Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Октомври 19, 2021

Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, обяви, че компанията е обявена за лидер в магическия квадрант на Gartner за Primary Storage за трета поредна година

Според Gartner, „Вендорите в квадранта имат най - високите оценки за изпълнение и визия. Лидерът има пазарен дял, доверие и възможности за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на новите технологии. Те са новатори и лидери на мисли, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват при проектирането на своите инфраструктури и стратегии за съхранение.

„Вярваме, че признанието на Infinidat в магическия квадрант на Gartner потвърждава нашата конкурентна инерция и силата на нашите решения като лидер на пазара за съхранение на висок клас решения“, каза Фил Булинджър, главен изпълнителен директор на Infinidat. „Нашата позиция в квадранта е нашата основна предпоставка за иновации и предоставяне на решения за съхранение на данни с несравнима комбинация от 100% наличност, изключителна производителност и възможно най-ниска обща цена. За нашите клиенти и клиенти на доставчици на облачни услуги, Infinidat е частната платформа за първично съхранение в облак.

По - рано тази година Infinidat беше обявен и като избор на клиентите на Gartner Peer Insights за 2021 г. в Gartner Peer Insights „Оценка на клиента“за Primary Storage 1. Това е третата поредна година, в която Infinidat е призната от клиенти в класацията на Gartner Peer Insights въз основа на независимите прегледи и оценки от крайните потребители.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.