Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
АСБИС предлага продуктовата гама на Dell EMC за корпоративни ИТ среди

Октомври 28, 2016

Dell EMC, Dell, server

АСБИС предлага продуктовата гама на Dell EMC за корпоративни ИТ среди

ASBIS предлага Dell EMC - портфолио от продукти, които помагат на Вашия бизнес да бъде ефективен, гъвкав и да расте!

Купете Онлайн

Dell EMC Enterprise Portfolio

АСБИС предлага продуктовата гама на Dell EMC за корпоративни ИТ среди

АСБИС предлага портфолио от корпоративни продукти на Dell EMC (Dell EMC Enterprise), за да може Вашият бизнес да постигне максимална оперативна ефективност и оптимална гъвкавост при всеки мащаб на инсталациите. С фокус върху ускоряване на производителността, повишаване на автоматизацията и опростяване на управлението, Enterprise е в състояние да Ви помогне за Вашата безпроблемна работа с изчислителни системи чрез:

  • По-висока ИТ ефективност;
  • Превъзходна ИТ готовност и бързина;
  • По-добра ИТ надеждност.

Dell EMC предлага гъвкавост на ИТ инфраструктурата с разнообразни възможности за конфигурация на сървърите – блейд, за монтаж в Rack и Tower, а също така  с варианти за сторидж чрез опростени лентови устройства за архивиране или сложни системи за консолидиране на съхранението на данни и мрежови решения.

 

Корпоративните продукти са мащабируеми, гъвкави, ефективни платформени решения с интуитивно и опростено управление, които ще Ви помогнат да се справите с променливите условия на Вашите проекти, и да бъдете успешни във Вашия бизнес.

  СЪРВЪРИ: Мощни, на достъпна цена, с фокус върху мащабируемостта и надеждността. 

Тринадесетото поколение сървъри PowerEdge представлява по-усъвършенстваната линия инфраструктурни платформи на Dell EMC в Rack, Tower и Coverged изпълнение, и е проектирано за най-широка гама интернет, корпоративни и хипер-мащабни приложения. 

 

Dell EMC PowerEdge — пълно портфолио от коропоративни системи, което включва:

  •  Интелигентни, самооптимизиращи се и автоматично разпределящи движението на данните SAN/NAS /DAS сторидж решения
  •  Пълен комплект мрежови решения за campus мрежи, datа центрове и безжични мрежи;
  •  Корпоративен софтуер за управление на data центрове и облачни среди, защита на данните, управление на информацията, управление и защита на служителите с мобилни устройства;
  •  Професионални услуги, които опростяват оценката, проектирането, внедряването, управлението и поддръжката на информационните системи.

 

Rack сървари Rack-сървъри – за бизнес инсталации, където са нужни множество сървъри или пространството за тяхната инсталация е ограничено:

АСБИС предлага пълна гама 1-, 2- и 4-процесорни сървъри за монтаж, проектирани за намаляване на сложността при изграждане и управление на информационни центрове. Rack-сървърите PowerEdge осигуряват отлична производителност и функционалност, както и забележителна надеждност на добра цена.

 

Tower сървъри – За бизнесите, които търсят стойност, гъвкавост и разнообразие от варианти за производителност:Гама от 1- и 2-процесорни tower сървъри, предлагат висока производителност, възможности за разширение и надеждност, и помагат на потребителите в техния успешен бизнес.

Converged инфраструктура– За изчислителни среди с висока плътност, посрещане на конкретни нужди на бизнеса, контролиране на разходите и опростяване на управлението с гъвкави модули за обработка и съхранение на данните и изграждане на мрежови системи:

PowerEdge FX серия:ИТ платформа за индивидуално конфигуриране на корпоративни информационни центрове. Предлага революционен дизайн на ИТ платформи, които интегрират сървъри, DAS сторидж, мрежи и управление в 2U шасита за изграждане на инфраструктура оптимизирана за работните товари.

 

PowerEdge M серия: За плътни, модулни ИТ среди с централизирано управление. Проектирана за инфромационни центрове, нуждаещи се от максимална плътност, ефективност и управляемост, серията PowerEdge M обединява сървъри, сторидж, мрежи и управление в едно единствено шаси за по-висока ефективност, гъвкавост и опростено управление.

 

PowerEdge C серия: Гъвкавки, машабируеми облачни HPC системи
С пълно портфолио хипермащабно - инспирирани споделени системи, способни да приемат множество сърварни модули, серията PowerEdge C е оптимизирана за разпределени работни товари, ултра-плътни, мащабируеми среди и облачни инсталации.

PowerEdge VRTX: Платформа за интегрирани решения, предназначена за отдалечени офиси и клонове на фирми.

Converged ИТ платформа проектирана изцяло за офис среди,PowerEdge VRTX интегрира сървъри, сториджи, мрежи и управление в опростено, оптимизирано за офиса шаси с висока ефективност, гъвкавост и опростено управление.
       

 

Мрежи: мащабируеми, високопроизводителни мрежови решения, свързващи крайните потребители с тяхната информация и приложения.

АСБИС предлага "готови за бъдещето" DELL EMC мрежови решения, които ще Ви помогнат:

  • Да повишите мрежовата производителност;
  • Да намалите мрежовите разходи;
  • Да останете гъвкави за приемане на бъдещи иновации.

