Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
GIGABYTE поддържа и квалифицира нови NVIDIA графични процесори

Април 13, 2021

GIGABYTE, NVIDIA

GIGABYTE поддържа и квалифицира нови NVIDIA графични процесори

GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), лидер в индустрията за високопроизводителни сървъри и работни станции, обяви тестване и поддръжка на нови графични процесори с изкуствен интелект и високопроизводителни изчисления (HPC), както и графични процесори за настолни работни станции от NVIDIA.

През 2020, NVIDIA A100A40, и  A6000 бяха анонсирани и направиха изключителен скок на поколенията в производителността. Линията на графичните процесори на NVIDIA се разшири и в момента GIGABYTE сървърите тестват, за да осигурят съответствие и валидиране с новите графични процесори. Два нови графични процесора, NVIDIA A30 и NVIDIA A10 Tensor Core GPU, ще са насочени към основните предприятия за AI извод, обучение и HPC, включително стартиране на софтуерния пакет NVIDIA AI Enterprise на виртуализирана инфраструктура. Насочени към работни станции, новите графични процесори NVIDIA RTX A5000 и A4000 са идеални за рендиране в реално време, AI, VR и изчислителни решения.
 
Новите графични процесори ще донесат добавена стойност на GIGABYTE сървърите, независимо дали са GPU плътни или просто работна станция. За изпълнение, A30 е проектиран за взискателни натоварвания в AI и HPC на оптимална цена. A10 ускорява основните медии и графики с AI. Серията RTX предлага на професионалистите на работни станции две възможности: новият A5000 с по-висока производителност и два слота, а A4000 е солиден производител в удобен еднослотов форм фактор за плътност и гъвкавост.
 
Широкото портфолио от сървъри на GIGABYTE поддържа до 8 двуслотови графични процесора NVIDIA с технология за взаимно свързване NVIDIA NVLink, като например GIGABYTE G492-Z51, която също е NVIDIA-сертифицирана система™ и предлага достъп до невероятна библиотека от ресурси и поддръжка за високо - изчисляване на ниво и AI. G492 превъзхожда изчисленията с двуслотови процесори, 32 DIMM и 12 отсека за NVMe / SATA / SAS устройства. Той може да побере още два ускорителя или високоскоростна мрежа. Друг високоефективен сървър за ускорители е GIGABYTE G242-Z11, който също е сертифициран от NVIDIA и поддържа до четири GPU карти с PCIe Gen 4 ленти за бърза пропускателна способност. И двата сървъра също така поддържат новоиздадените процесори AMD EPYC 7003 от серия за висока производителност и без ограничения, позволяващи на графичните процесори да ускоряват работното натоварване.

Отдалечено управление и управление на сървъри:

Като част от ценното предложение на GIGABYTE, GIGABYTE предоставя GIGABYTE Management Console (GMC) за управление на BMC сървъри чрез платформа, базирана на уеб браузър. Освен това софтуерът GIGABYTE Server Management (GSM) е безплатен за изтегляне и се използва за наблюдение и управление на множество сървъри. GMC и GSM същевременно намаляват разходите за лиценз и поддръжка на клиентите.

>>Научи повече тук 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.