Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Infortrend увеличава производителността на системите от ново поколение

Септември 10, 2019

Infortrend

Infortrend увеличава производителността на системите от ново поколение

Infortrend® Technology, Inc. анонсира глобално своите сторидж системи от ново поколение, EonStor GS Gen2, EonStor GSa Gen2, както и наличието на 32G FC и 25GbE свързаност.

Новото поколение се характеризира с отлично съотношение цена/производителност, поддържайки новите процесорни платформи на Intel, като в резултат гарантира по-висока пропускателна способност, по-голям капацитет и по-висока производителност на ядро. В сравнение с първото поколение, EonStor GS/GSa Gen2 може да увеличи продуктивността с до 80%, отговаряйки на нуждите на съвременните центрове за данни, HPC, и облачни изчисления. Въвеждането на 32G FC and 25GbE хост бордове допълнително улеснява корпоративните клиенти в миграцията им към новите мрежови стандарти за ускоряване на достъпа до данните. 

Фамилията EonStor GS Gen2 и EonStor GSa Gen2 включва решения, интегриращи SAN, NAS и съхранение на обекти, както и облачните Gateway функции, които предлагат мощна хибридна облачна среда. В допълнение, GSa е all-flash сторидж система, проектирана да предложи оптимална SSD производителност с ниска латентност. Системата Gen 2 е идеална за обичайните NAS и SAN инфраструктури и приложения, като бази данни, виртуализация, редактиране на видео, споделяне на файлове и интеграция на данни в облака.

С нарастване на обема на данните и сложността на изчислителните процеси, изискванията към изчислителните възможности във всяка една точка на работния процес също се увеличават. Infortrend се базира на най-новия Xeon процесор за Gen2, включително 4-ядрен GS/GSa 3000 Gen2 и 8-ядрен GS/GSa 4000 Gen2. Подобренията включват и памет с двойно по-голям капацитет и четири 10GbE порта. По отношение на производителността, Gen2 достига до 10,000/5,500 MB/s скорост на четене/запис, гарантирайки по-бъро време за реакция, независимо от процеса - онлайн транзакция, търсене на данни или виртуална машина.

Въвеждането на 32G FC и 25GbE хост свързаност води до двойно по-голям честотен обхват на единична лента. В резултат сторидж инфраструктурата е още по-гъвкава за внедряване, скалируема и заема по-малко място. Което е и още по-важно, тя е съвместима и с предишните стандарти, като в същото време е готова и за бъдещата 100G инфраструктура. EonStor GS/GSa Gen2 предлага модулни 32G FC и 25GbE хост бордове. Корпоративните клиенти могат да избират оптималното решение за своите нужди и да се ъпгрейдват до новите мрежови стандарти с лесни за инсталиране и достъпни като цена решения.

Основното предимство на Gen2 е това, че клиентите получават по-висока производителност и готова за бъдещето инфраструктура на достъпна цена. Анонсирането на сторидж системите от ново поколение показва амбицията ни да позволим на корпоративните клиенти да се възползват от иновациите,” каза Thomas Kao, Директор Планиране на Производството.

За повече информация пишете на storage@asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.