Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
АСБИС стартира ексклузивна дистрибуция на продукти с марката Blackview за България.

Май 12, 2023

BlackView, ASBIS

АСБИС стартира ексклузивна дистрибуция на продукти с марката Blackview за България.

Най-новата марка в портфолиото на Асбис България е водещо име в мобилната индустрия, което продължава да революционизира пазара с иновативните и здрави устройства, проектирани да издържат на екстремни условия. Специално предназначени за любители на активния начин на живот, авантюристи и професионалисти, работещи в трудни условия, Blackview се е утвърдила като доверен бранд в сегмента на удароустойчивите смартфони

След 10 години на развитие, продуктовото портфолио на компанията е разширено и към днешна дата включва смартфони, смарт часовници, слушалки, таблети и лаптопи.

Марката Blackview е известна със своя постоянен стремеж към високо качество и внедряване на най-новите технологични постижения в продуктите си. Устройствата на компанията се отличават с издръжливост и устойчивост на вода, прах, удари и екстремни температури, което ги прави идеални за използване във всякакви условия.

Blackview има собствена фабрика от 8500 квадратни метра, базирана в Китай. Със силен акцент върху качеството, компанията налага стриктно изпитване на всяка процедура от проектирането до производството.

Всички продукти Blackview се подлагат на строги стандарти и процеси на висококачествено тестване, за да се гарантира, че всеки един ще предложи перфектното потребителско изживяване.

Мисията на Blackview е да предложи на своите клиенти качествени продукти и нови технологии на достъпни цени, така че всеки да може да се възползва от едно потребителско изживяване на друго ниво.

С обем на продажби, достигащ стабилен ръст от най-малко 20% през последните години, Blackview успяват да разширят своето присъствие и към момента техните продукти са представени в над 80 държави и региони по света, сред които Испания, Германия, Чехия, Украйна, Франция, Италия, Турция, Алжир, Колумбия, Южна Африка и др.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.