Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Infinidat е обявен за лидер за 5-та поредна година в магическия квадрант на Gartner® 2022 за Primary StorageInfinidat

Октомври 27, 2022

Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за 5-та поредна година в магическия квадрант на Gartner® 2022 за Primary StorageInfinidat

Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че компанията е обявена за лидер в магическия квадрант на Gartner за 2022 г. за Primary Storage, отбелязвайки 5-та поредна година, в която Gartner признава Infinidat за лидер в сферата на съхранение, включително и една година в Магическия квадрант за дискови масиви с общо предназначение.

“Според Gartner „Вендорите в квадранта на лидерите имат най-високите комбинирани резултати за тяхната способност за изпълнение и завършеност на визията. Лидерът има пазарния дял, доверието и възможностите за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на приемането на нови технологии. Тези доставчици демонстрират ясно разбиране на нуждите на пазара. Те са новатори и лидери, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват, когато проектират своите инфраструктури и стратегии за съхранение. Освен това имат присъствие в три основни географски региона, постоянни финансови резултати и широка поддръжка на платформата."

“Вярваме, че продължаващото признание на Infinidat като лидер в магическия квадрант на Gartner за първично съхранение е резултат от нашата работа да продължим да предоставяме решения на нашите корпоративни клиенти. Ние сме в добра позиция да продължим инерцията и успеха си, предоставяйки най-съвременните корпоративни платформи за съхранение и кибер сигурност. Това признание от Gartner не само признава доверието на големите предприятия за внедряване на Infinidat, но също така говори за стойността на нашата безкомпромисна, ориентирана към клиента визия и нашата способност да изпълняваме упорито тази визия“, каза Фил Булингер, главен изпълнителен директор на Infinidat .

Обратната връзка от корпоративни клиенти и доставчици на управлявани услуги затвърждава лидерската позиция на Infinidat на пазара за съхранение. Infinidat получи стотици отзиви от крайни потребители в прегледа на Gartner® Peer Insights™ за първични масиви за съхранение, като нашият InfiniBox™ SSA получи 5 звезди от 5, а нашият InfiniBox® получи 4,9 звезди от 5. Освен това, 100% от рецензентите на InfiniBox SSA „Биха препоръчали“ InfiniBox SSA на своите колеги и 97% от ревютата на InfiniBox „Биха препоръчали“ InfiniBox на своите колеги.

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.