Гамата Dell EMC мрежови продукти включва:

 Ethernet комутатори с фиксирани портове - За посрещане на изискванията на днешните виртуализирани мрежи с надеждни,с висока плътност и пълна функционалност комутатори, предназначени както за големия, така и за малкия бизнес:

  • Базови Ethernet комутатори за по-малки мрежи или отдалечени офиси с ограничен ИТ персонал.
  • Power-Over-Ethernet - комутатори за достъп и обединяване на ИТ управлявани мрежи, включително комутатори от N- и X- сериите:

 X серията: включва смарт управляеми 1 GbE и 10 GbE комутатори от корпоративен клас с интуитивно управление с графичен интерфейс, което помага за лесното управление на вашата офисна мрежа.

N серията: включва разнообразие от енергоефективни, ценово-ефективни 1 GbE и 10 GbE решения, които предлагат функционалност, мащабируемост и междуплатформена съвместимост за лесно интегриране във Вашия съществуващ офис, сървърно, camups мрежа или date центрове.

Високопроизводителните Ethernet комутатори за Top-of-Rack, с лесно интегриране в гръбнака на информационните центрове, включващи продукти от S- и Z- серията:

S- серията включва гъвкави, мощни и оптимизирани 10 GbE комутатори, предназначени за висока производителност в съвременните приложения и работни натоварвания.

Z-серията предлага забележителна производителност и гъвкавост за оптимизация на съвременните приложения с многостепенни гъвкави решения поддържащи 10/25/40/50/100 GbE.

   

Комутатори за шасита - високопроизводителни, надеждни архитектури и гъвкавки платформи за информационни центрове и campus мрежи.

   

Високопроизводителни изчислителни комутатори-за изграждане на малки до големи клъстери с използване на нисколатентни, с висока пропускателна способност 100 Gbps+ технологии, за висока изчислителна плътност,надеждност и ниска консумация на енергия и понищни разходи (Н-серия)

 

 



Dell E-серия виртуализирни комутатори -
за използване във виртуализирани мрежи на информационни центрове и облачни среди, с високо - капацитетни, базирани на шасита комутатори, прокетирани за високо бързо действие и ефективност за понижаване на ТСО.

   


Усъвършенствани Ethernet комутатори
- За корпортативни мрежи и информационни центрове, изискващи мащабируема и пълно - функционална Gigabit производителност и възможности за гъвкаво управление.

   


Fibre Channel SAN комутатори
- за оптимизация на Вашата мрежа за данни (SAN) и увеличаване на пропускателната способност.

   



Сървърни мрежови адаптери
- за оптимизация на мощността и скоростта на Dell PowerEdge сърварите във Вашата мрежа с пълна гама възможности за свързване.

 

 



Dell SonicWALL мрежова защита -
Решенията за сигурност Dell SonicWall дават възможност на организации от всякакъв мащаб да защитят техните мрежи, системи, потребители и данни с високо ниво на защита, което няма да влоши мрежовата производителност.

   


Безжични мрежи -
За инсталиране на ценово - ефективни, с висока степен на защита и лесно управление безжични екосистеми за служители, гости и отдалечени потребители на закрито и открито.

Сториджи: широка гама от решения предлагащи надежден бекъп, защита и консолидация.

Compellent SC серия: сториджи с разнообразие от поддържани протоколи, висока производителност и защита за Вашите бизнес приложения.

 

Софтуерът на SC серията предоставя набор от актуални опции за пълно виртуализиране на Вашите данни и фина настройка на сторидж средата за да можете при нужда да поемете агресивни натоварвания с използването на възможно най-малък брой дискове.

С SC серията ще можете да:

  • работите по-бързо с приложенията дори при непрекъснато увеличаваща се информация.
  • понижавате автоматично разходите при всякакъв капацитет 
  • опростите и разширите контролът

EqualLogic PS Серия: Лесен за използване виртуализиран IP сторидж, опростен и гъвкав,предназначен за разширяващи се среди. EqualLogic е идеален за бързо растящи компании и организации.

 

PS Серията - масиви за бизнес приложения и виртуализирани натоварвания където капацитет, производителност, икономия на пространство и ефективност на разходите са еднакво важни. С общото управление и възможностите за междуплатформена репликация между PS и SC масиви, Dell сториджите осигуряват бъдеща гъвкавост и дългосрочна защита на инвестициите за клиентите на PS серията.

Dell Storage MD and NX Series, and Dell MD3 Series: Високо производителни сториджи за бърза инсталация, лесно управление и ефикасно съхранение на данните

Оптимизиани за да посрещнат нуждите на малкия бизнес, ведомствени организации и клонове на офиси, Dell сториджите от MD/MD3 и NX серията предоставят набор от опции за съхранение, които включват SAN и NAS устройства, както и директно свързани разширителни (DAS) устройства.

MD3 серията осигурява разширени функции, за да отговри на нуждите за висока производителност и защита на данните.

NX Windows NAS серията предлага решения за фирми, които имат стандартизиран за Microsoft Windows Storage Server софтуер или за клиенти, които се нуждаят от гъвкавост при закупуване на капацитет с нарастване на техните нужди.

 


За допълнителна информация, моля свържете се с ASBIS Enterprise специалист.

 

DELL EMC
Dell EMC, a part of Dell Technologies, enables organizations to modernize, automate and transform their data center using industry-leading converged infrastructure, servers, storage and data protection technologies. This provides a trusted foundation for businesses to transform IT, through the creation of a hybrid cloud, and transform their business through the creation of cloud-native applications and big data solutions. Dell EMC services customers across 180 countries – including 98 percent of the Fortune 500 – with the industry's most comprehensive and innovative portfolio from edge to core to cloud.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.