Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Октомври 19, 2021

Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, обяви, че компанията е обявена за лидер в магическия квадрант на Gartner за Primary Storage за трета поредна година

Според Gartner, „Вендорите в квадранта имат най - високите оценки за изпълнение и визия. Лидерът има пазарен дял, доверие и възможности за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на новите технологии. Те са новатори и лидери на мисли, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват при проектирането на своите инфраструктури и стратегии за съхранение.

„Вярваме, че признанието на Infinidat в магическия квадрант на Gartner потвърждава нашата конкурентна инерция и силата на нашите решения като лидер на пазара за съхранение на висок клас решения“, каза Фил Булинджър, главен изпълнителен директор на Infinidat. „Нашата позиция в квадранта е нашата основна предпоставка за иновации и предоставяне на решения за съхранение на данни с несравнима комбинация от 100% наличност, изключителна производителност и възможно най-ниска обща цена. За нашите клиенти и клиенти на доставчици на облачни услуги, Infinidat е частната платформа за първично съхранение в облак.

По - рано тази година Infinidat беше обявен и като избор на клиентите на Gartner Peer Insights за 2021 г. в Gartner Peer Insights „Оценка на клиента“за Primary Storage 1. Това е третата поредна година, в която Infinidat е призната от клиенти в класацията на Gartner Peer Insights въз основа на независимите прегледи и оценки от крайните потребители.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.