Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
GIGABYTE поддържа и квалифицира нови NVIDIA графични процесори

Април 13, 2021

GIGABYTE, NVIDIA

GIGABYTE поддържа и квалифицира нови NVIDIA графични процесори

GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), лидер в индустрията за високопроизводителни сървъри и работни станции, обяви тестване и поддръжка на нови графични процесори с изкуствен интелект и високопроизводителни изчисления (HPC), както и графични процесори за настолни работни станции от NVIDIA.

През 2020, NVIDIA A100A40, и  A6000 бяха анонсирани и направиха изключителен скок на поколенията в производителността. Линията на графичните процесори на NVIDIA се разшири и в момента GIGABYTE сървърите тестват, за да осигурят съответствие и валидиране с новите графични процесори. Два нови графични процесора, NVIDIA A30 и NVIDIA A10 Tensor Core GPU, ще са насочени към основните предприятия за AI извод, обучение и HPC, включително стартиране на софтуерния пакет NVIDIA AI Enterprise на виртуализирана инфраструктура. Насочени към работни станции, новите графични процесори NVIDIA RTX A5000 и A4000 са идеални за рендиране в реално време, AI, VR и изчислителни решения.
 
Новите графични процесори ще донесат добавена стойност на GIGABYTE сървърите, независимо дали са GPU плътни или просто работна станция. За изпълнение, A30 е проектиран за взискателни натоварвания в AI и HPC на оптимална цена. A10 ускорява основните медии и графики с AI. Серията RTX предлага на професионалистите на работни станции две възможности: новият A5000 с по-висока производителност и два слота, а A4000 е солиден производител в удобен еднослотов форм фактор за плътност и гъвкавост.
 
Широкото портфолио от сървъри на GIGABYTE поддържа до 8 двуслотови графични процесора NVIDIA с технология за взаимно свързване NVIDIA NVLink, като например GIGABYTE G492-Z51, която също е NVIDIA-сертифицирана система™ и предлага достъп до невероятна библиотека от ресурси и поддръжка за високо - изчисляване на ниво и AI. G492 превъзхожда изчисленията с двуслотови процесори, 32 DIMM и 12 отсека за NVMe / SATA / SAS устройства. Той може да побере още два ускорителя или високоскоростна мрежа. Друг високоефективен сървър за ускорители е GIGABYTE G242-Z11, който също е сертифициран от NVIDIA и поддържа до четири GPU карти с PCIe Gen 4 ленти за бърза пропускателна способност. И двата сървъра също така поддържат новоиздадените процесори AMD EPYC 7003 от серия за висока производителност и без ограничения, позволяващи на графичните процесори да ускоряват работното натоварване.

Отдалечено управление и управление на сървъри:

Като част от ценното предложение на GIGABYTE, GIGABYTE предоставя GIGABYTE Management Console (GMC) за управление на BMC сървъри чрез платформа, базирана на уеб браузър. Освен това софтуерът GIGABYTE Server Management (GSM) е безплатен за изтегляне и се използва за наблюдение и управление на множество сървъри. GMC и GSM същевременно намаляват разходите за лиценз и поддръжка на клиентите.

>>Научи повече тук 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.