Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Edgecore Networks представи - Edge 800G - оптимизиран комутатор за работни натоварвания

Октомври 10, 2023

Edgecore

Edgecore Networks представи - Edge 800G - оптимизиран комутатор за работни натоварвания

Новият енергоефективен и модулен дизайн на този 51.2 Tbps комутатор, разполагащ с 64х800G портове, е перфектното решение за натоварванията при Изкуствен Интелект / Машинно Обучение.

Edgecore Networks, лидерът в отворените мрежови решения, обяви иновативен 800G-оптимизиран комутатор, а именно DCS560. Този новаторски превключвател е пригоден да посрещне взискателните нужди на работните натоварвания на AI/ML. DCS560, компактна 2RU система, демонстрира страхотен капацитет от 51,2 Tbps и е оборудвана със страхотен арсенал от 64x800G портове. Предлага се в два различни варианта,  потребителите могат да избират между OSFP800 или QSFP-DD800 интерфейс.

Появата на генеративния AI стимулира монументален скок в изискванията за размер и мрежова честотна лента в рамките на AI/ML клъстери. Със значително увеличение на броя на изчислителните възли и ускорителите, AI мрежите вече изискват системи с голям капацитет в рамките на плоска архитектура, способна ефективно да управлява огромни обеми от данни с минимално забавяне и максимална производителност. Като стратегически отговор на това нарастващо търсене, Ethernet-базираните решения бързо се възприемат като средство за оптимизиране на работния процес.

Системата на Edgecore с капацитет 51,2 Tbps, която е подкрепена от серията Broadcom StrataXGS® Tomahawk® 5, се отличава със своята конфигурация от висок клас и лесни за използване фукционалности, като представлява Ethernet fabric с изключителни качества. Дизайнът на системата 2RU, въпреки компактните си размери, се отличава с устойчивост, резервираност на захранването, резервираност на вентилаторите и широк работен диапазон, като осигурява пет деветки непрекъснатост - важен критерии за облачните приложения в центровете за данни. Благодарение на дизайна на портовете с балансирано натоварване, който елиминира нуждата от допълнителни настройки, тази система предлага познато качество на системата и непоколебима надеждност, като същевременно предоставя на клиентите гъвкавост при персонализиране на разпределението на портовете. Освен това си струва да се отбележи, че платформата се предлага в два варианта, с интерфейсни опции OSFP800 или QSFP-DD800, като по този начин се приспособява към нуждите от бърза инсталация и поддържа меден DAC на всички портове, както и оптика ZR+ за дълги разстояния.

Всяка итерация на тази система осигурява бърза обработка на данни в рамките на текущата архитектура, като в крайна сметка намалява проблемите със скоростта и консумацията на енергия. Този подход дава възможност на мрежите да се разширяват устойчиво, отговаряйки на непрекъснато нарастващите изисквания на работните натоварвания на AI/ML.

Повече информация тук ->

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.