Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
IOT, ICT И ОТВОРЕНИ МРЕЖОВИ ПРОДУКТИ И РЕШЕНИЯ С ПО-ГОЛЯМА ДОСТЪПНОСТ С ПАРТНЬОРСТВОТО МЕЖДУ ASBIS И PICA8

Януари 05, 2023

ASBIS, PICA8

IOT, ICT И ОТВОРЕНИ МРЕЖОВИ ПРОДУКТИ И РЕШЕНИЯ С ПО-ГОЛЯМА ДОСТЪПНОСТ С ПАРТНЬОРСТВОТО МЕЖДУ ASBIS И PICA8

ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИКТ, IoT продукти, решения и услуги за пазарите на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA); и Pica8 Inc., водещ иноватор в корпоративния мрежов софтуер, базиран в САЩ, се радват да обявят началото на сътрудничество за разширяване на присъствието на уникалната продуктова линия Pica8 за клиентите на ASBIS в пазарите на EMEA.

Това сътрудничество отваря достъп до мрежово софтуерно решение, което осигурява гъвкава корпоративна комутационна среда с предимствата на мрежовата автоматизация и значителни спестявания спрямо традиционните доставчици, включително предимства за корпоративни мрежи и отдалечен офис.

За нашите клиенти ние се превърнахме в посланик на най-добрите и най-търсените и избрани ИКТ продукти и решения, които отговарят на нуждите както на бизнес, така и на частни клиенти. Ето защо не можехме да пренебрегнем уникалните решения, предлагани от Pica8, глобален доставчик на корпоративен мрежов софтуер за white box networking, тъй като сега нашите клиенти в повече от 56 страни имат възможност да използват тези решения,” каза Костас Циамалис, заместник главен изпълнителен директор на ASBIS Група.

От обявяването на първият на пазара с хардуерно независим мрежов софтуерен превключвател, Pica8 продължи да бъде отворената мрежова алтернатива на скъпите патентовани конзоли за управление и автоматизация“, каза Джеймс Лиао, основател и технически директор на Pica8. „Партньорството с ASBIS е естествено подходящо за нашия бизнес и нашите клиенти, разширявайки географския ни обхват, като същевременно увеличаваме тяхното портфолио. Нашите продукти са проектирани да позволяват безпроблемна интеграция във всяка мрежова среда с разширение, за да поемат функции, които професионалистите в мрежата ще намерят за незаменими.”  

За Pica8
Pica8 е отворен мрежов софтуер в индустрията, алтернатива на Cisco, Juniper и Arista за предприятията. Мрежовият контролер AmpCon™ на Pica8 за централизирано управление и автоматизация и софтуерните комутатори PicOS® за работа в мрежа и сигурност успешно замениха Cisco DNA Center и Catalyst комутатори и конкурентни решения Juniper и Arista за кампуси, центрове за данни и разпределени мрежи в рамките на Fortune 500 предприятия. Софтуерът Pica8 е внедрен при над 1000 клиенти в над 40 страни. За повече информация посетете
www.pica8.com 

За ASBIS Group
ASBIS Group е водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИТ, IoT продукти, решения и услуги за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) с местни офиси в 27 държави. С повече от 30 години в ИТ индустрията, бизнесът на ASBIS се основава на четири стълба: дистрибуция на хардуер и софтуер за клиентски компютри и центрове за данни, развитие на потребителски бизнес, пълен пакет в създаването на продукти от световна класа и комплексни решения и проекти за големи предприятия.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.