Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
Infinidat обогатява екосистемата с InfiniBox активна поддръжка за VMware vSphere Metro сторидж клъстер

Март 18, 2020

Infinidat

Infinidat обогатява екосистемата с InfiniBox активна поддръжка за VMware vSphere Metro сторидж клъстер

Референтна архитектура осигурява 100% наличност на приложения и данни за сторидж среди в отдалечени географски региони.

Infinidat, водещият доставчик на решения за съхранение на данни в петабайт обеми, обяви поддръжка на VMware vSphere Metro сторидж клъстер (vMSC) с Infinidat InfiniBox Active-Active репликация, осигуряваща 100% наличност на приложения и данни за виртуализирани среди.

Редуцирано време за престой, увеличена производителност

VMware vMSC позволява на един клъстер от физически хост ресурси да работи в отдалечени един от друг центрове за данни. Внедряването на vMSC с репликация на InfiniBox Active-Active позволява висока наличност на приложения и данни в различни географски среди за съхранение.

“VMware отчита важността на високата наличност на критични приложения “, каза Пийт Чаргин, старши директор, vSphere Platform, VMware. „Нашите клиенти по света са стандартизирали vSphere за най-важните си приложения и използват vMSC, за да намалят времето на престой, като същевременно се радват на висока производителност. Референтната архитектура на Infinidat vMSC е едно от решенията, отговарящи на нуждите от петабайт обеми сторидж на корпоративните среди, оптимизирайки стойността на vMSC за по-взискателната част от корпоративния пазар."

Нулево RPO и нулево RTO

InfiniBox Active-Active репликацията постига нулево RPO и нулево RTO, което позволява на критичните бизнес услуги да продължат да работят дори и при пълен срив на сайта. InfiniBox Active-Active репликацията е не само по-бърза от гледна точка на латентността в сравнение с другите доставчици, които предлагат истинска активна-активна възможност за синхронна репликация. В допълнение се осигурява предвидима в голяма степен производителност в условия на критични натоварвания. За приложенията, които са от съществено значение за бизнеса, предвидимата производителност е почти толкова важна, колкото и високата наличност - и Infinidat е в състояние да осигури и двете.

 

Нови ползи за клиентите, внедряващи vMSC

Разширява се дългогодишната връзка на Infinidat с VMware. Приблизително две трети от 6-те екзабайта на внедрените сторидж системи от Infinidat включват VMware среди. Тази най-нова интеграция отваря vMSC за нови потенциални клиенти, които все още може да не използват този тип решение поради проблеми с производителността, мащабируемостта или разходите.

“Този нов ангажимент към екосистемата VMware е вълнуваща следваща стъпка в нашите отношения, която обслужва наши общи клиенти повече от пет години,” каза Erik Kaulberg, Вицепрезидент в Infinidat.Клиентите, които искат да внедрят vMSC, вече могат да получат всички предимства на мащаба, производителността и 100% наличност за техните най-критични работни задачи.”

За повече информация ни пишете на storage@asbis.com   

>>Source

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.