Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Компактна и мощна:  Докинг станцията ReVolt A8 зарежда по три устройства едновременно

Февруари 23, 2021

Prestigio

Компактна и мощна: Докинг станцията ReVolt A8 зарежда по три устройства едновременно

Prestigio представя нова, компактна, безжична зарядна станция ReVolt A8, предназначена за зареждане на iPhone, AirPods и Apple Watch. Докинг станцията ReVolt A8 е способна да зарежда три устройства едновременно при максимално безопасен режим.

Новото предложение на Prestigio е напълно съвместимо с устройствата на Apple, както и с всички други, които поддържат безжичния стандарт Qi. Тя прекрасно ще се справи със зареждането на всеки модел iPhone, в това число и iPhone 12. Конструкцията на Prestigio ReVolt A8 се допълва от вградено зарядно за Apple Watch и модул за безжично зареждане на слушалките AirPods. Но най-главното е, че и трите устройства сега могат да се зареждат едновременно, забравяйки за вечно заплитащите се кабели.

Компактност и комфорт – това са главните предимства на безжичното зарядно "три в едно". Използването на ReVolt A8 е максимално опростено. Трябва само да разположите iPhone, Apple Watch и AirPords на станцията и те ще започнат да се зареждат автоматично.

Зарядната станция Prestigio ReVolt A8 възстановява процента на заряд и на трите устройства максимално бързо. Подложката за зареждане на всяко от тях има достатъчна мощност: 10 W за телефона, 5 W за слушалките и 2,5 W за часовника. За тяхната енергия се грижи мощният 21 W адаптер, който се доставя в комплект с докинг станцията.

Разработчиците са разширили функционалността на ReVolt A8, като са добавили възможността за хоризонтално зареждане, позволяващо гледане на видео, докато смартфонът се зарежда. 

Зарядната докинг станция Prestigio ReVolt A8 е удобна за използване и не заема много място нито на работното бюро, нито на шкафчето до спалнята, защото не се предвижда използването на кабели. Тази станция в корпус от сив метал и черно закалено стъкло елегантно ще допълни и офисния, и домашния интериор. 

 

За Prestigio

Prestigio е международна марка, която предлага широка гама потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса повече от 20 години. Компанията продава продукти в 30 страни по света, с над 25 милиона продадени устройства от началото на съществуването си.

Продуктите на марката включват интелигентни устройства, аксесоари за автомобили и иновативни решения за бизнес и образование. Prestigio представи първата в света интерактивна тъчпад клавиатура, както и интелигентни високоговорители с IVA възможности, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства и графен-базирани външни батерии... и това е само началото. Слоганът на компанията при пускане на нови продукти е „Изкуството на високите технологии“, тъй като тя отделя специално внимание на иновациите, висококачествените първокласни материали и съвременните технологии.

Марката Prestigio е собственост на ASBISC Enterprises Plc., един от водещите дистрибутори на ИТ продукти на пазарите в EMEA. Тя разполага с производствени, дизайнерски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio има офиси в 15 страни от различни региони, включително ОНД, Украйна, Европа, Близкия изток и Африка.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.