Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Май 27, 2024
Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната ...
Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Платформите с изкуствен интелект на Intel ускоряват генеративните AI модели Microsoft Phi-3

Май 27, 2024

Платформите с изкуствен интелект на Intel ускоряват генеративните AI модели Microsoft Phi-3

Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната екосистема на изкустения интелект в сътрудничество с лидери и иноватори в областта.

Intel затвърждава и оптимизира своето AI продуктово портфолио за клиенти и центрове за данни за няколко от отворените модели Phi-3 на Microsoft. Фамилията Phi-3 от малки отворени модели може да работи на хардуер с по-ниски изчислителни мощности, да бъде по-лесно и фино настроен, за да отговори на специфични изисквания и да позволи на разработчиците да създават приложения, които се изпълняват локално. Поддържаните продукти на Intel включват ускорители Intel® Gaudi® AI и процесори Intel® Xeon® за приложения в центрове за данни и процесори Intel® Core™ Ultra и графики Intel® Arc™ за клиенти.

Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната екосистема на изкустения интелект в сътрудничество с лидери и иноватори в областта.

Intel работи с Microsoft, за да активира поддръжката на модел Phi-3 за своите процесори (CPU), графични процесори (GPU) и ускорители Intel Gaudi в деня на обявяването им. Intel участва в проектирането на абстракцията на ускорителя в DeepSpeed, който е лесен за използване софтуерен пакет за оптимизиране на дълбоко обучение, и разшири поддръжката за автоматичен тензорен паралелизъм за Phi-3 и други модели на Hugging Face.

Размерът на моделите Phi-3 е много подходящ за използване за анализи и прави възможно разработването на олекотени модели като фина настройка или персонализиране на компютри с изкуствен интелект и крайни устройства. Клиентският хардуер на Intel се ускорява чрез всеобхватни софтуерни рамки и инструменти, включително PyTorch и Intel® Extension за PyTorch, използвани за локални изследвания и разработки, и OpenVINO™ Toolkit за внедряване на модели и анализи.

Intel се ангажира да отговори на генеративните AI нужди на своите корпоративни клиенти и ще продължи да поддържа и оптимизира софтуер за Phi-3 и други водещи най-съвременни езикови модели.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.