени, така че всеки да може да се възползва от едно потребителско изживяване на друго ниво.

С обем на продажби, достигащ стабилен ръст от най-малко 20% през последните години, Blackview успяват да разширят своето присъствие и към момента техните продукти са представени в над 80 държави и региони по света, сред които Испания, Германия, Чехия, Украйна, Франция, Италия, Турция, Алжир, Колумбия, Южна Африка и др.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.