Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 05, 2023
Създавайте. Визуализирайте. Вдъхновявайте. Следващото поколение професионална ...
Май 31, 2023
На конференцията на Microsoft Build 2023 Intel и Microsoft визуализират АI ...
Май 31, 2023
Cooling, собственик на SPC Gear и SilentiumPC, наскоро представи своята нова ...
Май 25, 2023
Следващото поколение PRO Gaming Headset използва революционна технология с ...
Май 25, 2023
Наслади се на безпрецедентна производителност, визуализация и ефективност за ...
Май 18, 2023
Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - ...
Май 18, 2023
С до 480 ядра, 32TB памет и 12 GPU, тези системи могат да захранват Generative ...
Май 17, 2023
LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global ...
Май 17, 2023
Четвърта година, в която Infinidat е признат за избор на клиентите на Gartner ...
Май 15, 2023
Pure Storage подпомага модернизацията на правителствената инфраструктура и ...
Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Октомври 19, 2021

Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, обяви, че компанията е обявена за лидер в магическия квадрант на Gartner за Primary Storage за трета поредна година

Според Gartner, „Вендорите в квадранта имат най - високите оценки за изпълнение и визия. Лидерът има пазарен дял, доверие и възможности за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на новите технологии. Те са новатори и лидери на мисли, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват при проектирането на своите инфраструктури и стратегии за съхранение.

„Вярваме, че признанието на Infinidat в магическия квадрант на Gartner потвърждава нашата конкурентна инерция и силата на нашите решения като лидер на пазара за съхранение на висок клас решения“, каза Фил Булинджър, главен изпълнителен директор на Infinidat. „Нашата позиция в квадранта е нашата основна предпоставка за иновации и предоставяне на решения за съхранение на данни с несравнима комбинация от 100% наличност, изключителна производителност и възможно най-ниска обща цена. За нашите клиенти и клиенти на доставчици на облачни услуги, Infinidat е частната платформа за първично съхранение в облак.

По - рано тази година Infinidat беше обявен и като избор на клиентите на Gartner Peer Insights за 2021 г. в Gartner Peer Insights „Оценка на клиента“за Primary Storage 1. Това е третата поредна година, в която Infinidat е призната от клиенти в класацията на Gartner Peer Insights въз основа на независимите прегледи и оценки от крайните потребители.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.