Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 21, 2020
Ултимативната видеокарта за игри при 1080p
Януари 16, 2020
Екранът е практически без рамка - използван е всеки квадратен милиметър. ...
Декември 12, 2019
Базиран на отговорите от 5000+ IT специалисти, изследва усилията на лидерите ...
Декември 12, 2019
AAA игри с до 60FPS и esports гейминг до 90FPS.
Ноември 25, 2019
Освободете се от ограниченията! Наложете своята креативна визия с най-мощния ...
Ноември 21, 2019
Системите са иделани за различни типове натоварвания при изкуствения интелект и ...
Ноември 19, 2019
Нуждаете се от компютър, отговарящ на всичките ви изисквания? Отговорът е ...
Ноември 18, 2019
Базирана на 200 HDR InfiniBand Mellanox Quantum™ суич, фамилията продукти ...
Ноември 13, 2019
Проектиран да вдъхновява и дава мощ на геймъри, стриймъри и създатели на ...
Ноември 06, 2019
Интеграция на иновационната технология Cylance Artificial Intelligence
Intel ускорява въвеждането на изкуствен интелект и обновява цените на Intel Xeon W и процесорите от серията X

Октомври 07, 2019

Intel, CPU SERVER

Intel ускорява въвеждането на изкуствен интелект и обновява цените на Intel Xeon W и процесорите от серията X

Най новите работни станции и настолни платформи от висок клас за професионалисти и ентусиасти

BUY ONLINE

Intel® Xeon® Processors

НОВИНИ

  • Intel анонсира най-новото поколение Intel® Xeon® W-2200 и платформи, базирани на серията X, налични през ноември.  
  • С последните си две платформи Intel продължава линията на изкуствения интелект в изчисленията, ускорявайки въвеждането му с Intel® Deep Learning Boost в настолните компютри от висок клас (HEDT) и работните станции.
  • Intel обновява цените на Xeon, X-серия и избрани Intel® Core™ процесори, доставяйки повече стойност и достъпност на клиентите с портфолиото си от иновативни продукти.

SANTA CLARA, Calif., Oct. 7, 2019 – Intel обяви най-новата продуктова линия на Intel Xeon W и серия X процесори, давайки възможност на създателите на съдържание и компютърните ентусиасти да се възползват от по-висока производитленост и наличието на изкуствен интелект. Проектирани специално за клиента в отговор на разнообразните му нужди, новите Xeon W-2200 и процесорите от серията X ще бъдат налични през ноември, заедно с нова ценова структура.

Intel е единствената компания, която предлага пълно портфолио продукти за компютърни ентусиасти и създатели на съдържание. Новите процесори Xeon W-2200 и процесорите от серията X затвърждават линията на компанията - налични са първите работни станции и компютри от висок клас, които предлагат ускоряване на изкуствения интелект с интеграцията на Intel Deep Learning Boost - повече от 2 пъти в сравнение с предишното поколение. В допълнение новата продуктова линия се характеризира с Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0, допълнително подобрена в полза на софтуера, като симулиране и моделиране, подобрявайки производителността  чрез идентифициране и приоритизиране на най-бързите налични ядра.

“Общностите на ентусиастите и професионалните създатели на съдържание се нуждаят от високотехнологични продукти, отговарящи на техните специфични нужди. Това означава най-добрия софтуер и хардуер, но и интегриране на изкуствен интелект," сподели Frank Soqui, Intel вицепрезидент и генерален мениджър на Desktop, Workstation and Channel Group. “Дали сте учен, кинематограф или със свободна професия, Intel Xeon W и X предлагат мощност и гъвкавост при избора, давайки възможност за креативност и производителност дори и при най-тежки работни натоварвания.”

Ултимативната платформа за професионални създатели на съдържание

Платформата Intel Xeon W-2200 е ултимативната опция за професионалистите в областта. Осемте нови процесора (W-2295, W-2275, W-2265, W-2255, W-2245, W-2235, W-2225 и W-2223) осигуряват изключителна производителност и разширени възможности за работа с данни, визуални ефекти, 3D рендване, сложни 3D CAD, AI разработки и др. Могат да бъдат вложени в различни конфигурации и форм-фактори - от малки настолни компютри до големи тауър машини - както и да включват вградени възможности за сигурност и надеждност, като ECC поддръжка и Intel vPro™. 

За допълнителна информация изтеглете Intel Xeon W-2200 product brief.

Мост между ентусиастите и създателите на съдържание

За фрилансърите, професионалистите и ентусиастите, които не се интересуват от машини от бизнес тип, процесорите Intel Core X осигуряват възможност и за овърклокване. Тези четири нови процесора (i9-10980XE, i9-10940X, i9-10920X и i9-10900X) са специално пригодени за по-тежки работни натоварвания, включително редактиране на видео и изображения, разработване на игри, и 3D анимация. В допълнение предоставят и още възможности, като Intel Performance Maximizer, който улеснява настройките на отключения процесор, базиран на индивидуалното представяне на серията Х.

За повече информация моля изтеглете Intel X-series product brief.

Допълнителни ценови обновявания

Освен при Intel Xeon W и серията X, Intel въведе и нови цени на процесорите от серията Intel Core S без интегрирана графика. Intel ще разчита на тези процесори в по-дълъг срок, което дава възможност за промени в портфолиото и цените където е необходимо. Новите цени влизат в сила веднага.

SKU таблици

  

Пълната таблица (PDF, 209.32 Kb)        Пълната таблица (PDF, 349.01Kb)

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.