Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
Октомври 13, 2022
Гости на събитието бяха водещи интегратори на информационни технологии от ...
Как да защитим бизнеса си в кризисни ситуации

Март 23, 2020

SONICWALL

Как да защитим бизнеса си в кризисни ситуации

Най-добрите практики в бизнеса при непредвидени или критични обстоятелства

Гарантирайте сигурността на бизнеса си, когато служителите ви работят дистанционно

Много организации нямат достатъчно лицензи за виртуална частна мрежа (VPN), за да се справят с увеличаването на броя потребители. Така рискуват достъпа на служителите си до бизнес ресурси, докато работят отдалечено.

Следователно организациите, които държат на сигурността, трябва да разполагат с мащабируемо сигурно решение за мобилен или отдалечен достъп (напр. VPN), което може да обслужва увеличен брой от потребители (и съответните лицензионни изисквания).

Преразгледайте плана за поддръжка на непрекъснатостта на вашия бизнес

Организациите, малките и средните предприятия и големите корпорации се насърчават да преразглеждат своите планове за непрекъснатост на бизнеса ежегодно. В това число комуникационните канали, лидерството, инфраструктурата, технологиите и други. Ето 5 основни практики на SonicWall за осигуряване на непрекъснатост на бизнеса.

Защитете се от кибератаки, базирани на страха

Киберпрестъпниците знаят как успешно да се възползват от тенденциите, страховете и човешкото поведение. Организациите трябва да гарантират, че разполагат с висока степен на имейл сигурност, за да неутрализират или отслабят агресивните фишинг атаки.


В случаите, когато фишинг линковете са активирани от служители, персонал, партньори и контрагенти, сигурността на облачните приложения, сигурността на Office 365 и решенията за защита на крайните точки са необходими за намаляване ефекта на злонамерения софтуер върху мрежите и за защита от кражба на идентификационни данни.

Защитете всички ваши устройства

Организациите трябва да бъдат подготвени за наплив от атаки, засягащи крайните точки. Един служител, работещ отдалечено, може да кликне върху фишинг линк, който може да блокира данни чрез извличане на софтуер, да открадне идентификационни данни или да получи достъп до корпоративната мрежа.


Стабилната стратегия за сигурност на отдалечените работни места винаги включва проактивна защита на крайните точки (или антивирус от ново поколение), която смекчава атаките преди, по време и след тяхната проява. По-усъвършенстваните подходи включват автоматизирано връщане, за да възвърнете предишното работно състояние на заразените компютри с Windows.

VPN решения за отдалечена работа от вкъщи 

За да помогне на организациите да прилагат ефекивно VPN технологията за бързо растящия брой служители от дома, SonicWall предоставя своите продукти и услуги за отдалечен достъп на разположение както на нови, така и на съществуващи клиенти на значително по-ниски цени. Част от предложенията са и за комплект от решения или продукти за нови корпоративни и SMB клиенти.

За повече информация ни пишете на vad@asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.